invincible ve invinciblei konusu
invincible ve invinciblei konusu
arkadaşlar ben büyücü invincibleiyim savasşcının yazdıklarına da tek tek yanıt vereilirim öncelikle şunu söliyim ben bu çarı açtığımda onlina oyunlardaki ilk çarımdı ve kimseyi de tanımam bilmem invincible die karakter açmak istedim fakat öle biri olduğu için sonuna i koydum suçlamalara gelince ben kimseden o kaç gündür başımı ağrıtan şerefsizi kullanarak fln item istemedim istedi diyen varsa allah belasını versin haksız olanın hırsızlık gibi suçlamalarda yalandır eğer birinin birşeyini çaldıysam allah benim belamı versin ben bu kadar büyük konuşurum çünkü hatam olmaz savasşcı incincible şunu yazmış okurken güldüm (Bu konununda peşini bırakmayacağım.Yönetime başvurdum ve cevap bekliyorum.) ULEN NAPTIM BEN BABANA ANANA KÜFÜR MÜ ETTİM böyle bir saçmalık olamaz.+ ben bu adamın adını kirletcek bişey yapamam münkün değil çünkü isimlerimiz farklı onun adını kullanarakta hiç birşey yapmadım yemin ederim bana kötü gözle bakanlar bir kez daha düşünsün öle kibar kibar yazarak bu savasşcı kendini ne sanıo kendisine de daha önce bu isim konusunu anlattım ama #@!? olayı nerlere getirdi bu yapmış olduğu iftiralarında hesabı sorulacak birgün hiç canını sıkmasın.