ALBAYXX NASILBİRİDİR
GÜVENİLRMİ
KANKA OLANAKLIMI
SEVECENMİ
ARKADAŞ OLURMU
ALIŞVERİŞ YAPILIRMI
PARA [V.S]İTEMLER VERİRLİRMİ
GÖRDÜKLERİNİ ACIMADAN KESERMİ[KENDİSİ LODOS ARZLARI KESERMİ]
KP ACIMIDIR
BİLEN VARSA YAZSIN ACİLL!!!!
ALBAYXX NASIL BİRİ YAZIN LÜTFENNNN
- Intxbaskan
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ALBAYXX NASIL BİRİ YAZIN LÜTFENNNN
BİZ DÜNYA -DÜNYA BİZ
Intxbaskan
Intxbaskan
Re: ALBAYXX NASIL BİRİ YAZIN LÜTFENNNN
La Albayxx sensin zaten. İki forum hesabı kullanıyorsun. Kendi kendini ele vermişsin.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Albayxx kaşıntısı olan biri.Aynı zamanda salaqın teki :mrgreen: .Gelmiş bana laf yapıyor vs deyince zihinsiz vs istiyor.1 de Gm Odasına nasıl girileceğini bilmiyor.Kısaca çömez.Albayxx sensen boşuna lonca açma :mrgreen: .

:arrow: :arrow: hehehehehee ben dedim ki! sana -ben depar atmayacam sende zihin dedim kabul ettin yenilince eziqliğini üslenmeyincede bölgeye yazıon dimi--çömez senden olur hee bide oyunun herhangi biyerini bilmiyoorum o yüzdende yazıyorum tmm kabul sen bilebilirsin ama ben senin gibi İKV KÖPEĞİ VE EZİqİ DEĞİLİM!
:?: :?: hehe şimdi dersinki! GEL WS ws yaparım sende zihin var o yandan sanslısın zihinsiz ws atalım öle dene bidee
:!: :!: BEN DEPAR ATINCA ZİHİN ATARSIN DURDURMA ATINCA KUTUP ACARSIN AMA BANA [WS'DE YİNE YENİLEN SEN OLURSUN]
:?: :?: hehe şimdi dersinki! GEL WS ws yaparım sende zihin var o yandan sanslısın zihinsiz ws atalım öle dene bidee
:!: :!: BEN DEPAR ATINCA ZİHİN ATARSIN DURDURMA ATINCA KUTUP ACARSIN AMA BANA [WS'DE YİNE YENİLEN SEN OLURSUN]

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
klana ne zaman bişi yazsam hemen görür abi kadim varmı der :lol:
Drowxdadawa
DROW BEN KADİMİ YAPALI ÇOK OLDU BEN İFSİLİ SORARIM --KADİM VARMI ABİ DİYE HİÇBİR ZAMAN DEMEDİM BUNUDA EKLEYEYİM--İFLİSİDE 3 HAFTA ÖNCE BİTİRDİM --BEN OYUNDA ABİ -KARDEŞ DEMEM YASLARINA GÖRE BAKARIM BUNUDA UNUTMA :?:

- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
fOTO ALıpta foruma koyabilirsin ona izin veriyorum ARKADAŞIMM ay pardon ABİ mi desem acabaa

- Drowxminatour
- Işık Hanım'ın Elemanı
baba demedin sürece sorun yok :lol:Albayxx yazdı:fOTO ALıpta foruma koyabilirsin ona izin veriyorum ARKADAŞIMM ay pardon ABİ mi desem acabaa
[*]Viktoriaxbuse[*][/b][/i][/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
Bastığın yerleri 'toprak' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.
[*] Drowxminatour [*][/b] [/i] [/color]
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
adam yalanmı sölücek albayxx abi demişsini işte imzasındada sevmediği şeyin yalan olduğunu yazmışDrowxcorellon yazdı:klana ne zaman bişi yazsam hemen görür abi kadim varmı der :lol:
En son xakrepkrallx tarafından 08 May 2010 18:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Topsecrett