Göktürklerfaruk ve KP ÇARLARIMI ÇALAN İÇERİ

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Göktürklerfaruk ve KP ÇARLARIMI ÇALAN İÇERİ

Mesaj gönderen zodiak2009 »

İlk başta Belirtmek istediğim şey çarlarımın çalınmasıdır ve yanındaki 35 tane kp çarım. Kendi hesabımı almış bulunmaktayım ama kp çarlarım yani 35 tane çarım emek hırsızının elindedir benim Mynet hesabımda Kıredi kartlarımın Noları şifreleri ve bazı banka hesaplarıma ait Bilgiler bulunmaktaydı ve bu suç teşkil etmektedir. bende bugün kalkar kalmaz ilk yaptığım iş olarak o hırsız hakkında İşinin ehli bir Avukata giderek danıştım ve bana o çalan kişi hakkında Suç duyurusunda buluna bileceğimi söyledi .

ve ANAYASAMIZDAKİ YERİ:Mail/msn hackleme durumunda, öncelikle Yeni Türk Ceza Kanunu’nun 243. maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkündür. Mail hackleme sonucunda maili hacklenen kimsenin bilgilerinde bir değişiklik veya eksiklik meydana geldiğinde bu ceza iki yıldan dört yıla kadar hapis cezasına dönüşür. (m.243/III) Yani para cezası imkanı da kalmaz.

Şayet maili hacklenen kişi, kamu kuruluşunda değil de özel sektörde çalışıyorsa, bu durumda TCK. 117 gereğince altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası verilir. (Önceki cezalara ek olarak.)

Bunun yanında mail hackleyen kişi haberleşmenin gizliliğini ihlal ettiği için de TCK. 132 gereğince altı aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile cezalandırılır. (Önceki cezalara ek olarak.)

PEKİ BU CEZALAR NASIL YERİNİ BULACAK?

Peki neden bu kadar ceza söz konusuyken bu kadar insanın mailleri hackleniyor? Çünkü kimse bu konuların hukuk sistemi tarafından düzenlendiğini bilmiyor. Bilmediği gibi bunu yapanların üzerine gitmiyor. Halbuki böyle bir durumla karşılaşan kimsenin yapacakları çok basit.

Bir dilekçe yazarak ya Emniyet birimlerine ya da herhangi bir yer Adliyesinde Cumhuriyet Savcılıklarına başvurmaları yeterli. Ayrıca kişisel bilgisayarlarının IP numarasını, mailine en son girdiği tarihi, en son kullandığı şifreyi ve en son kullandığı gizli soru ve yanıt bilgilerini dilekçesine ek olarak bildirirse işler daha da kolaylaşacaktır. Savcılık talimatı veya mahkeme kararı sonucunda Emniyet Müdürlükleri tahkikata başlayacak, kullandığınız mail adreslerinin yetkili sahiplerine ulaşılarak mailinize hangi tarihte hangi IP numaralarına girildiği tespit edilecektir. Şayet mailinizi hackleyen kişi statik IP kullanmıyorsa, değişken IP numaraları Telekom tarafından sürekli olarak kayıt altında tutulduğundan hangi tarihte mailinize hangi bilgisayardan girildiği kolaylıkla tespit edilecektir. Yine buna bağlı olarak mailinizi hackleyen internet kullanıcısının kişisel bilgileri ve adres bilgileri Emniyet talimatı ile temin edilerek Cumhuriyet Savcılığına verilecektir. Tamamlanan hazırlık tahkikatından sonra Cumhuriyet savcısı şüpheli şahıs hakkında kamu davası açacak ve Emniyet kuvvetleri marifetiyle bu şahıs yakalanacaktır. Şayet mail hackleyen internet kullanıcısı bir ticari işletmeye ait bir bilgisayarı kullanmışsa aynı şekilde o ticari işletme hakkında da tahkikat uygulanacak ve hüküm kesinleştiğinde o işletme hakkında güvenlik tedbirlerine hükmedilecektir.

Kullandığınız mail hesabı yabancı bir ISP(İnternet Servis Sağlayıcısı olduğu durumlarda Cumhuriyet Savcılıkları istinabe yoluyla o ülkenin yetkili makamları üzerinden aynı bilgileri temin edeceklerdir. Ancak msn hesapları zaten Microsoft Türkiye'ye bağlı bir hizmet olduğundan buna pek gerek kalmayacaktır.

Dileriz mail hackleyen arkadaşlara kendilerine çok çok iyi avukatlar bulmalarını tavsiye ediyorum. Ama bir avukat olarak şunu da söyleyeyim ki hiçbir avukat böyle bir davada müdafi olmak istemeyecektir.

BENİM TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ÇIKARTTIĞI ANAYASAYA GÖRE BU HAKLARIM VARDIR SİZ DİYECEKSİNİZ Bİ MYNET HESABI İÇİN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULURMU EVET BULUNUNUR VE BENİM MYNET HESABIMDA MYNETMAİLİMDE KİŞİYE ÖZEL MESAJLARDA BULUNMAKTADIR VE BU ÖZELE TECAVÜZE GİRER BEN SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUYİM SEN BULUNMA E KİM HAKKINI ARIYACAK OYUN DİYE GEÇMEMEK LAZIM OYUNDA HAKKINI ARAMAYAN HİÇ BİR YERDE HAKKINI ARIYAMAZ ÇARIMI ÇALAN EMEK HIRSIZI SANA SESLENİYORUM SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUYACAĞIMI SANIYORSUN AMA KAPINA POLİSLER DAYANIP SORGUYA ÇEKTİĞİNDE CİDDİYETİMİ ANLIYACAKSIN BENİM MALIMI BEN İSTEMEDEN KİMSE ALAMAZ ALDI FARZEDELİM OLACAKLARADA KATLANACAKTIR SAVCILIKTAN ALDIĞIM BELGELERİ BU KONU ALTINDA YAYINLAYACAĞIM SAYGILARIMLA....

Göktürklerfaruk.........Karaoglan.........Alparslanbey
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: Göktürklerfaruk ve KP ÇARLARIMI ÇALAN İÇERİ

Mesaj gönderen shumpsss »

Gecmıs oLsun kaRdeSım ıNsaLLah geRekenı yApıLır.....
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

dostum oyle bır dunyada yaşıyoruzkı adam olduren ceza almıyor.Bence unut gıtsın anlıyorum uzuntunu derdını benımde çalındı almasını bıldım ama bunun ıcın dava dı fılandı kım ugrasıcak bak bunun savcısı var avukatı var hakımı var bunlarla kımse ugraşmaz kanıtın varmı olsa ne olur kı ? bu dunyada adam oldurup 2 kuruş para cezası verıpte tutuksuz yargılananlar var...sen cıkıpta zengın bırını oyle kolay kolay ıcerı atamazsın hele ki bı hesap ıcın dostum bu tür şeylerle kımse ugraşmaz ugraşsa ne olur ki yeterli bı delil elde edılene kdr dava ertelenıcek ertelenıcek en az 2 yılı bulucak anlatabıldımı boyle bır ulke burası almanya,fransa ıle karsıtrmayalım...bence en ıyısı faxla gerı al snn dedıgın zaman kaybıdır.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

öncelikle geçmiş olsun.

mail hesabının çalınması bazılarına önemsiz gibi gelebilir.
ama hırsızlığın her türlüsü suçtur ve dinimizce günahtır.

doğru karar vermişsin, kim çaldıysa çeksin cezasını.
şimdi sana "mailin çalındı diye avukata verilirmi" diyebilirler,
yarın da o kişiye sorarlar hapiste "suçun ne" diye..
"birisinin mail hesabını çaldım da ondan hapse düştüm" diyebilir mi acaba :)
yaf git banka soy, en azından sıcak para için yaptım, dayanamadım dersin
ama mail çalmaktan hapis yatmak daha utanç verici olur sanırım
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benim için Avukata para vermek sorun değil suçlunun bulunup gereken cezasını çekmesidir reşit değilse Babasının başını yakacak.
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

cezaları 8 aydan 4 yıla kadar var ben sonuna kadar hakkımı Kanuni şekilde sürdüreceğim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Kardeş kanıtın varmı demişsin savcılık sobee başvuracak ve sobe log kayıtlarına bakacak o saatte o dakkada kim girmiş ıp bulunacak ve savcılık ta adres tespit edip o ildeki Emniyet Müdürlüğüne başvurup hırsızı sorguya ve ordanda adliyeye gönderilecek benim Bne sonuna kadar hakkımı savunacağım
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

geçmiş olsun ;)

sevgiler
PROF
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Yakacef »

geçmiş olsun ..
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
Sunder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sunder »

Geçmiş olması dileği ile...
Resim

Büyük insanların idealleri,küçük insanların hevesleri vardır.
Sunder - Sentinus - Coliseum

“Genel Sohbet” sayfasına dön