Susturulanlar neden burda gözükmüyor?
-
- Acemi Savaşçı
Susturulanlar neden burda gözükmüyor?
anlamadığım bişey var 2 tane kendini bilmez laf atıyo sen cevap verdiğinde hemen şikayet edip sustuluyorsun ama ne kadar susturulduğun belli değil burda neden listesi yok bunları.......
Re: Susturulanlar neden burda gözükmüyor?
İKV desteğe Ceza İtiraz bölümüne Yaza bilirsin sana Mail gelicek ve şöyle birşey yazıcak
Hiç bir Moderasyon hatası görülmemiştir.
Ceza süreniz Başladığı zamandan iltibaren ? Gündür.
diye Bir mail Gelicek.
Hiç bir Moderasyon hatası görülmemiştir.
Ceza süreniz Başladığı zamandan iltibaren ? Gündür.
diye Bir mail Gelicek.

degerli arkadaşım evet malesef bu bir taktik genelde sinirli olan kişilere yapılan bir taktiktir önce bir laf atılır o kişi bunu okur ve refleks kendini savunma icgüdüsüynen karşılık verir tartışma büyür ve o kişi kendine hakim olamayıp küfür eder oan belki 20 e yakın şikayet gider ve susturulursun fakat kimse cıkıpta demezki bu küfrü bu kişi durduk yeremi etti?sorun ikv de aslında bu yani gm ler cıkıp demeliki tahrik ettiginiz gördügümde yada küfüre tahrik varsa tahrik edenide sustururum denilse emin ol bu sorun ortadan kalkacaktır kimse oyu icerisinde susturulurum diye tahrik etmeyip küfürde en aza incektir saygılarımla.
ya aynısı bana oldu :S
komik olan şey daha yeni plus aldım ve susturuldum :S:S saçmalıktan ibaret .. bari kaç gün olduğunu bilelim ya :S
komik olan şey daha yeni plus aldım ve susturuldum :S:S saçmalıktan ibaret .. bari kaç gün olduğunu bilelim ya :S
Koymamıslarda ondan xd
==========»нєя ηєƒιѕ öℓüмü тα∂αcαктıя νє αя∂ıη∂αкιℓєя∂є«===============
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
Konuralpbey
17 Ağustos 1999 Depremi 17 Bin Kişiyi Aramızdan aLdı ! Unutma Unutturma
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Seni İçten Bir Şekilde Tebrik ederim Bu Oyunda 3 beş kişi bir araya gelmiş ve cete kurmuşlar . Malesef oyun
Yöneticilerii ve gmler REsmen Uyuyp gezen olarak düşünmeye başladım 15 ark yakın bu tahrih edici milletin davranışından dolayı oyun bıraktılar ortada hiç bi sıkıntı yokken adam sana küfür ediyor ve tahrik ediyor
evimde 4 duvar arasında oynadıgım halde resmen bir kişi ile kücük bir tartışmamdan 15 kişiden tehtit geliyor
oyunu bu hale getirdinz yoneticler bu tahrik eden insanalara karşı sessiz kaldıkları sürece bu oyunda ceteler daha
büyüyecek
oyunluktan cıkacaktır ve bunu gören ark bu oyunu bıraktı bundada en büyük emegi olanda gm ler . . .
Temz insanların hiçbir zman durduk yere küfr etmiyerek biri geliyor onu tahrik ediyor Lüften bunlara bi cözüm yoksa
bu oyunu alın kendinz oynayın . . .
Yöneticilerii ve gmler REsmen Uyuyp gezen olarak düşünmeye başladım 15 ark yakın bu tahrih edici milletin davranışından dolayı oyun bıraktılar ortada hiç bi sıkıntı yokken adam sana küfür ediyor ve tahrik ediyor
evimde 4 duvar arasında oynadıgım halde resmen bir kişi ile kücük bir tartışmamdan 15 kişiden tehtit geliyor
oyunu bu hale getirdinz yoneticler bu tahrik eden insanalara karşı sessiz kaldıkları sürece bu oyunda ceteler daha
büyüyecek
oyunluktan cıkacaktır ve bunu gören ark bu oyunu bıraktı bundada en büyük emegi olanda gm ler . . .
Temz insanların hiçbir zman durduk yere küfr etmiyerek biri geliyor onu tahrik ediyor Lüften bunlara bi cözüm yoksa
bu oyunu alın kendinz oynayın . . .
adam tanınmamak için kendisine bir küfür çarı açıyor 1 lwl giriyor çara millete yada sövmek istediği kişiyhe sövüp çıkıyor gm ler napıyor 2 gün susturma yada 5 gün susturma falan veriyor adam napıyor 5 gün sonra bidaha bence ard arda küfürden susturma yiyenlerin chat blog yemesi gerekli yanlışmıyım yada cezası 1 ay gibi uzun sürmeli
Yunusbjk - Çarşıxheryerde - EN BÜYÜK ÇARŞI