Öncelikle Sığınaklardan başlayalım arkadaşlar
Eminönü'nden dışarıya sürülmüş veya bir şekilde Teşkilat sınırı dışında kalmış yabanlar için, belki de yaratıklardan dahi daha tehlikeli ve acımasız olan problemin dolaylı olarak irdelendiği bu bölüm, oyuncularımız için İKV dünyasının bazı gizli kalmış noktalarına ışık tutacak.
İyiler ve kötülerden ziyade, talihli ve talihsiz mahkumların yer aldığı İKV dünyasında onlarca yıldır yaşanan ve daha uzun süre yaşanmaya devam edecek büyük trajedilerin sadece küçük bir resmi olan bu grup bölgesi, küçük ve önemsiz bir olaydan, büyük resmi görmeye çalışan meraklı oyuncularımızı tatmin etmeyi amaçlıyor.
Eminönü'nden dışarıya sürülmüş veya bir şekilde Teşkilat sınırı dışında kalmış yabanlar için
Burdan anliyoruzki siginakdaki bosslar bir zamanlar eminönünde hizmet etmiş ve sonra farklı nedenlerden dolayı sürülmüş ve teşkilatta dışlanmışlar
[yaratıklardan dahi daha tehlikeli ve acımasız olan problemin dolaylı olarak irdelendiği /color]
Siginaklara bakarasnız yatakhaneler tuvalet vb vb şeyler görebilirmisiniz bu bana bir akıl hastanesini hatırlattı
problemin dolaylı olarak irdelendiği Burda benim çıkardığım sonuç bu bosslar eminönünden kovulduktan sonra kafayı yemiş ve sığınaklara kapatılmış daha teklikeli olmaması açısından
60'ların ikinci yarısında Genç Bilgililer tarafından tasarlanan ve 1969'da Beyazköşk tarafından inşaatı tamamlanan, bir süre Yükseliş Cemiyeti tarafından da kullanıldıktan sonra, nüfusun ve gereksinimin azalması nedeniyle kullanıma kapatılan ve şimdilerde TEŞKİLAT tarafından tedbir unsuru olarak muhafaza edilen, eski bir sığınak.
Şimdi 1960 yılında gaffar beyin takımı yani genç bilginler tarafından tasarlanan bir yapıt bu 9 yıl sonra beyazköşk tarafından işşatı tamamlanıyor ve bir dönem yükseliş cemiyeti tarafından kullanılıp nüfüs ve gereksiniminin(yani kullanılmamasından) dolayı kapatılan TEŞKİLAT TARAFINDAN bakınız buraya dikkat bu hala bu sıgınaklar teşkilat tarafından gözetim altında 1.Domuz olmaz çünkü onun teşkilatla bağlantısı yok zaten agah efendi domuzdan nefret eder 2. hayırsız adada olamaz çünkü teşkilatın oraya gidecek cesareti yok 3.meteor olamaz çünkü şekli şemali uymuyor demekki teşkilat tarafından avucunun içinde olan yanlızca eminönü var demekki sıgınaklar %90 eminönünde
MİGRAT
Roma imparatorluğundan ayrılmış gizemli gruplar, binlerce yıl varlıklarını gizlemeyi nasıl başardılar? Artık cansız olan bedenleri, nasıl bu güne geldi ? Tarih boyu keşişler dışında kimsenin yaşamadığı küçük bir adada ne işleri vardı?
Migrat, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'nin ilerledikçe derinleşen hikaye zincirinde çok önemli bir halka. Bu gizemli dünyayı merak eden oyuncular için kaçırılmaması gereken bir grup bölgesi.
Biliyorsunuz taaa 2007 de 29 lwl sınırı geldiğinde labirent karşımıza çıkmıştı ve askerler oraya bağlılık yemini etmişti yani Roma imparatorluğundan ayrılmış gizemli gruplar, binlerce yıl varlıklarını gizlemeyi nasıl başardılar Demekki bu arkadaşlar labirentteki yaratıklara aynı sadece onlardan ayrılmışlar Artık cansız olan bedenleri, nasıl bu güne geldi Sanırım bu labiretteki gizemine açığa kavuşturucak Tarih boyu keşişler dışında kimsenin yaşamadığı küçük bir adada ne işleri vardı? AHA Buraya dikkat migratın domuzda olduğunun yalanı burda Küçük bir ada ikvde kaç tane ada var sivri ada keşiş (Selami kelaynak takmin) demekki sivri adanin migratın girişi olduğu 60 kanıtlandı Migrat, İSTANBUL KIYAMET VAKTİ'nin ilerledikçe derinleşen hikaye zincirinde çok önemli bir halka Labirent görevlerinin devami tahminin arzuhalciden alıcaz görevleri
Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan. İşte Migrat, üzerindeki olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir
Hayırsız adada dipsiz bir kuyuya sarkarak, o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan Hayırısz ada yani sivri ada o kadim tünellere inildiğini keşfetti eski bir pehlivan adada sadece 1 insan yaşadığına göre eski bir pehlivan aklıma (selami kelaynak geliyor) olanca kayanın ağırlığını asırlardır taşıyan bu derin taş duvarların bulunduğu yerdedir Meranla bağlantısı olabilir taş duvalar ve kayanın ağırlı sivri ada olduğu %100 kanıtladandı
Siginaklar ve migrat Benim araştırmam
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Siginaklar ve migrat Benim araştırmam
Cidden güzel araştırma.
Okudum ve cidden emek harcamışsın...
Ellerine sağlık...
Ellerine sağlık...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Sizin için varimEmirBerkKorkmaz yazdı:Cidden güzel araştırma.
Ellerine sağlık...
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Resimli araştırma
YAKINDA
YAKINDA
gerçekten emeğine sağlık

KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl
KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Her şeyden önce ortada bir emek olduğu için öncelikler teşekkürler. Güzel tespitlerde buunmuşsun doğru olma ihtimalleri bi hayli yüksek.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
benim aklıma şu geliyor.Teşkilata hizmet edip sonra ortadan kaybolan kişler kimler? Kuklacı ve Selami Kelaynak.Bu ikisi bence karşımıza çıkabilir.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Her ihtimal değerlendirilmeliturkoxHAMSTER yazdı:benim aklıma şu geliyor.Teşkilata hizmet edip sonra ortadan kaybolan kişler kimler? Kuklacı ve Selami Kelaynak.Bu ikisi bence karşımıza çıkabilir.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
Emeğine sağlık kardeş ama bu araştırdıklarının hemen hemen hepsi hatta hepsi biliniyor.Sıgınaklar'ın eö den olacagını tüm İKV biliyor nerdeyse.Miğrat'ın Selami tarafından bulunduğunu ben konu açıp yazdım zaten boşuna açmışsın kısacası.Sana benden alıntı yapıyorsun demiyorum ha
sakın yanlış anlamayasın.Ama tabi kendin araştırdığına göre emek harcamıssın eline sağlık.
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun