Buyrun Ahixalparslan'ın Hırsızlığı Resimli

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Buyrun Ahixalparslan'ın Hırsızlığı Resimli

Mesaj gönderen Laz61 »

Arkadaşlar oyunda artık bu tür adamlara bile güvenemiceksek oyun gerçekden battı ahixalparslanı bi zamanlar güvenilir bilirdim ama kendini oyunda güvencenin verdiği hırslan hırsılık yapmaya başladı

Yücelen ceketim vardı satılık kaça dedi 35m dedim ama sana 30m olur dedim tmm bankaya gel dedi bankaya gittim ve bu çarıma ver diğer çarımla paranı vericem dedi bende ona güvendim ve ceketi verdim sonra diğer çarıylan pm attı bana geliorum die 30 dk bekledikten sonra gelmedi bunu komutanda gördüm beni görünce hemen alt f4 çekti oyundan çıktı bu kadar yüzsüzlük olmaz neyse Ahix loncasıda battı sanırsam ..... aşa fotoları var beyler...

Burda sonra alırım dedi ben ona güvendim verdim

Resim

Burdada diğer çara geçerken

Resim

Resimleri orjinal boyutta görmek isteyenler resmi bilgisayarına kaydetip bakabilir..
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Buyrun Ahixalparslan'ın Hırsızlığı Resimli

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

arkadaslar normal şartlarda ayrılan veya ihrac edılen
arkadaslarımızın kullanıcı isimlerını yazmıyoruz rencıde
edıcı durumlardan kacınmak için fakat bu cok özel bı
durumdur o sebeple bu duyuruyu yapmak zorundayım
Ahixalparslan isimlı kullanıcı 08.05.2008 tarıhli
toplantımızda oy bırlıgı ile ihrac kararı alınmıstır bu kısı iyi
niyetlı oyuncu arkadaslarımızdan ahi charıyla para ve
benzeri seyler istemektedır amacı etik değildir malumunuz
o yuzden bu kısıyle yaptıgınız ticaretlerde veya
aktarımlarda dogacak sorunlarda loncamıs sorumluluk
kabul etmemektedır bu kısıye loncamız hiç bır yerde
referens olmayacaktır bu uyarımızı dikkate almanızı rica
edıyorum iyi oyunlar iyi forumlar dilerım

Ahixloncası

http://www.ikvdestek.com/forum/forum_po ... D=144&PN=1

Verdiğim link ahix loncasının resmi iletişim sitesidir ve yapılan acıklamanın tarihine bakarsan bu adamın ne zaman ihrac edildiğini ve senin ne zaman dolandırdıgı tarihe bak ve bence ahix loncasına ufak bir özür borcun var sanırım ahix loncası saglam karakterli kişilerden oluşmuş bir lonca ve içinde bu tür şahısları barındırmaz emin ol.. geçmis olsun

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kimbirlik »

Valla gecmıs olsun bızım Cihadxislamında 20 m'sını almısdı ama güvenilir diye foto felan almamısdı :@
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

kardeş o adama o kadar güveniodum ki foto bile almıcakdım bu arada Ahixalprslan'la yaptığım alışverişde ömerx denen arkadaşı varmış bunu konuyu açtıkdan sonra örendim
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen kimbirlik »

Tam olarak ne kadar caldıgını ogrendım 25m almıs aktarım yaparken.
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Ahixuvercinka
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ahixuvercinka »

merhaba arkadaslar Ahixalparslan adlı şahıs loncadan ihracı konusunda bıze zaten tehtıdler savurmustu bu tip davranıslarda bulunacagını tahmın edemedık magdur olan bır cok arkadasımız var oyundan bızle irtibata gecıyolar halıyle şikayetlerını dile getırıyolar bızde magduruz bu durumda ben burdan tekrar kuklacı ahalisine seslenmek istıyorum Ahixalparslan isimli şahıs loncamızdan İHRAC edilmiştir bunun sonucunda lonca ismını zedelemek amaclı etik olmayan hırsızlık yapmıstır kesınlıkle bizle alakası yoktur bır cok kısıden para ve item almıstır gerı vermemıstır dikkatlı olunmasına rica edıyorum bu konuyu acan arkadasade tesekkur ederım tepkısız kalmamıstır yakamozxpaix eyv kardesım sende desteklerınden için duyarlı oldunuz iyi forumlar dilerım
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

