Oyunumuza ilk geldiginde arz ve lodos birleşemezse kesilemez denilen fakat bizim deniyelim dediğimiz Koca gövdeli Dev Yaratık Kadim Hidra'ya düzenledigimiz dün geceki operasyonda sadece Revenge Of Nobility Loncasının 2 grubuyla Kesildi.
Teşkilatımıza böyle REKOR'lar yakışır. Ayrıca dün gece yanımızda olan 2 dostumuzada teşekkürlerimi iletirim.
Revenge Of Nobility Loncası der ki ; "Daha Nice Rekorlara"
dün gece kadim kesildikten sonra haberini aldım ve çok şaşırmakla beraberinde sevindimde. 14 kişi kesilen bir kadim var ortada tebrik ederim her birinizi..
Klanımızın başarısı mükemmel. Şahsen orda bulunamadım, oyuna giremiyorum ve format attığım halde düzelmedi. Klan arkadaşlarımı tekrar tekrar tebrik ediyorum.
Gurup kadime giderken görmüştüm.Ama bu kadarını beklemezdim.Şu an keşke bende onlarla gitmiş olup bu rekora şahit olmuş olsaydım.Bi dahakine umarım.Tebrik ederim sizleri takım işi diye buna denir...
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
Tebrik etmek yakışır ne diyelim başarılarınızın devamını bekliyoruz
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!! New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.