Merhaba arkadaşlar, size şuan muzdarip olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum.Bu konu benim açımdan çok önemli.
Meran serverı'nda yaklaşık 1 senedir bulunuyorum.Kavgalarım,dostluklarım oldu.Çok zamanım geçti.Fakat bu bardağı taşıran son damla oldu.Benim ismime benze çakma bir isimle adım kirletiliyor ve hırsızlık bile yapılıyor. Bu adamla hiçbir ilgi ve alakam yoktur arkadaşlar. Bunu herkes bilsin.Bu konununda peşini bırakmayacağım.Yönetime başvurdum ve cevap bekliyorum.Bu sahte özenti adam benim ismimi karalayarak sizlerin nefretini topluyor. Açıkça bilin ki "Invinciblei" adlı karakterle hiçbir ilgi ve alakam yoktur!Ben savaşçıyım bu adam büyücü.Ona sorduklarında savaşçı benim falan gibi şeyler söylüyor.Milletten ağzımdan item isteyip soygun yapıyor.Lütfen inanmayın. İlgilerinize arz ederim.
Invincible
Ben
Sahte (ben)
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Tryagain yazdı: Merhaba arkadaşlar, size şuan muzdarip olduğum bir konuyu anlatmak istiyorum.Bu konu benim açımdan çok önemli.
Meran serverı'nda yaklaşık 1 senedir bulunuyorum.Kavgalarım,dostluklarım oldu.Çok zamanım geçti.Fakat bu bardağı taşıran son damla oldu.Benim ismime benze çakma bir isimle adım kirletiliyor ve hırsızlık bile yapılıyor. Bu adamla hiçbir ilgi ve alakam yoktur arkadaşlar. Bunu herkes bilsin.Bu konununda peşini bırakmayacağım.Yönetime başvurdum ve cevap bekliyorum.Bu sahte özenti adam benim ismimi karalayarak sizlerin nefretini topluyor. Açıkça bilin ki "Invinciblei" adlı karakterle hiçbir ilgi ve alakam yoktur!Ben savaşçıyım bu adam büyücü.Ona sorduklarında savaşçı benim falan gibi şeyler söylüyor.Milletten ağzımdan item isteyip soygun yapıyor.Lütfen inanmayın. İlgilerinize arz ederim.
Invincible
Ben
Sahte (ben)
Tmm imzana bayıLdım la nerden buLdun face den feLan mı
Ne yapsak öldürüyorlar bizi
çalışsak da öldürüyorlar
çalışmasak da
savaşsak da
barışsak da
yaşasak da
ölsek de öldürüyorlar bizi...
Jose Marti
Bugün olanlar kafamın tasını gerçekten attırdı ve beni delirtme seviyesine getirdi.Bana iftira atıyorsun diyerek adımı karalayan, ondan bundan benim ağzımdan item isteyerek hırsızlık yapan birisi( İnvinciblei ) bugünde yapacağını yaptı ve bölgeden reklam olarak iftiralar yağdırdı.Allah'a şükür ki Plus paketim var.Yoksa bu .... sabahlara kadar reklam yapar. Hem çakma ismimle çar açıyor, hemde yetmiyormuş gibi benimle kavga edip beni yozlaştırmaya çalışıyor. 25 lwl'ken "ne olur çarım kalsın abi" diyerek yalvaran bu vefasız .. şimdi benimle ... yarışına girdi..
Olaya geçeyim.
:arrow: Kendi halimde eminönünde takılıyordum.Lodoslarla savaşıp kp kazanıyor, etrafla sohbet edip hoş vakit geçiriyordum.Bir anda hayatımda hiç adımı duymadığım ve sunucuda ilk defa gördüğüm birisi( Proz) bana geldi ve aynen şöyle dedi: "invinsti sen mi hekledin" Benimde olaydan haberim olmadığı için arkadaşla biraz dalga geçtim. Malum(hek-hack xD) Sonra bu arkadaş devam etti "sen mi yaptın" falan diye.. Alakam olmadığını ve onunla uğraşamayacağımı, birşey daha yazmamasını, aksi takdirde onu engelleyeceğimi söyledim.Fakat hala yazıyor beni dinlemiyordu.Yazdıkları ne Türkçe idi nede başka bir dil.Saçmalıyordu resmen.Bende engelledim.Bir kaç dk sonra bölgeden bu büyücü çakması gelip birşeyler saçmalamaya başlamasıyla nevrim döndü, ağzıma geleni yazdım.Sonra kanıtsız iftiralarına devam etti.Ben haklı olduğumu sonunda ispat ettim.Oda ortalıktan anında kayboldu.Fakat başlarda anlattığım Proz ile ikili diyaloğumun fotoğrafını alamadım.Resimler burdadır..
Invincible
:arrow: Büyücü olan bu çakma mahlukla hiçbir alakam yoktur.Sadece ismimi karalamak için açılmış olup ismimin sonuna "i" harfi ekleyerek açılmıştır.Lütfen bu gibi olaylara karşı dikkatli olunuz.Yönetim'e tekrar gidiyorum..
Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...