Maxiimum'dan Veda

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
eses
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Maxiimum'dan Veda

Mesaj gönderen eses »

Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin sıcak temasını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Evet zor günlerdi.. Geldi geçti..
Elveda diyebilmek zor iştir. Zor iştir, güzel anlarını uzaklara yolcu etmek. Kıyamadıklarını, zamanın hoyrat girdabına uğurlamak. Hüzünlerin ve mutlulukların tadını sararmış sayfalarda bırakmak. Zor iştir; bitmeden başlamaya mecbur olmak.
Hayatın ta kendisiydi yaşadıklarımız. Yaşamanın en doruk noktasında anılarımız. Güldüğümüzde hep beraber güldük. Katıla katıla,doyasıya! Sanki bugünlerin acısını çıkarırcasına. Sanki bir gün elveda diyeceğimizi bilirmişçesine.. Birimizin içini yakan, diğerimizin de içini acıtırdı Birimizden akan gözyaşını hepimiz akıtmalıydık, dostçasına ve kardeşçesine. Ağlamanın verdiği asaleti bilirmişçesine! Biz gerçekten güldük,mutlu olduk, coştuk, çıldırdık, sıkıldık, sinirlendik, bağırdık, . Dolu dolu yaşadık, yaşadık hayatı, hayat denen koskoca yüklemin başlı başına tek öznesi olurmuşçasına!
Güzel şeyler bulduk,güzel şeyler öğrendik. Sevginin evrenselliğini, umut etmenin verdiği vitamini, korkunun ardından gelen bekleyişi, bekleyişin ardından gelen mutluluğu. Hırçın, öfkeli ve ürkütücü şimşeklerden sonra kasveti yaşadık, yeniden dünyaya gelişi, temizlenişi, doğallığı, masumiyeti, o görkemli yağmuru, uysal gökkuşağını. Gerçekleşmesi imkansız gibi görünen fakat gerçekleşen dilekler tutmayı ögrendim

Artık büyücümüde Yegenim olan atakana bırakıyorum.
maxiimum
Kullanıcı avatarı
Xferox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Maxiimum'dan Veda

Mesaj gönderen Xferox »

ALLAHA EMANET OLozlucez senı :(
Resim

SeSSİzLiĞim AsALeTiMdEnDir.......
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Gerçek hayatında başarılar .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Bymamisho
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bymamisho »

eses yazdı:Yıllar su gibi akıp gidiyor. Dönüp ardıma baktığımda, sizlerle beraber olduğum günlerden hep güzel şeyler hatırlıyorum. Zor günlerde el ele vermenin sıcak temasını, kalbimin derinliklerinde hissediyorum. Evet zor günlerdi.. Geldi geçti..
Elveda diyebilmek zor iştir. Zor iştir, güzel anlarını uzaklara yolcu etmek. Kıyamadıklarını, zamanın hoyrat girdabına uğurlamak. Hüzünlerin ve mutlulukların tadını sararmış sayfalarda bırakmak. Zor iştir; bitmeden başlamaya mecbur olmak.
Hayatın ta kendisiydi yaşadıklarımız. Yaşamanın en doruk noktasında anılarımız. Güldüğümüzde hep beraber güldük. Katıla katıla,doyasıya! Sanki bugünlerin acısını çıkarırcasına. Sanki bir gün elveda diyeceğimizi bilirmişçesine.. Birimizin içini yakan, diğerimizin de içini acıtırdı Birimizden akan gözyaşını hepimiz akıtmalıydık, dostçasına ve kardeşçesine. Ağlamanın verdiği asaleti bilirmişçesine! Biz gerçekten güldük,mutlu olduk, coştuk, çıldırdık, sıkıldık, sinirlendik, bağırdık, . Dolu dolu yaşadık, yaşadık hayatı, hayat denen koskoca yüklemin başlı başına tek öznesi olurmuşçasına!
Güzel şeyler bulduk,güzel şeyler öğrendik. Sevginin evrenselliğini, umut etmenin verdiği vitamini, korkunun ardından gelen bekleyişi, bekleyişin ardından gelen mutluluğu. Hırçın, öfkeli ve ürkütücü şimşeklerden sonra kasveti yaşadık, yeniden dünyaya gelişi, temizlenişi, doğallığı, masumiyeti, o görkemli yağmuru, uysal gökkuşağını. Gerçekleşmesi imkansız gibi görünen fakat gerçekleşen dilekler tutmayı ögrendim

Artık büyücümüde Yegenim olan atakana bırakıyorum.
Nan Daha Koyun kesicez nereye :)
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™

█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

Esen Ve mutlu kal arzu hayatında başarılar umarım kararın senin için en iyisidir..herşeyin bir zamanı var ve bir gün bizlerde veda edecegiz hayat çünkü..Cici Bak kendine kız ;)
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

Bılırım Bıtıcegını Bıldıgın Halde Oyunun Coskusunu Heycanını Sevıncını Uzuntusunu Yasamak Nedır Bılırım,Senın Bu Veda Edısınle Aramızdan Bır Dost'un Daha Ayrılması Bıraz Uzucu Bıraz Yıkıcı En Kotusude Senı Aramızda Goremıcegımızdır.Senı Son Bır Deneme Ile Ugurlmak Isterım Hoscakal Arzu Hayatında Başarılar Dılerım :cry:

5 Dakıka Sonra Olsen ..
Kimin umurunda olursun gerçekten?

Yokluğun kime koyar?
Kim seni arar?
Kim özler?
Kim ağlar?
Kim arkandan ağıtlar yakar?

Sevgilin mi? Hayır değil.... çok aşıksanız birbirinize en fazla 1-2 sene kimseyle çıkmaz kimseye bakmaz..İlk başlarda çok ağlar belki...ya sonra ? evde seni mi bekler? hayır seni severek mi ölür? hayır ne olur? Söyliyeyim: UNUTULURSUN...

Çünkü hayat devam eder...Gerçekten bişeyler bıraktığını sanarsın bu dünyaya...Ancak bi halt bırakmamışsındır...Kimse beni unutmaz dersin ...Ancak unutulur gidersin...Hayat böyle birşeydir...Kabullenirsin istesende istemesende....

Gerçekten kim senin yokluğunu önemser kankan mı? değil zamanla o da unutur seni...herkes gibi...

Sen nasıl herkesi unutabiliyorsan herkesde seni unutur...

Ancak sadece Ailen gerçekten üzülür..
Gerçekten onların en fazla yüreği yanar...

Ya sonra ?? Onlarda unutur zamanla...Acını zamanla onlarda arada bir hatırlayanlardan olur...

Kabul etsende etmesende...

5 dakika sonra ölsen kimin umurunda olursun? Cevap eninde sonunda Hiç kimsenin olur...

Öyle olmasa Mahşerde neden kimse kimseyi tanıyamayacak olsun...?

Sadece sen varsın aslında diğer herkes yalandır...Sen ve Allah vardır...

İstesende istemesende yazıyı okuyup geçsende..Sadece sen varsındır...

Yanlızsındır...

5 dakika sonra ölsen kimin umurunda olursun ??

Ne Demek IStedıgımı Anlamıssındır Umarım !
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Sawe
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sawe »

Hayatın oyundan daha önce geleceğini anlamana inan çok sewindim
*
Hayatında başarılı olman dileğiyle
*
[ Hoş sohbetlerimiz oLdu ] Kendine İyi Bak ARZU.. :oops:
Kullanıcı avatarı
eses
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen eses »

teşekkür ederim. buraya kadarmıs napalım =( emin olunkı kendim için en iyisini yaptıgımı düşünüyorm bu benim içinde iyi olacak :oops:
maxiimum

“Genel Sohbet” sayfasına dön