Invincible ve Invinciblei

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Invincible ve Invinciblei

Mesaj gönderen Tryagain »

Merhaba arkadaşlar, size şuan muzdarip olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum.Bu konu benim açımdan çok önemli.
Meran serverı'nda yaklaşık 1 senedir bulunuyorum.Kavgalarım,dostluklarım oldu.Çok zamanım geçti.Fakat bu bardağı taşıran son damla oldu.Benim ismime benze çakma bir isimle adım kirletiliyor ve hırsızlık bile yapılıyor. Bu adamla hiçbir ilgi ve alakam yoktur arkadaşlar. Bunu herkes bilsin.Bu konununda peşini bırakmayacağım.Yönetime başvurdum ve cevap bekliyorum.Bu sahte özenti adam benim ismimi karalayarak sizlerin nefretini topluyor. Açıkça bilin ki "Invinciblei" adlı karakterle hiçbir ilgi ve alakam yoktur!
Ben savaşçıyım bu adam büyücü.Ona sorduklarında savaşçı benim falan gibi şeyler söylüyor.Milletten ağzımdan item isteyip soygun yapıyor.Lütfen inanmayın. İlgilerinize arz ederim.

Invincible

Ben

Resim

Sahte (ben)
Resim

Resim
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Invincible ve Invinciblei

Resim

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

Sahte charardan tek sen degil herkes muzdarip ...
Kullanıcı avatarı
soulofxkrnlk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen soulofxkrnlk »

Tryagain yazdı: Merhaba arkadaşlar, size şuan muzdarip olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum.Bu konu benim açımdan çok önemli.
Meran serverı'nda yaklaşık 1 senedir bulunuyorum.Kavgalarım,dostluklarım oldu.Çok zamanım geçti.Fakat bu bardağı taşıran son damla oldu.Benim ismime benze çakma bir isimle adım kirletiliyor ve hırsızlık bile yapılıyor. Bu adamla hiçbir ilgi ve alakam yoktur arkadaşlar. Bunu herkes bilsin.Bu konununda peşini bırakmayacağım.Yönetime başvurdum ve cevap bekliyorum.Bu sahte özenti adam benim ismimi karalayarak sizlerin nefretini topluyor. Açıkça bilin ki "Invinciblei" adlı karakterle hiçbir ilgi ve alakam yoktur!
Ben savaşçıyım bu adam büyücü.Ona sorduklarında savaşçı benim falan gibi şeyler söylüyor.Milletten ağzımdan item isteyip soygun yapıyor.Lütfen inanmayın. İlgilerinize arz ederim.

Invincible

Ben

Resim

Sahte (ben)
Resim

Resim
Tmm imzana bayıLdım la nerden buLdun face den feLan mı =)

Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Güncel..
Resim

Kullanıcı avatarı
Yesilbuyuxqanq
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Yesilbuyuxqanq »

Dün de Kuzeyxrastt ın çakmasını yapmışlar dikkat edin adam yeni açmıştı şöyle yazmış..
Küzeyxrastt

U yerine Ü yazmış ama biz kanmayız :))
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resimleri büyük boyutta görmek için üzerlerine tıklayınız..
En son Tryagain tarafından 21 May 2010 20:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Resim

Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Merhaba arkadaşar yine ben, Invincible.

Bugün olanlar kafamın tasını gerçekten attırdı ve beni delirtme seviyesine getirdi.Bana iftira atıyorsun diyerek adımı karalayan, ondan bundan benim ağzımdan item isteyerek hırsızlık yapan birisi( İnvinciblei ) bugünde yapacağını yaptı ve bölgeden reklam olarak iftiralar yağdırdı.Allah'a şükür ki Plus paketim var.Yoksa bu .... sabahlara kadar reklam yapar. Hem çakma ismimle çar açıyor, hemde yetmiyormuş gibi benimle kavga edip beni yozlaştırmaya çalışıyor. 25 lwl'ken "ne olur çarım kalsın abi" diyerek yalvaran bu vefasız .. şimdi benimle ... yarışına girdi..

Olaya geçeyim.

:arrow: Kendi halimde eminönünde takılıyordum.Lodoslarla savaşıp kp kazanıyor, etrafla sohbet edip hoş vakit geçiriyordum.Bir anda hayatımda hiç adımı duymadığım ve sunucuda ilk defa gördüğüm birisi( Proz) bana geldi ve aynen şöyle dedi: "invinsti sen mi hekledin" Benimde olaydan haberim olmadığı için arkadaşla biraz dalga geçtim. Malum(hek-hack xD) Sonra bu arkadaş devam etti "sen mi yaptın" falan diye.. Alakam olmadığını ve onunla uğraşamayacağımı, birşey daha yazmamasını, aksi takdirde onu engelleyeceğimi söyledim.Fakat hala yazıyor beni dinlemiyordu.Yazdıkları ne Türkçe idi nede başka bir dil.Saçmalıyordu resmen.Bende engelledim.Bir kaç dk sonra bölgeden bu büyücü çakması gelip birşeyler saçmalamaya başlamasıyla nevrim döndü, ağzıma geleni yazdım.Sonra kanıtsız iftiralarına devam etti.Ben haklı olduğumu sonunda ispat ettim.Oda ortalıktan anında kayboldu.Fakat başlarda anlattığım Proz ile ikili diyaloğumun fotoğrafını alamadım.Resimler burdadır..

Invincible

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

:arrow: Büyücü olan bu çakma mahlukla hiçbir alakam yoktur.Sadece ismimi karalamak için açılmış olup ismimin sonuna "i" harfi ekleyerek açılmıştır.Lütfen bu gibi olaylara karşı dikkatli olunuz.Yönetim'e tekrar gidiyorum..
Resim

Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Resim

İnvincible ve (çakması) Invinciblei

Not: Resim üzerinde oynanmıştır.
Resim

Kullanıcı avatarı
Myrmidon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Myrmidon »

allah belamı versin o çaldı
allah vermiş zaten belasını böyle aptal olmuş
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}