Ahixalparslan isimli şahsı pek sevmedigim halde Ahix oldugu için (cıkmıs ben öyle sanıyordum) güvenip 5m verdim.
Hırsız oldugunu sonra ögrendim.Baya da mağdur varmıs.Arkadaşlar bence bir kişi üzerinden hareket ederek loncaya leke sürmeye calısmak yanlıs.Her loncadan butür kişiler cıkabilir.Önemli olan kişinin asıl yüzünü gördükten sonra ona ortak tavır almaktır.Böyle kişileri aramızda barındırmayalım.Para herzaman kazanılır.Bence kaybeden alparslanın kendisi oldu.Kuklacının bu kişiden az zararla kurtuldugunu düşünüyorum.Bundan sonra bize düşen bu kişiyle kesinlikle alısveriş yapmamak ve muhattap almamaktır.
Resim
Kullanıcı avatarı
Serhatt
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Serhatt »

Gecmiş olsn dün gece bana da dedi aynısı şelit alcaktm parayı ver dier char hemen brda gelp verem dedi güvnmedm iyi ki Dikkat Edin arksLar....
Resim

YAŞA... VE... YAŞAT...

Resim

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
Kullanıcı avatarı
WillDone
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen WillDone »

Ahix Loncamız adı ile bu ür şeylerin olması mağdur olan arkadaşlardan çok üzdü beni fakat malesef elimizden bir şey gelmiyor. Bütün kayıplarınızı bu insanlığını kaybetmiş kişiden alıp size teslim edebilsek keşke. Olanlar oldu ve bundan sonrasına bakmak zorundayız.
Bir çok arkadaşa güven konusunda "bana bile güvenme" diye fırsat oldukça söyledim. İnsan oğlu ve şaşar, beşer. Benim yada bir başka Ahi ve ya başka bir loncadan birisinin charı çalınmış da olabilir. Sanal ortamdayız ve kimin ne yapacağını da b,lemeyiz. Loncamıza güvenin ne derece yüksek olduğunun da farkındayız, Ahi gördükleri zaman gösterilen saygı nın da farkındayız ve bunların azalmaması için de elimizden geleni yapıyoruz. Böyle olsa dahi her türlü alışverişlerinizde (maddi, manevi) dikkatli olmanızı öneririm.

Konu'ya gelirsek; Ahixalparslan hakkında defalarca şikayet aldım. Şikayetler arasında hırsızlık yoktu fakat bunu da gördük. Belki o yaptı, belki de başkasıydı charındaki ve bunu o ve ALLAH'tan başka da kimse bilemez. Sanal ortam ve altı üstü bir oyun diyip de bu gibi şeylerden hak yenmez diye düşünenler de vardır belki ama bir Hadis-i Şerif'te;

“Kim bir kul hakkı yemişse derhal o kardeşi ile helalleşsin Çünkü (kıyamet günü) dirhem de geçmez dinar da Böyle olunca o (hak yiyen) kişinin sevapları alınır o adama yüklenir Eğer sevapları yoksa o hakkını yediği adamın günahları buna yüklenir” (Buhari, Rikak, 48)

geçmekte. Ahixalparslan denen kişi yani Ömer, geçen hafta cumartesi günü saat 21:30 da başlayan toplantıda oylama ile İhraç edildi. Ben toplantıya katılamadım taşınma işlerimden dolayı. O toplantı sırasında internet bağlantım olmaması ve işlerimle ilgilendiğim sırada gelen bir telefonda haddi hesabı olmayan ve derecesini de seçemediğim onca küfürleri dinlemek zorunda kaldım. O da yetmemiş gibi telefon numaramın başkalarına da verilip hakaret, küfür ve tehditler de cabası :) ve bunca şey ne için? Bilgisayarda oynanan ve internetten çoklu olarak oynayabildiğimiz bir Türk oyununda loncadan çıkarılma yüzünden. Ahixalparslan da neden çıkarıldığını kendisi açıklasın biz dinleyelim, yine buna gülmekten başka bir şey yapamıyorum. ALLAH hepsini islah etsin, eder inş. Daha fazlasını da yazmak istemiyorum.

Bu kadar yazının amacı inş yerine ulaşır ve daha fazla kimse zarar görmez inş. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Bilginiz olması için ben de Lonca kurucusu, yöneticisi olarak ekleme yapmak istedim.

Ahixwilldone
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön