Print Screen Sys Rq tuşunda hata......
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Print Screen Sys Rq tuşunda hata......
Arkadaşlar İstanbulkıyameti denilen kız bana hileyle ecel felan üretcekmıs epe var vercekmıs falan filan xD bnde pss tusuna basarak foto çektım ve ikv destek yerınde iletişim yerine göndercektım ve baktm foto çekılmemıs nie öle oldu anlamıyorum hatta foto çekerken 1sn liğine pc donar aynen öle oldu 2 3 kere basmıstım Yöneticiler su duruma çare bulun bazen foto çekıyor bazen çekmıyor bu ne yahu 
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

- freze61
- Teşkilat Neferi
Re: Print Screen Sys Rq tuşunda hata......
print screen e abstıgına eminmisin yada ne biliyim bazen oyunda hatalar oluyor .
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim Ben Sana Bildiğim Kadarı İle Söyliyim Bence Hata Yapmışsındır...Çünkü Print Screep Sys Rq Oyun İçin de Ki Fotoyu Çekmeme İhtimali YOk Yada Yuşun Bozuk xD
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
tekrar denedım bozukmu dıe bozuk deyıl cekıo xDSahxesad yazdı:Kardeşim Ben Sana Bildiğim Kadarı İle Söyliyim Bence Hata Yapmışsındır...Çünkü Print Screep Sys Rq Oyun İçin de Ki Fotoyu Çekmeme İhtimali YOk Yada Yuşun Bozuk xD

- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
- Marshall
- Sahaf Yardımcısı
Oyunun klasörüne gir, orada aldığın ekran görüntüsünü bulabilirsin. Ha arada çekip arada çekmiyor ise gerçekten, klavyenin içine çekirdek, toz, lahmacun ve bilimum zerzevat kaçmış olabilir. Klavyeni sök, temizle, hala sorun gitmediyse yeni bir klavye almalısın.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."
Nazım Hikmet.
Nazım Hikmet.
- SkylineXkaptan
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Marshall yazdı:Oyunun klasörüne gir, orada aldığın ekran görüntüsünü bulabilirsin. Ha arada çekip arada çekmiyor ise gerçekten, klavyenin içine çekirdek, toz, lahmacun ve bilimum zerzevat kaçmış olabilir. Klavyeni sök, temizle, hala sorun gitmediyse yeni bir klavye almalısın.
Düşüncenize Hayran Kaldım xD..... Benim F1 tuşunun Orada Ot Büyümüştü Baya Büyüttüm Su Vermeyi Bile Düşünmüştüm Onu Daha Sonradan Esc Ye Basarken Koparttım
Pss Tuşu Çalışmayan Arkadaşım Sen Klavyeni TErs Çevirmek Suretiyle Bebek Poposu Pişpişlermiş Gibi vur O İçindekini Bir Kussun xD Birde Öyle Dene.
-------------------------------
--------------------------------
>>>>PLAY

>>>>PLAY
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
beyler tuşta hata yok vs xD toz veya lahmacun yok xDSkylineXkaptan yazdı:Marshall yazdı:Oyunun klasörüne gir, orada aldığın ekran görüntüsünü bulabilirsin. Ha arada çekip arada çekmiyor ise gerçekten, klavyenin içine çekirdek, toz, lahmacun ve bilimum zerzevat kaçmış olabilir. Klavyeni sök, temizle, hala sorun gitmediyse yeni bir klavye almalısın.
Düşüncenize Hayran Kaldım xD..... Benim F1 tuşunun Orada Ot Büyümüştü Baya Büyüttüm Su Vermeyi Bile Düşünmüştüm Onu Daha Sonradan Esc Ye Basarken Koparttım... Çok Mutsuzum
Pss Tuşu Çalışmayan Arkadaşım Sen Klavyeni TErs Çevirmek Suretiyle Bebek Poposu Pişpişlermiş Gibi vur O İçindekini Bir Kussun xD Birde Öyle Dene.

Sahxesad yazdı:Kardeşim Ben Sana Bildiğim Kadarı İle Söyliyim Bence Hata Yapmışsındır...Çünkü Print Screep Sys Rq Oyun İçin de Ki Fotoyu Çekmeme İhtimali YOk Yada Yuşun Bozuk xD
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,
Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı
tuşum çalısıo neyi bassediyorsunuz xD