Ahix Loncamız adı ile bu ür şeylerin olması mağdur olan arkadaşlardan çok üzdü beni fakat malesef elimizden bir şey gelmiyor. Bütün kayıplarınızı bu insanlığını kaybetmiş kişiden alıp size teslim edebilsek keşke. Olanlar oldu ve bundan sonrasına bakmak zorundayız.
Bir çok arkadaşa güven konusunda "bana bile güvenme" diye fırsat oldukça söyledim. İnsan oğlu ve şaşar, beşer. Benim yada bir başka Ahi ve ya başka bir loncadan birisinin charı çalınmış da olabilir. Sanal ortamdayız ve kimin ne yapacağını da b,lemeyiz. Loncamıza güvenin ne derece yüksek olduğunun da farkındayız, Ahi gördükleri zaman gösterilen saygı nın da farkındayız ve bunların azalmaması için de elimizden geleni yapıyoruz. Böyle olsa dahi her türlü alışverişlerinizde (maddi, manevi) dikkatli olmanızı öneririm.
Konu'ya gelirsek; Ahixalparslan hakkında defalarca şikayet aldım. Şikayetler arasında hırsızlık yoktu fakat bunu da gördük. Belki o yaptı, belki de başkasıydı charındaki ve bunu o ve ALLAH'tan başka da kimse bilemez. Sanal ortam ve altı üstü bir oyun diyip de bu gibi şeylerden hak yenmez diye düşünenler de vardır belki ama bir Hadis-i Şerif'te;
“Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)
geçmekte. Ahixalparslan denen kişi yani Ömer, geçen hafta cumartesi günü saat 21:30 da başlayan toplantıda oylama ile İhraç edildi. Ben toplantıya katılamadım taşınma işlerimden dolayı. O toplantı sırasında internet bağlantım olmaması ve işlerimle ilgilendiğim sırada gelen bir telefonda haddi hesabı olmayan ve derecesini de seçemediğim onca küfürleri dinlemek zorunda kaldım. O da yetmemiş gibi telefon numaramın başkalarına da verilip hakaret, küfür ve tehditler de cabası

ve bunca şey ne için? Bilgisayarda oynanan ve internetten çoklu olarak oynayabildiğimiz bir Türk oyununda loncadan çıkarılma yüzünden. Ahixalparslan da neden çıkarıldığını kendisi açıklasın biz dinleyelim, yine buna gülmekten başka bir şey yapamıyorum. ALLAH hepsini islah etsin, eder inş. Daha fazlasını da yazmak istemiyorum.
Bu kadar yazının amacı inş yerine ulaşır ve daha fazla kimse zarar görmez inş. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Bilginiz olması için ben de Lonca kurucusu, yöneticisi olarak ekleme yapmak istedim.
Ahixwilldone