Herkese öncelikle selamlar olsun.. Oyunda artık eski tat yok ve bizde artık alalım demirimizi bu limandan. Buraya kadarmış İKV.. Oyunda beta sonrasından beridir varım. Beni tanıyan tanımayan herkes kendine iyi baksın. Hiçbirşey için bir insanı kırmaya değmez. Hele ki sanal ortamda. Bu oyunun bana kattıkları çok fazla. O kadar iyi dostlar, abiler ve ablalar edindim ki gerçek hayatta görmediğim sevgiyi, saygıyı onlar gösterdi bana. Hepsinin yeri çok ayrı bende. İyisiyle kötüsüyle geçirdik günlerimizi ve bu zamana kadar geldik. Beni sevenlerin yanında sevmeyenlerde vardır elbet. Bir suçum günahım varsa affola. Herkese hakkım helal olsun. Seven sevmeyen sizlerde hakkınızı helal edin.. ALLAHa emanet olun dostlar.. Dostça kardeşçe oyunun zevkini alarak oynarsınız inşallah..
Rdmxrottderblitz Rottderblitz Zehrizakkum QAtLaNtİsQ
İKVye son nokta !...
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İKVye son nokta !...
RoTTdeRbLitZ
Re: İKVye son nokta !...
Dediğin Gibi Bu Oyunun Zevki Sadece Dostça,Kardeşçe Oynandığı Zaman Çıkar.Seninde Yolun Açık Olsun,Gerçek Hayatında Başarılar. ALLAH'a Emanet OL..!!!
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
- KeNanIsT
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Murat sacma sapan harektler etme insanın asabını bozma nereden cıktı böyle oyun neym bırakmalar ayar etme beniSouLeYMaNeYouLa yazdı:Herkese öncelikle selamlar olsun.. Oyunda artık eski tat yok ve bizde artık alalım demirimizi bu limandan. Buraya kadarmış İKV.. Oyunda beta sonrasından beridir varım. Beni tanıyan tanımayan herkes kendine iyi baksın. Hiçbirşey için bir insanı kırmaya değmez. Hele ki sanal ortamda. Bu oyunun bana kattıkları çok fazla. O kadar iyi dostlar, abiler ve ablalar edindim ki gerçek hayatta görmediğim sevgiyi, saygıyı onlar gösterdi bana. Hepsinin yeri çok ayrı bende. İyisiyle kötüsüyle geçirdik günlerimizi ve bu zamana kadar geldik. Beni sevenlerin yanında sevmeyenlerde vardır elbet. Bir suçum günahım varsa affola. Herkese hakkım helal olsun. Seven sevmeyen sizlerde hakkınızı helal edin.. ALLAHa emanet olun dostlar.. Dostça kardeşçe oyunun zevkini alarak oynarsınız inşallah..
Rdmxrottderblitz Rottderblitz Zehrizakkum QAtLaNtİsQ
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
- TAYFA
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Harbiden saçmalama ... Nereye gidiyorsun ? oyun bi takım çöküntülerdeyse bize kaçmak mı yaraşır yoksa kalıp düzeltmekmi.
Beni tanıyorsun size duyduğum saygıyı da biliyorsun. Ve devamlı itişip kakıştığım Kenan'a katılarak harbiden saçmalama diyorum.

Beni tanıyorsun size duyduğum saygıyı da biliyorsun. Ve devamlı itişip kakıştığım Kenan'a katılarak harbiden saçmalama diyorum.

Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kardeşim nereye bırakıp gidiyorsun bizi ? Ara verilir 3 ay ,5 ay, 1 sene ... ama bırakılmaz ya ikv... arada sırada, yeni bişeyler olduğunda falan en azından girersin tekrar umarım. Bence bırakma en iyisi ara vermek yada rölantiye almak benim gibi .
Ama yinede kendin için en doğrusunu sen bilirsin, kararına saygı duyarım. Eğer gerçekten girmiyceksen daha sende hakkını helal et benden yana varsa bi hakkım helal olsun.Bahtın açık olsun dostum. A.E.O.
Jupiter
Ama yinede kendin için en doğrusunu sen bilirsin, kararına saygı duyarım. Eğer gerçekten girmiyceksen daha sende hakkını helal et benden yana varsa bi hakkım helal olsun.Bahtın açık olsun dostum. A.E.O.
Jupiter
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Hayatında başarılar...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
zehir zakkum belki beni unutmuşşundur (kontrealcik) senle salon=phıl=30 kasmak hepsini beraber yaptık meltenxbiozartla oyundan ayrılmana üzüldün bütün arklar bazı şerefsizler yüzüünden oyundan cıkıo senin gibi nadir bir insanı kaybettin ikv hayırlısı neyse o olsun :evil: kOnT£alÇik=aBruZZi=KoNtR£ALciKXBüyÜ :evil: