BÜYÜCÜ ZIRHLARI GELSE KAÇ YAZAR :D
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
BÜYÜCÜ ZIRHLARI GELSE KAÇ YAZAR :D
Arkadaşlar bazen metinlerde görüyorum büyücü zırhları felan gelince yok büyücüler savaşcıyı kescek falan filan galiba arkadaşlar bizimde vuruşlarımızın artırıldığını unutuyorular ben burda bunu hatırlatmak istedim daha önce büyücü kesimini ben yazdım oraya ve bazıları zırhları çok abartmış ve efsunlar 262 olunca kaç bin vurucaz heleki max 552 item varsa bir düşünün arkadaşlar böyle kolay kolay büyücüler bizi keseceklerini sanmasın heleki yazdığım taktiği uygulayınca benim üstüm çok iyi olmamasına rahmen büyücü kesebiliyorum neyse fazla söze gerek yok görücez hepbirlikde 
Re: BÜYÜCÜ ZIRHLARI GELSE KAÇ YAZAR :D
zaten su anda bir büyü (azıcık oyundan anlayan) kolaylıkla bir savascıyı kesebilir.
Nick : Azimlixseloxbüyü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
Lonca : Azimlix
Server : Tılsım
Karakter : Büyücü
- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Savascı elındekıyle 30 bın vursun ben istersem bana dokunamaz bile.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
İnsanoğlu nasıl bır sey ? Buyuculer ezık onlara da zırh gelsın dıyorsunzu sonrada gelse ne yazar dıyorsunuz
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
cesurlarxboraa yazdı:Arkadaşlar bazen metinlerde görüyorum büyücü zırhları felan gelince yok büyücüler savaşcıyı kescek falan filan galiba arkadaşlar bizimde vuruşlarımızın artırıldığını unutuyorular ben burda bunu hatırlatmak istedim daha önce büyücü kesimini ben yazdım oraya ve bazıları zırhları çok abartmış ve efsunlar 262 olunca kaç bin vurucaz heleki max 552 item varsa bir düşünün arkadaşlar böyle kolay kolay büyücüler bizi keseceklerini sanmasın heleki yazdığım taktiği uygulayınca benim üstüm çok iyi olmamasına rahmen büyücü kesebiliyorum neyse fazla söze gerek yok görücez hepbirlikde
CesurLarxboraa ezıqın teksin büyücüler kesemez savaşçıyı diyorusn ama görüyorum genelde büyücülere ölüosun
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
tabi elinde ejder üstü cevroş lanı nasıl kesiyim bi düşün ama kestim büyücüler emin olsun senin kestiğin savaşcıları geçti ve ayrıca burda ezik olan ben değil burdaki ezikde sensin
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu arada wsleri çk gördüm savaşcı ecelli ve kritik artı maxlı savaşcı bir çok büyüyü rahatca alabiliyor yeterki wse yakın balasın işde en önemlisi bu dikkatı yakında atarsa savaşcı rahatca alabilir ve emin ol kesitiğim büyücülerin arasında sende varsın bunu unutma
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
Konsantrasyon sana tek bir şey söylüyorum emi kendine yediremeyip burda boş konuşma !!!
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
bora sen her yerde böyle saçma konular açmaya devam edecek mısın ??
kardes 40 lwl büyüyü almak kolay tabi gel beni yen yiyosa
kardes 40 lwl büyüyü almak kolay tabi gel beni yen yiyosa
XxReddeviLxX - OttomancavaLry
- cesurlarxboraa
- Işık Hanım'ın Elemanı
ne 40 kardeş 49 47 45 43 bunlar var aralarında yeterki üstünde çk kritik olmasın ve çk sağlam bir carda olmasın alıyorum ben seni bilmem ama ws dersen ben tamam derim linde ejder üstü kritik olan büyüyü almam elbetde zor ama sonucda büyücü kesiyrum bunu bilin ama keserken kesiledebiliyorum o ayrı sonucda sizin taktiğiniz varsa benimde taktiğim budur ve sanmayın o zırh sadece efsun