SLooPPY / Blackmatrıx hk. Çıkan Söylemler :)

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

SLooPPY / Blackmatrıx hk. Çıkan Söylemler :)

Mesaj gönderen Blackmatrix »

Sevgili arkdaşlar benim bu oyunda ben fenomen oldum.. yoldan geçen dolandıcı Dior.. adamı ws kesiorum bölgeye bak dior... mesela Johnbravo denilen sahıs.. veya Özgürşifacı..Özgürbüyücü..Özgürsavaşçı..Iamlegend .. hepsini ws kestim aıdmım cıktı... size yemin ederim küçük olmus olabilirim , ama akıl yaşım hayli büyüki, büyüklerime saygızsızık yaptısam "AF" ola.. ama siz yemin ederim bu hırsızlık olaylamla alakam yok.. Beni tanıyan tanıo.. arkdaşlar gerekenler için tüm ikv halkına tşk ederim....

Gerekenler için COk tşk ederim.. dEDİGİM gibi SAYGIZLIGIM olduysa " AF " ola.. iyi oynlar
...
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: SLooPPY / Blackmatrıx hk. Çıkan Söylemler :)

Güncel
...
Kullanıcı avatarı
Ozgurbuyucu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ozgurbuyucu »

umut ben Rohat aslanım şimdi sen burdan kendini savunuyorsun iyi hoş güzel güzel de kardeşim sen burada #@!? element uyduruyorsun ben kesilmişim sora sana bölgeden iftira mı atmışım Özgürbüyücü olarak 1. si ben 1 kere plus aldım o da 15 tatilde aldım bu sana kapak olsun 2. si olay öyle olmadı sen benim ikiz baver in sen baveri benden daha iyi tanırsın aslanım(!) Iamlegend ile oynadığı zaman çaldın buda sana kapak olsun arkadaşlar bu konuyla ilgili benim fotolarım var hatta konuda açtım linki vereyim buyrun bakın umut senin ben ağzına tüküreyim viewtopic.php?f=4&t=15200 link budur alın bakın fotolardaki konuşmalar tam gözükmez ise sağ tık hedefi farklı kaydet yapın bakın arkadaşı nasıl ötüyor hırsızlıklarını bunlar tek kişpi dğeiller Qarizmalex var itiraf eden Geberejackson var Bykush da var ama onun yaptığını pek sanmıyoruz bunlar 3 kişi

biz bu fotoları koyunca bunlarla aynı mahalledeki Volkanbey bile bunların hırsız olduklarını anladı fakat birşey yapamadı ayrı konudur o umut elimden gelse varya senin ağzını burnunu kırıcam inşallah bir gün karşılaşmayız seninle artık nerede karşılaşabilirsek bu eminönü de benim kaç yılım geçmiş vay hırsızlık vay iftira olayı bende olmaz.Yazıkla sana ben çok acıyorum gerçekten şimdi bu konuyu açmışında görmeyenlerde görecek fotoları linki yazdımhayırlısı olsun ne diyeyim şu oyunda kimseye zararım olmadı benim

Özgürbüyücü

Özgürbüyücü
'' Gerçekçi ol imkansızı iste. ''

Ernesto Che Guevara
Kullanıcı avatarı
StRaWbErY
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen StRaWbErY »

Rohat,

Senle oyunda kac kere konustum..Sen hala benim adımı kullanarak nasıl konuşuyorsun... Senle oyunda kac kere konuştum..Sen hala uslanmayacakmısın... Aranızdaki olayın benim ile ne ilgisi var ?. Doğrudur,aynı mahallede oturuyoruz.Oturduğumuz icin charı çalan veya çaldığını inkar eden arkadaşımızın bizimle ne alakası var?.Ben seni uyarıyorum..Adımı pek fazla kullanma ;)
Prinssof
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Prinssof »

sloopy denen arkadaş lan en ufak şeyde #@!? #@!? diyerek lafa başlıyosun?Bİde kendini haklımı çıkartacaksın?
Blackmatrix
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Pirinçof ... beni tanıyan tanıyo güLüm.. ALAKAM yok hepsi santaj item almak için zorlanıorum .. bi bilsen.. Rohat sen kimsin gardaş. ? :?:
...
IxISoRumSuZIxI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen IxISoRumSuZIxI »

Özgürbüyücü Kardeşiim Ben Bu konuyu Senle N' kdr Konuşsam BiLé Sén haLa Bénim İsmimi KuLLanıo Rsun Ben SénL" O kadar Konusmam Rahmet .. Sen Hala Bana Bu SekiL'dé Davranoyorsun Hiç Sucum Olmadıqı daİrde Ben sana Bütün Paramı Verdim... LTF KardéŞ'im Bénim Adımı Bu qéRék'siz ŞéyLéré Sokma.... SAten Lanet olsun Bu Bayramtepede Böyle ArkadaşLar Edindiqimé :S:S:S :twisted: :cry: :?

“Genel Sohbet” sayfasına dön