SU SAHESERLER AKTARABILSEK SÜPER OLUCAK OYUN . !
SU SAHESERLER AKTARABILSEK SÜPER OLUCAK OYUN . !
Gm Ler anlayın artık aktarabılerım . . . . . . . . . . . . !! :twisted:

Timxkin--- Titanxic--- Aşikar ---Aşikarr --UMİT19832
Hayat BosŞ EyLen ÇosŞ

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SU SAHESERLER AKTARABILSEK SÜPER OLUCAK OYUN . !
İmkansız (Anlayana)
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
bence olmaz bu sekilde daha iyi
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Ulan hırsız, soyduğun çarların şaheserlerini çalamıyorsun diye diyorsun de mi?
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
- gaddara
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞAN-I HÜKÜMDAR
complex yazdı:Ulan hırsız, soyduğun çarların şaheserlerini çalamıyorsun diye diyorsun de mi?
katılıyorum
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Katılıyorum......complex yazdı:Ulan hırsız, soyduğun çarların şaheserlerini çalamıyorsun diye diyorsun de mi?
Kardeş sen Meran'dasın bilmiyorsun ama bu ahlak yoksunu velet, (ki fotosunu da Sancak Foto Albümü'ne koydu, harbiden velet) soymadığı çar kalmadı. Kendi ağzıyla 900m para kastım falan diyor, plus geçmiş eziğin eline küfrediyordu bana bölgeden. Flood'la bütün Yeraltı'na da sövüyordu Kopartxasikar diye çar açarak. Kimi zaman Aşikar'ım diyor, kimi zaman Xjokerx'im diyor, kimi zaman Mecxarap'ım diyor yani sunucuda en çok tanınan kişilere de iftira atmış oluyor. Geçen Anka'ya da gitmiş küfürlü bir konu açmış Recep İvedik'in hareket çeken posterini koymuş. Bela gibi bir şey bu velet.gaddara yazdı:complex yazdı:Ulan hırsız, soyduğun çarların şaheserlerini çalamıyorsun diye diyorsun de mi?
katılıyorum
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
Ŧıгคt özɠüภ
complex yazdı:Ulan hırsız, soyduğun çarların şaheserlerini çalamıyorsun diye diyorsun de mi?

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- StReetVaNdaL
- Cin Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
Arkadaşlar Dier onLine oyunLaRda da böyLe uygulamaLaR oLmakta ve sahesRLeRn aktRLması söz konusu deıL ve daha çok sey aktaRLmıcak .
Lilreb
O zaman şaheserin ne anlamı kalır bi bakıyorsun bir çarında bi bakıyorsun öbür çarında ayrıca mesela savaşçın var dielim eceli büyücüye mi aktarcan veya şifacıya 
Bence bunları düşün bi..
Bence bunları düşün bi..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~