cihadxkerbalaya karşılık uğurcan
cihadxkerbalaya karşılık uğurcan
lan ne zman küfür ettim yalan söyleme benim bu çar hiç banlandı ama sustulurmuş ş olabilir ben senin gibi değilim bide kitlemişsiniz bişy yazmayım diye git söyle lan kime küfür etim lan foto kanıt ver ben sildede falan kıvırma adam ol
Re: cihadxkerbalaya karşılık uğurcan
Lan sen git önce konusmayı ögren öyle gel ne zaman küfür etmişmiş ana bacı duz gıden ben mıydım lan Item yok deyınce basdın kufuru sus da yedın kaldın ne cabuk unuttun.Ezik
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Charı sılde kurtulak senden ezık bızım cıhadlara muhtacsın sen bırı para versın anında ucurursun ne oldunu bılıyoruzda konusuyoruz
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Lan Allah Biliyor Yalan Söyleme Adam Gibi Dürüst Konuş Ben Ne Diyorum Ben Sana Küfür Etmedim Ben Sizin Loncadayken Ne Yanlışımı Gördün Ama Belki Çalan kişi Söylemiş Olabilir Ama Ben Söylemedim
Ali'mi bilen bilir, önünüze dönün .
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Oyuna bak Ugurcan mısın nesin.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
lan Cihadxkarbele sen ilk önce beni kes Xxxsansarxxx
Sen kımsın kı senı kac kere kesdıgımı Allah bilir.Ha birde sen önce Cihadxfırtına ile attığın 10m'nun parasını öde sonra gel benle 10mnuna at veled.trabzonguldak67 yazdı:lan Cihadxkarbele sen ilk önce beni kes Xxxsansarxxx
xKERBELAx*Cihadxkerbela
oğlum bak bana laf atmayın lafını #@!? sen kimsin lan oyununa bak diyorsun amaç en çok forum yazmak bunun gibi şaçma şeyleri yazıcaksın uç bu benim başlığımdan