MEHTERANX LONCASI İLETİŞİM
- lahy1
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
MEHTERANX LONCASI İLETİŞİM
ARKADAŞLAR BELL İYAŞ SINIRI ÜZERİNDE BZLERİN ACTIĞI LONCAMIZA AKTILIM SARTLARI VARDIR İLETİŞİM İCİN Mehteranxtarih Vivxtarih Armageyşa Armageyşax kullanlıalbilir
KURT LONCASI YÖNETİM KURULU
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
Doğu Kurt Hanlığı
Kurtlarxatakaan KurtlarxATAAKAN Fedaixatakan Armageyşax XxATAKANxX
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
Re: MEHTERANX LONCASI İLETİŞİM
Lonca enflasyonu var serverda ne bu ya
Her günü geçtim saat başı lonca açılıyor 
+Gargoyle35 yazdı:Lonca enflasyonu var serverda ne bu yaHer günü geçtim saat başı lonca açılıyor
25 Konuluk Sayfada 16 Tane Lonca Sayfası Var..! 

Mehteran loncası 25 yaş üstü arkadaşlar tarafından kurulmuştur.Mehteran loncası hakkında herhangi birşey yazacaksanız bunu kabullenebiliriz ama loncalıkla ilgili yorum ve görüşlerinizi yazacağınız yer bu sayfa değil,ille de yorum ve görüş açıklayacaksanız konu başlığı açarsınız olur biter.Buraya bu gibi şeyler yazmazsanız seviniriz.
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Deva
crow yazdı:Mehteran loncası 25 yaş üstü arkadaşlar tarafından kurulmuştur.Mehteran loncası hakkında herhangi birşey yazacaksanız bunu kabullenebiliriz ama loncalıkla ilgili yorum ve görüşlerinizi yazacağınız yer bu sayfa değil,ille de yorum ve görüş açıklayacaksanız konu başlığı açarsınız olur biter.Buraya bu gibi şeyler yazmazsanız seviniriz.
Bu kadar özenli düzenli itinayla hazırlanmış sayfanıza böyle gereksiz bir yorum yaptığım için özür dilerim.Sayfanızın olgun kişiler tarafından yapıldığı aşikar nasıl olduda bunu göremedim tekrar tekrar özür dilerim daim olmanızı dilerim... [ ya bi kop
Gargoyle35 yazdı:crow yazdı:Mehteran loncası 25 yaş üstü arkadaşlar tarafından kurulmuştur.Mehteran loncası hakkında herhangi birşey yazacaksanız bunu kabullenebiliriz ama loncalıkla ilgili yorum ve görüşlerinizi yazacağınız yer bu sayfa değil,ille de yorum ve görüş açıklayacaksanız konu başlığı açarsınız olur biter.Buraya bu gibi şeyler yazmazsanız seviniriz.
Bu kadar özenli düzenli itinayla hazırlanmış sayfanıza böyle gereksiz bir yorum yaptığım için özür dilerim.Sayfanızın olgun kişiler tarafından yapıldığı aşikar nasıl olduda bunu göremedim tekrar tekrar özür dilerim daim olmanızı dilerim... [ ya bi kop]
H.olsun YAŞLARI TUTMAYAN ARKADAŞLAR K.BAKMAYIN
SeRDaR

- Kabusxbaskan
- Labirent Rehberi
- Lonca: KABUS TEAM
YÜce ALLAH hayırlısını nasip etsin..
≈●≈ İsmail Etgü ≈●≈
≈●≈ KabusxAsabidj ≈●≈
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sizinle dalga geçen sizi tanıyan ve sizi önemseyen biridir
KABUS TEAM GERİ DÖNÜŞÜNE HAZIR OLUN
Sayfada özen ve düzen arayan bebeler; Özen ve düzen bizim aramızdaki dostluk bağında mevcuttur.Tabi siz bunu 2gr lık beyinle algılamakta güçlük çekersiniz.Özenli ve düzenli bir sayfa arıyorsan, lonca açar forumdada sayfa açarsın.Bizde girer bakar not veririz. )))))
Teşekkürler Kabusxbaşkan , amin cümlemize...