YÖNETİM YARDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

YÖNETİM YARDIM

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Merhabalar Saygı değer Yönetim ben size 1'den Çok mail attım ama bana gelen cevap olumsuz oldu ben Konuyu burdanda anlatayım arkadaşlar;
Benim Üyeliğim 29 Ocak 2010 Cuma 20:42 bu tarih ve saat'de çalındı ve bende hemen telefonumla geri aldım ertesi Günü oyuna gireyim dedim ve Üyeliğimle girdim bide ne göreyim çarım yok ortada dedim yanlışlıkla silinmiştir hemen yeni Karekter aç dedim ama Aynı Karekter'den açamadım Çünki Çarım silinmemiş'di bende Mynet Maile gireyim dedim ve girdim bide ne göreyim Sobee aktarım maili gelmiş 3 tane bana bende hemen Destek Bölümüne Mail çektim bana mynet Mailiniz'den çekin dediler ve bende hemen çektim bana gelen Cevap Şu oldu;
Geriye dönük olarak yapılan taramada adı geçen karakterlere ait transfer saptanmamıştır.

Bu yüzden bu karakterlerin iadesini yapamıyoruz.

ama benim Mynet Mailimde O gün ve O saat'de aktarım oldu diye sobee tarafından mail gelmişti 3 tane Attığım Mailler ciddiye alınmadı ve banada bir Cevap bildirilmedi Yine Bu gün Mail attım atmamın sebebi ise Şuydu arkadaşımda aynı olayı yaşadı benimle oda benim yaptığım şekilde Destek Takımına Mail çekerek Çarlarını geri aldı ama ben halen geri alamadım ben suçu Yönetimde bulmuyorum ama bana Yardımcı olmamalarından Yakınıyorum bana İnanmıyorsanız benim size Mail attığım Mynet üyeliğinin Kime olduğunu 5 dakkalık araştırmada göre bilirsiniz ben gecemi gündüzüme katarak o çarı 49 yapıp onca item onca maden kasıp,topladım ..

Saygı Değer Yönetim sizden benim Mağduriyetimin Giderilmesini Arz ederim Bana Bu Konuda Yardımcı olacak GM akadaşım olursa Çok Bahtiyar Olucağım...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: YÖNETİM YARDIM

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Sorununuza forum üzerinden cevap verme yada çözüm üretme şansımız yok .

ikvdestek 'e hesabınızın bulunduğu sunucuyu , hesaplarınızın bağlı olduğu mail adresinizi, olayın gerçekleştiği tarihi detaylı bir şekilde yazıp yeniden yollayın lütfen .

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön