İKVye son nokta !...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
SouLeYMaNeYouLa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İKVye son nokta !...

Mesaj gönderen SouLeYMaNeYouLa »

Herkese öncelikle selamlar olsun.. Oyunda artık eski tat yok ve bizde artık alalım demirimizi bu limandan. Buraya kadarmış İKV.. Oyunda beta sonrasından beridir varım. Beni tanıyan tanımayan herkes kendine iyi baksın. Hiçbirşey için bir insanı kırmaya değmez. Hele ki sanal ortamda. Bu oyunun bana kattıkları çok fazla. O kadar iyi dostlar, abiler ve ablalar edindim ki gerçek hayatta görmediğim sevgiyi, saygıyı onlar gösterdi bana. Hepsinin yeri çok ayrı bende. İyisiyle kötüsüyle geçirdik günlerimizi ve bu zamana kadar geldik. Beni sevenlerin yanında sevmeyenlerde vardır elbet. Bir suçum günahım varsa affola. Herkese hakkım helal olsun. Seven sevmeyen sizlerde hakkınızı helal edin.. ALLAHa emanet olun dostlar.. Dostça kardeşçe oyunun zevkini alarak oynarsınız inşallah..

Rdmxrottderblitz Rottderblitz Zehrizakkum QAtLaNtİsQ
RoTTdeRbLitZ
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: İKVye son nokta !...

Mesaj gönderen bLaDexm »

Dediğin Gibi Bu Oyunun Zevki Sadece Dostça,Kardeşçe Oynandığı Zaman Çıkar.Seninde Yolun Açık Olsun,Gerçek Hayatında Başarılar. ALLAH'a Emanet OL..!!!
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
KeNanIsT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KeNanIsT »

SouLeYMaNeYouLa yazdı:Herkese öncelikle selamlar olsun.. Oyunda artık eski tat yok ve bizde artık alalım demirimizi bu limandan. Buraya kadarmış İKV.. Oyunda beta sonrasından beridir varım. Beni tanıyan tanımayan herkes kendine iyi baksın. Hiçbirşey için bir insanı kırmaya değmez. Hele ki sanal ortamda. Bu oyunun bana kattıkları çok fazla. O kadar iyi dostlar, abiler ve ablalar edindim ki gerçek hayatta görmediğim sevgiyi, saygıyı onlar gösterdi bana. Hepsinin yeri çok ayrı bende. İyisiyle kötüsüyle geçirdik günlerimizi ve bu zamana kadar geldik. Beni sevenlerin yanında sevmeyenlerde vardır elbet. Bir suçum günahım varsa affola. Herkese hakkım helal olsun. Seven sevmeyen sizlerde hakkınızı helal edin.. ALLAHa emanet olun dostlar.. Dostça kardeşçe oyunun zevkini alarak oynarsınız inşallah..

Rdmxrottderblitz Rottderblitz Zehrizakkum QAtLaNtİsQ
Murat sacma sapan harektler etme insanın asabını bozma nereden cıktı böyle oyun neym bırakmalar ayar etme beni :@
Doğal olmayanın yalnızca alışılmış olmayan anlamına geldiği, alışılırmış olan her şeyin de doğal gözüktüğü bir gerçektir. J.S.MILL
[AnKFoLDerSs,KsAxDuMAnKaRa,ErnestoCHE,Xwoof,xWooFx, Ankfolders,banka]
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAYFA »

Harbiden saçmalama ... Nereye gidiyorsun ? oyun bi takım çöküntülerdeyse bize kaçmak mı yaraşır yoksa kalıp düzeltmekmi.

Beni tanıyorsun size duyduğum saygıyı da biliyorsun. Ve devamlı itişip kakıştığım Kenan'a katılarak harbiden saçmalama diyorum.

Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
jupiter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jupiter »

Kardeşim nereye bırakıp gidiyorsun bizi ? Ara verilir 3 ay ,5 ay, 1 sene ... ama bırakılmaz ya ikv... arada sırada, yeni bişeyler olduğunda falan en azından girersin tekrar umarım. Bence bırakma en iyisi ara vermek yada rölantiye almak benim gibi .
Ama yinede kendin için en doğrusunu sen bilirsin, kararına saygı duyarım. Eğer gerçekten girmiyceksen daha sende hakkını helal et benden yana varsa bi hakkım helal olsun.Bahtın açık olsun dostum. A.E.O.

Jupiter
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

Hayatında başarılar...
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
Pror
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Pror »

zehir zakkum belki beni unutmuşşundur (kontrealcik) senle salon=phıl=30 kasmak hepsini beraber yaptık meltenxbiozartla oyundan ayrılmana üzüldün bütün arklar bazı şerefsizler yüzüünden oyundan cıkıo senin gibi nadir bir insanı kaybettin ikv hayırlısı neyse o olsun :evil: kOnT£alÇik=aBruZZi=KoNtR£ALciKXBüyÜ :evil:

“Genel Sohbet” sayfasına dön