ZeyDan ICerııı . . . ! ( sOn ıkazım =
-
TikyXsTyLee
- Salgın Koruyucusu

ZeyDan ICerııı . . . ! ( sOn ıkazım =
SeLamın aLeyküm
Sacma kOnu oLabıLır YanLız Zeydan bu Konuyu Foruma Getırmemı IsTedı Bu Oyunda ıLk Carım Xukalaxfreestyle
Bunu Zeydana devır ettım Oyuna Ara werdım qeLdım Tekrar Carı aLdım Carı Full Dızdım Sıfreyı Ogrenıp
CarDakı Ne Kadar Item WaRsa ALdı Cara Tekrar Gırdım Sonra dedı ws lık ıcın aLdım aradan 3-4 Gun Gectı wR Dedım
Bu Benden kacmaya basLadı benı yasakLıLara ekLedı We Az oncede Konusuodum Ne Carı Ne ıTemı Ne Sıfresı Dedı
SıfreLerı Deıstırmeye basLadı Banada Bu yOl kaLdı Hea Smdı Dersınız Banane Yha bana Dokunmayan yıLan bin
Yaşasın Herkezıne basına bole bır oLay GeLebıLır Sızı Uyarıyorum Zeydan Dıkkat edın Yanınıza Kankı Dıe Gelır
sONrası Carınızdan We ItEMınızden oLursunuz Smdı Bu Yazıyı Gorunce MeRanda Benı Hırsız Yerıne Koydun Der pekı
o zMn Kanıtın War mı Dersın Foto atmayı Suan bıLmıorum Ogrenınce acık Net Gorunur Gercı Bu OyunDa YaLan
SoyLemıceqımı Butun DostLarım bıLır Az Once DelıKanLıxercan Xukalaxdocdor yanı Megaxmustafada Buna Şahıt oLdu
GozLerıın Onunde Carı Cocuk HeLal OlSUN Dıorum BunDan Sonra = XukaLaxfreestyle = XukaLaxdocdor Calıntı
CarLardır Alıswerıs Yapmayınız Hırsız oLanSa ZeyDanDır Cok Uzattım Iyı Ders aLdık boyLece ama ıkv Hayatına
VeDa Vaktı Gelmıs qıbı Duruo SnıRm Hepınız ALLAHA EMANET olun BOL ŞansLar ıyı egLenceLer DıLerım Umarım Benı
AnLamıssınızDır 2 yıLdır Bu oyunda Cok GUZEl gunlerım oLdu Uzduqum kısıLer De oLdu Hepınızden Ozur DıLerım
ıKv Hayatıma Sonn . . . SayqıLarımLa ! ! !
Xukalaxfrestyle = Xukalaxdocdor Calıntı cArLarDır Dıkkat Edın
= FeRdi
HaYat Yollardan çizilmiş olsa Bile Bu Yollardan Birini Seçiceksin Seçtiğin yolda ölüm olsa bile Selam Verip GeçiCeKSin . .
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
Re: ZeyDan ICerııı . . . ! ( sOn ıkazım =
Ey Maşallah
Merhaba
Bu konuyla da ilgili görüşümü paylaşmak istedim . Zeydan ile ilgili aramızda şöyle bir husus geçmişti. Ejder asayı üretmem için sadece 2 mavi topaza ihtiyacım vardı. O sıralar zeydan da ejder asayı üretmek için mavi topaz toplamaya çalışıyodu. Onun 10 tane falan eksiği kalmıştı. Kendisinden bana 2 tane mavi topaz vermesini istedim. Karşılığında param olmadığını ama kendisine teminat olarak efsunlu eşya vereceğimi söyledim. Biraz zorda olsa kabul etti. Bende ona Büyük sahra adrenneler *lı 46 level ayakkabı (erkek savaşçı) verdim. Gelelim saadete
Zeydana o efsunu geri vermemek gibi bir düşüncesi varsa yapmasını söledim. Çünkü benim için o efsunun değeri zeydanın güvenilirliğinden daha önemsiz bişeydi. Bunu kendisine söledim. Ertesi gün akşamı zeydana mavi topazlarını geri verdim. O da bana efsunlu ayakkabımı verdi. Peki bütün bunları yazmamın sebebi nedir? Zeydanı biçok kişinin sevmediğini ve ona güvenmediğini biliyorum. Böyle bir iş yapmakla kendisine güvenen diğer insanlarıda kaybetmiş olacaktır. Bunun farkına grup bölgeleri geldiğinde daha çok varacak eminim. Hep söylediğim gibi dürüstlük ve dostluk herşeyden önemlidir. Bunun bir yanlış anlaşılma olmasını ümit eder iyi forumlar dilerim.
Bu konuyla da ilgili görüşümü paylaşmak istedim . Zeydan ile ilgili aramızda şöyle bir husus geçmişti. Ejder asayı üretmem için sadece 2 mavi topaza ihtiyacım vardı. O sıralar zeydan da ejder asayı üretmek için mavi topaz toplamaya çalışıyodu. Onun 10 tane falan eksiği kalmıştı. Kendisinden bana 2 tane mavi topaz vermesini istedim. Karşılığında param olmadığını ama kendisine teminat olarak efsunlu eşya vereceğimi söyledim. Biraz zorda olsa kabul etti. Bende ona Büyük sahra adrenneler *lı 46 level ayakkabı (erkek savaşçı) verdim. Gelelim saadete
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
-
Sifabasanx
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Ferdi boşver kardeşim oyunu bırakman sözkonusu bile olamaz ğiden 1 karakter olsun.
Elimde istemediğin kadar karakter var istemen yeterli dilediğin eşyayı beraber dizeriz.
Sadece beni bulman yeter. Dün oyunda gördüm. Beni nasıl bulacağını biliyorsun.
Kendine iyi bak oyunu bırakıcam lafını duymım yeni buldum tez bırakmam.
SaYgIlaRımLa.. ChoosensXreflex
Elimde istemediğin kadar karakter var istemen yeterli dilediğin eşyayı beraber dizeriz.
Sadece beni bulman yeter. Dün oyunda gördüm. Beni nasıl bulacağını biliyorsun.
Kendine iyi bak oyunu bırakıcam lafını duymım yeni buldum tez bırakmam.
SaYgIlaRımLa.. ChoosensXreflex
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
SéLaMun ALéYKüm
ZéYDaNı FaZLa TanımıyorUm.
Yapıp YapmadıgınıDa ßiLmiyorum éYéR ßöLé ßiŞéY oLmussa
GéÇmiş oLsun KaRDéşim ßéNimDé ßiR çoK Çarım giTTi Ama HaLéN OyundaYım.
DéGMéZ 3 KurusLuq Adam için Oyunu ßıraqmaq
ZéYDaNı FaZLa TanımıyorUm.
Yapıp YapmadıgınıDa ßiLmiyorum éYéR ßöLé ßiŞéY oLmussa
GéÇmiş oLsun KaRDéşim ßéNimDé ßiR çoK Çarım giTTi Ama HaLéN OyundaYım.
DéGMéZ 3 KurusLuq Adam için Oyunu ßıraqmaq
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
Sizin türkçe öğretmeninizin ta allah belasını verecek
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
ınsMyrmidon yazdı:Sizin türkçe öğretmeninizin ta allah belasını verecek
¿¿Sef Omere Soralım Kızlar Nerede Bulalım Bu Gecede Alem Yapalım??
ferdi zeydanda ne kdr suç olsada sende biraz tedbirli olman gerkeirdi zeydana çar bırakılacağıda belli bırakılmayacağıda:)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
boşkoy ferdi bende bırakıyorum kendi şerefsizliği o bizede kankalık çekiyodu denyuz

-
TikyXsTyLee
- Salgın Koruyucusu

MORDuMan yazdı:boşkoy ferdi bende bırakıyorum kendi şerefsizliği o bizede kankalık çekiyodu denyuz
Bu ışLer böLeymış BuRak Bu DunyaDa KahpeLık Son MoDa oLmuş Zaten boş Koya Koya bu HaLe qeLdik
Kanka Ayaqı q..t ayaqı oLduqunu Unutuk bu haLe qeLdık coLuk CocukLa ış yaparsak oLcaqı buydu Nese . . .
XUKALAXFREESTYLE = XUKALAXDOCDOR = ÇaLıntıdır Dıkkat Edınız . . . !
ĶaƒâmĐã bίnLēŖcё SţŖés Sus Ķoήu$Μã SéSińi ΚéS