ÖNCELİKLE BU KONUN YERİ BURA DEĞİL BİLİYORUM AMA MECBUR KALDIM.Arkadaşlar ben Cursedmagic sahibiyim ve çalım bugün çalındı.(benim saflığımın yüzünden) Olayı anlatıyorum Mrcursed benim çarımdı 1 ay önce bunu >>>>>Baksen<<<<< adlı kişiye sattım ve parasını aldım.Güvenilir kişiydi çar aldıktan sonra parasını vermişti ve dün bana Cursedmagic satarmısın dedi içindekilerle ben de düşündüm biraz ve satmaya karar verdim Tskxdxcursed le oynuyacaktım sadece buda benim tsk loncasındaki çarımdır.Herneyse dün aktardım Cursedmagic ve bana yarın çar aktarıldıktan sonra parayı vercem dedi bende güvendim tabi...(unuttum insan oğlunun çiğ süt emdiğini) ve bugün sabah oyuna girdim ve çar aktarılmıştı. Sa yazdım ve çardaki çocuk bana ben kardeşiyim dedi çarın sahibinin ve adının Burhan olduğunu söledi.Abim gelince sana parayı vercek dedi bende bekledim saat 2 de abim gelcek dedi ve oyuna girdim saat 2 de geldimi dedim abin ve bana sövmeye başladı ve yasakladı...Evet arkadaşlar oyunu bırakıyorum ve sizden tek isteğim bu hırsızlara müsama göstermeyin.Bi oyun için hırsızlık yapandan devlete vata bi hayrı dokunmaz.Sizlerle güzel günler geçirdim kime zaman güldük kimi zaman eğlendik kimi zaman kavga ettik ama hepinizi severim hakkınızı helal edin bunun bir oyun olduğunu unutmayın ve sakın şeytana uymayın...SELAMETLE KALIN
( Cursedmagic Mrcursed eski sahibi ) Schwartz Tskxdxcursed
Schwartz ve Tskxdxcursed loncadan veya başka birine veririm isteyen olursa tabi Tskxdxcursed loncanın iziniyle verilcektir.Bu arada loncadada güzel günler geçirdim sağol mehmet sağol fiko sağol furkan kendinize iyi bakın
Cursedmagic den VEDA :( (ismail)
Re: Cursedmagic den VEDA :( (ismail)
Arkadaşlar msn me e-posta geldi çarım geri idade edildi )) ikv desteğe çok çok teşekkür ediyorum