Arkadaşlar işte haysiyetsiz anama bacıma küfür edecekler kadar düşmüşler bunları yaptıklarını 10 yasındaki çocuk yapmaz rezil oldular hala küfür ediyolar.
Ve diyorlarki bizi bilen dostlarımız bilir diyorlar.Bunlar böyleyse dostlarını çok merak ediyorum
Küfür için, oyun içi şikayet sitemini kullanmanız yeterlidir. Küfürlü resimleri forumda paylaşmak yasaktır .
Kardesm Bunlar annelerine küfür etmiyo kendi kendilerini küfür edio kurban olsunlar o zavallı annacıklarına... ne halle bütüp getiriyolar bu yaşa onlarda böyle haklarını öduyor işte bunların yaptıgıda insanlık :SS insan degiller bunlar akrdesm bosver.. kafanı yorma elbet rabbimin ve annelerinin huzuruna çıkarlar dier tarafta bakalım orda ne diyecekler annelerinin rabbimin huzurunda Şahxpuma..
Valla kardeş dicek laf yok bu tür adamlar her yerde mevcut oyunun he yanında var yani bu sorunu bi türlü ikv çözemedi ben şahsen şikayet yerine konuşma kanalına birde filtre getirmelerini kaç kere yazdım malesef bu sorunu çözemediler 1.5 sene önce dile getirdim hatta ama kimene:DD
[KUKLACI]
ADIBENDESAKLI
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!" ''Che Guevara''