Merhaba Arkadaşlar.
Kısa bir Süreliğine Vaktinizi alıcam Xkaptan Loncası İle İlgili Oyun İçerisinde birkaç Kötü Duyumlar Aldım.
Bunlardan Birisi İse 'Cesurxkaptan' isimli Oyuncunun Hakkındaki Kötü Duyumlar.
Bunun Haricinde İse ''Fake'' Olarak Açılan Xkaptanlar.
Bu durum Beni Gerçekten Çok Üzdü.
Cesurxkaptan isimli Oyuncununhırsızlık yönündeki Söylentileri.
Ben Size birkaç AÇıklamada bulunacagım.
Cesur İsimli Oyuncu ARamızda Tek Olarak En Küçükleri Bizim MAskotumuz olan ahmet isimli bir çocuktur.
daha 13 yaşındadır. 13 Yaşındaki bir çocugun Art Niyet Olarak Birşey Düşünmesini Çok Saçma buluyorum.
YanızadamXkaptan isimli oyuncuda Tesadüfen Xkaptan açıp daha Sonra Loncamıza Katılan Iğdırdan bir Oyuncudur.
Size Son Olarak Güncellenmiş Xkaptan listesini Sunacagım.
Bu Lonca içerisinde en Ufak Yaş Az Öncede Söylediğim gibi 13 Tür. ve Cesurxkaptan'dır Ahmet Benim Yaşadıgım Yerin Yakınlarında bir Arkadaşımın Akrabasıdır. Arkadaşımın Rızası Oldugu İçin günde 2 Saaten Fazla Oynamıyor Zaten.
bunun Haricinde diğer Arkadaşların Yaş Grupları 20 Den yukarıdır.
Ben birşeye Daha Açıklık Getirmek İstiyorum: Önceden Kaptan Loncasının başı Skylinexkaptan 'dı
Ben O charı Arkadaşıma Devrediyorum Ve Yeni İsmimde Oyundayım
''KruvazörXkaptan''
Kısa Birşey Daha eklemek İStiyorum. Oyun İçerisinde ''Wlegolassxkaptan EatlyXkaptan HellboyXkaptan'' Bu İsimler Haricinde Lonca Üzerinde Başka Kimsenin Yöneticilik sıfatını Taşıdığını Söylemesi KEsinlikle Yalandır!!!!
Lonca DAhilinde bir Sorun İle KArşılaşıldıgında Dİrek Olarak
ikvxkaptan@hotmail.com
Adresinden Sorunlarınız Ve Kanıtlarınızla İlgili Mailleri Gönderebilirsiniz GEreği Yapılacaktır.
'''Xkaptan Lonca'sı'''
- SkylineXkaptan
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
'''Xkaptan Lonca'sı'''
-------------------------------
--------------------------------
>>>>PLAY

>>>>PLAY
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: '''Xkaptan Lonca'sı'''
Şimdi kardeşim tmm arkadasının rızası içindir anladık ama bu cocugun adı her gün bölgede hırsız yalancı vs. vs. benim kp kastıgım 25 lvl carı kesti nese geçtim ....
Benim loncam yani Lostx loncası hepimiz aynı kasabadanız benim 3 ay önceki Foruma yazdıgım güncel loncaya bak birde 24 nisandakine bak biz aynı kasabada yedigimiz içtigimiz ayrı gitmeyen adamı loncadan çıkardık .....
Loncanıza Basarılar...
Benim loncam yani Lostx loncası hepimiz aynı kasabadanız benim 3 ay önceki Foruma yazdıgım güncel loncaya bak birde 24 nisandakine bak biz aynı kasabada yedigimiz içtigimiz ayrı gitmeyen adamı loncadan çıkardık .....
Loncanıza Basarılar...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- SkylineXkaptan
- İskele Babası
Lostxdewrimci yazdı:Şimdi kardeşim tmm arkadasının rızası içindir anladık ama bu cocugun adı her gün bölgede hırsız yalancı vs. vs. benim kp kastıgım 25 lvl carı kesti nese geçtim ....
Loncanıza Basarılar...
bu türde Söylentiler Çogalabilir Pek önemide yoktur ben zaten yeterince sordum ve öyle birşeyin olmadıgını hırsızlık yapmadıgını defalarca söyledi bana Eğer bana gerçekten kanıtı ile bilgi verirseniz O zaman çok daha Ağır Cezasını veririm. Kimse kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok. Kendi loncamdan olsa bile.
İlgin için teşekkür ederim.
-------------------------------
--------------------------------
>>>>PLAY

>>>>PLAY
-
- Cin Avcısı
yazdıklarını zamanım olmadıgı için okuyamadım ama loncanızdan büyük bir zevk aldıgımı söylebilirim videonuzuda izledim güzel olmus oyuncularınızda iyiye benziyor çünkü loncanızdan birisi benim kankam
eyer oyuna dönersem sizin loncanıza beni alırsanız katılabilirim ben sunucunun en iyi loncası gladiox olarak bilirim kendim için söylüyorum o lonca kapandıktan sonra en iyi lonca biziz biziz diyenleri denklestiremedim ama benim gözümde en iyi lonca kaptan loncası başarılarınız devamını diliyorum umarım en çok tercih edilen lonca siz olursunuz
iyi forumlar .