Şu alışverişlerde paranın arasına nokta koymamaları bu gibilere yarıyor. Belki beni dolandıramadı ama dikkat etmeyen bir çok kişi olacaktır mutlaka. 2.25m a anlaştığımız büyük sahra cekete(erkek savaşçı), alışverişte 225bin veriyor
Ve bunu bana yapıyor...
Her koşulda 50 bin de olsa 50 milyonda olsa parayı sayarım..Sagdan başla birler-onlar-yüzler-binler-onbinler-yüzbinler-milyonlar-onmilyonlar da bitiyosa 50 m dur zor bişi deil ama bazı sazan arkadaşlar hemen okey tuşuna basıyor kandırılıyor sonra karşıdaki adam beni kazıkladı die aglıyor..Bi laf vardır kendi düşen aglamaz...
TheOkqn yazdı:Her koşulda 50 bin de olsa 50 milyonda olsa parayı sayarım..Sagdan başla birler-onlar-yüzler-binler-onbinler-yüzbinler-milyonlar-onmilyonlar da bitiyosa 50 m dur zor bişi deil ama bazı sazan arkadaşlar hemen okey tuşuna basıyor kandırılıyor sonra karşıdaki adam beni kazıkladı die aglıyor..Bi laf vardır kendi düşen aglamaz...
Aynısını bende de denedi ama ben kazıklanırmıyım hiç xD
Pckopatkedi
Mylasa ııMYLASAıııMYLASAı
--------------------------------------------Genç Kalemler --------------------------------- Gülüp geçtiğim karakterleriniz, menfaatperestliğinizle birleşen oyunda hayat bulmuş.