sobenin tlf nosu
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
sobenin tlf nosu
arkadaşlar hesabım bloklanmış giremiyorum ama her hangi bir bilgi mesajı gelmedi cep numarama sınırsızmı bloke olduk geçicimimi olduk bunu nasıl öğrenecem sobenin tlf nosunu bilen varmı yrd lütfen oyun parasına satılık çar 80ml dedim bloke edildim kyafet satıyoruzda çar neden satamıyoruz yasak olduğunu dahi bilmiyordum nerden bilgi alabilirim ikvdestek.com a yönlendirmeyin çünkü hiç bir yrd alamıyorum ordan bire bir görüşeceğim tlf yokmu sobenin
DEVRAN
Re: sobenin tlf nosu
MaleSef.
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
seyhxdevran yazdı:arkadaşlar hesabım bloklanmış giremiyorum ama her hangi bir bilgi mesajı gelmedi cep numarama sınırsızmı bloke olduk geçicimimi olduk bunu nasıl öğrenecem sobenin tlf nosunu bilen varmı yrd lütfen oyun parasına satılık çar 80ml dedim bloke edildim kyafet satıyoruzda çar neden satamıyoruz yasak olduğunu dahi bilmiyordum nerden bilgi alabilirim ikvdestek.com a yönlendirmeyin çünkü hiç bir yrd alamıyorum ordan bire bir görüşeceğim tlf yokmu sobenin
Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vakti Kullanıcı Sözleşmesi'nde de kabul ettiğiniz üzere hesabınızı veya oyuna ilişkin herhangi bir hakkı başkasına satamaz veya devredemezsiniz.
İKV ile ilgili tüm sorularınızı, sorunlarınızı veya önerilerinizi Destek formumuzdan uygun biçimde bize iletiniz.
Başvurunuz incelenerek size geri dönüş yapılacaktır.
Bunun dışındaki hiçbir iletişim kanalı (Telefon, Faks, Forum, Güvercin, Dumanla haberleşme vb.)üzerinden destek verilmemektedir.
Bilgilerinize sunar, iyi oyunlar dileriz.
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Nerull yazdı:seyhxdevran yazdı:arkadaşlar hesabım bloklanmış giremiyorum ama her hangi bir bilgi mesajı gelmedi cep numarama sınırsızmı bloke olduk geçicimimi olduk bunu nasıl öğrenecem sobenin tlf nosunu bilen varmı yrd lütfen oyun parasına satılık çar 80ml dedim bloke edildim kyafet satıyoruzda çar neden satamıyoruz yasak olduğunu dahi bilmiyordum nerden bilgi alabilirim ikvdestek.com a yönlendirmeyin çünkü hiç bir yrd alamıyorum ordan bire bir görüşeceğim tlf yokmu sobenin
Merhaba,
İstanbul Kıyamet Vakti Kullanıcı Sözleşmesi'nde de kabul ettiğiniz üzere hesabınızı veya oyuna ilişkin herhangi bir hakkı başkasına satamaz veya devredemezsiniz.
İKV ile ilgili tüm sorularınızı, sorunlarınızı veya önerilerinizi Destek formumuzdan uygun biçimde bize iletiniz.
Başvurunuz incelenerek size geri dönüş yapılacaktır.
Bunun dışındaki hiçbir iletişim kanalı (Telefon, Faks, Forum, Güvercin, Dumanla haberleşme vb.)üzerinden destek verilmemektedir.
Bilgilerinize sunar, iyi oyunlar dileriz.
Yanlız güvercin ve dumanla haberleşme süperdi

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.