Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........
-
sharking84
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........
daha önce kişisel olarak kullandığım Tuzlaxteamx i lonca olarak oluştrmaya karar verdim.özellikle tuzla ve çevbresinde oturanla olmak üzere herkesi loncama bekliyorum..kurallara gelince herkesin kasılması bizzat ben kendim yapacağım..tabi ki vaktim olduğu surece.lonca uyelerim;once kendine saygılı oolacak sonra diğer oyunculara saygılı olmalarını istiyorum.1 elin nesi avr 2 elin sesi avr ata sözune inanarak herekin birlikte hareket etmesini istiyorum.seviyeli ; dürüst ; güçlü ; akıllı ; kendine güvenen arkadaşalrı toplayarak meranın en guçlu loncası yapmak için elimden geleni yapmaya hazırım.eğer sizde hazırsanız herkesi beıkliyorum.bana ulaşmak için (amarkmurat@hot..)adresinden başvurularınızı yapabilirsiniz.ve tabikide lonca uyelerime item yardımıda yapacağım. hiç kuşkunuz olmasın. Tuzlaxteamxmurat Tuzlaxteamxşifa Tuzlaxuretim Tuzlaxteamxazap
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Tuzlaxteamx alımları başlamıştır...........
Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın
Yinede hayırlı olsun
Yinede hayırlı olsun
Ottomanxölümsüz anısına
-
sharking84
- İskele Babası

- Klan: Arzın Çocukları
haklısına benim arkaaşlrımın çoğu ya bıraktı yaa başka sunucuya geçtiefsaneottoman yazdı:Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın
Yinede hayırlı olsun
efsaneottoman yazdı:Kardeşim benim sana tavsiyem bence bir lonca için o kdr uğraşma görüldüğü kadarıyla bir kadro hazırlamamışın eğer illa bir lonca kuruca diyorsan ilk önce en güvendiğin kardeşin arkadaşın ve benzeri kişilerlerle bir toplanın
Yinede hayırlı olsun
MackRuLzz
Altını şer İncisi ker . . .
.