Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sharking84
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........

Mesaj gönderen sharking84 »

daha önce kişisel olarak kullandığım Tuzlaxteamx i lonca olarak oluştrmaya karar verdim.özellikle tuzla ve çevbresinde oturanla olmak üzere herkesi loncama bekliyorum..kurallara gelince herkesin kasılması bizzat ben kendim yapacağım..tabi ki vaktim olduğu surece.lonca uyelerim;once kendine saygılı oolacak sonra diğer oyunculara saygılı olmalarını istiyorum.1 elin nesi avr 2 elin sesi avr ata sözune inanarak herekin birlikte hareket etmesini istiyorum.seviyeli ; dürüst ; güçlü ; akıllı ; kendine güvenen arkadaşalrı toplayarak meranın en guçlu loncası yapmak için elimden geleni yapmaya hazırım.eğer sizde hazırsanız herkesi beıkliyorum.bana ulaşmak için (amarkmurat@hot..)adresinden başvurularınızı yapabilirsiniz.ve tabikide lonca uyelerime item yardımıda yapacağım. hiç kuşkunuz olmasın. Tuzlaxteamxmurat Tuzlaxteamxşifa Tuzlaxuretim Tuzlaxteamxazap
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Klan: Lodos
Lonca: Zaman

Re: Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın

Yinede hayırlı olsun
Ottomanxölümsüz anısına
sharking84
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sharking84 »

efsaneottoman yazdı:Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın

Yinede hayırlı olsun
haklısına benim arkaaşlrımın çoğu ya bıraktı yaa başka sunucuya geçti
Kullanıcı avatarı
MackRuLzz
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MackRuLzz »

efsaneottoman yazdı:Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın

Yinede hayırlı olsun
MackRuLzz

Altını şer İncisi ker . . .

.

“Genel Sohbet” sayfasına dön