Oyunumuzun bu kadar sıkıcı olması sizinde tuhafınıza gitmedi mi ?
Ya 3.hal madenleri çekmek için saatlerce beklerız gelir biri çeker ve artık çekmekten sıkılırsınız,
Ya klan savaşlarına katılırsınız.Bunu zaten 39 lvl de çok yaptığınız için sıkılırsınız,
Ya item kasarsınız item değil çöpü bile çıkmaz, kese kese sıkılırsınız,
Düşme hatası zaten aldı başını gidiyor,
Forumda antin kuntin konular, oyunda bölge kanalında, klan kanalında küfürler...
Artık zevk alan var mı bilmem ama oyunumuzdan şahsen ben çok sıkıldım.Bir etkinlik, bölge birşey yok.Sadece bi gün Nocomment gelmiştide Lodos kaleye dalmıştık o gün az da olsa güzel geçmişti.
İstediğimiz şey oyunumuz monotonlaşmasın, daha aktif, daha heyecanlı,daha zevkli, daha bi eski hevesimizi getirsin..
Zevk Alan Var mı ?
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı
- North
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Zevk Alan Var mı ?
OYNAMA OZAMN
Söze Gerek Yok Bizi Bilen Bilir
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Sunucu: Meran
Sınıf: Şifacı
Seviye:39
___________________________________________________________________________________
Oyunu sıkıcı ve çekilmez yapan en kötü şeyi söylüyeyim. Bence iksirleri rahat rahat bulamamamız ve 3 yaratık kesip oturmamız sıkıcı oluyor. Bu yüzden büyücüler daha zevkli olduğunu iddia ediyor.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Valla ben Zevkle Oynuyorum
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
North yazdı:OYNAMA OZAMN
mantığa bak ya arkadaşım böyle düşünen herkes oynamasın mı yani?
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Öncelikle Merhaba;
Oyunun sıkıcı olmasını söyle örnek verebiliriz mesela bir yemek balık yemeği,her gün balık yersen artık onu yemekten miğden bulanır canın başka şeyler çeker oyunda tıpkı böyledir ben bunun bilincine vadım ve 1 hafta oynuyorum 2 hafta ara veriyorum ozaman oyun zevkli hale geliyor.Yani oyunu zevkli yapan oyun değil oyuncunun oyuna nasıl baktığıdır...
Oyunun sıkıcı olmasını söyle örnek verebiliriz mesela bir yemek balık yemeği,her gün balık yersen artık onu yemekten miğden bulanır canın başka şeyler çeker oyunda tıpkı böyledir ben bunun bilincine vadım ve 1 hafta oynuyorum 2 hafta ara veriyorum ozaman oyun zevkli hale geliyor.Yani oyunu zevkli yapan oyun değil oyuncunun oyuna nasıl baktığıdır...
İslamcan(49) Kızıllelma(44) Taşköprü(49)
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
YOUTUBE'da yasaklanda GOOGLE'de ararım seni !
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Köklü bir yenilik yapılması taraftarıyım.Gm lerin ve momtların herseye yetişebilemediği malum.Zaten küfür cezaları ya veriliyor -oda arada yakalarlarsa- ya da verilmiyor.Ermeydanlarını 500kp şartı gelse eskisi gibi.Eskisinden kastım yani düşen 500 kp kaybetse kazanana para gelse gibi vs vs şeyler oyuna tat katacagına eminim.
- senhar15
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
oyunu bırakkıcaz bu gıdışle
IIGoDIIMaSTeRII [(^)Ejder Asa]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
ÇeRKeZHaSaNCaN [(^)İbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep (Asa)]
IIGoDIIQeeN [(^)Ecel Getiren]
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
Kesinlikle katılıyorum,
Artık oyun o kadar sıkmaya başladıki ...
Günde atıyorum 5 saat pc oynuyorsam eskiden 4:59'unu İkv'ye ayırırdım şimdi 1 saatini ayırıyorum oyun yeterince sıkmaya başladı,Biraz YENİLİK İSTİYORUZ YENİLİK
Artık oyun o kadar sıkmaya başladıki ...
Günde atıyorum 5 saat pc oynuyorsam eskiden 4:59'unu İkv'ye ayırırdım şimdi 1 saatini ayırıyorum oyun yeterince sıkmaya başladı,Biraz YENİLİK İSTİYORUZ YENİLİK
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo