***** Off yha olmuyo arkdaşlar ******
- CrUeLHuSo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
***** Off yha olmuyo arkdaşlar ******
arkadaşlar carım banlandı oyunu bırakırım sandım ama bırakılmıyor sıfırdan başlayacak gücüm yok bir car dizmek 6-7 ayımı alacak milllet oyun parası satar car satar car calar banlanmaz biz haksız banlanırız anlayamıyorum bu yonetimi neyse Örgülü - intikam - Crash - Tayfa - loncaları beni cağırdı ama arkadaşlar ben çar kasmayı sevmiyorum bu yüzden oyunda soğuyorum olmuyo muhabbeti özlüyorum 1 lwl car acıp plus alacam olmadı yada yönetim carınn 2 günde acalacak dedi fakat hala acılmadı napmalıyım bi akıl verin 
[color=#40FF00][/color]H£®k£S AyNıyk£N ߣN Fa®kLıydıM. $iMdi H£®k£S Fa®k Pe$iNd£ ߣN Yin£ AyNıyıM![b][/b]
Re: ***** Off yha olmuyo arkdaşlar ******
Merhaba,
Hala haksız ceza aldığınızı iddia ederek ve defalarca farklı konu açarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Lütfen İkvdestek adresinden gelecek bildirimi bekleyiniz ve bu süreçte konu ile ilgili forum üzerinden yardım istemeyiniz.
Teşekkürler.
[GM]Erdoğan
Hala haksız ceza aldığınızı iddia ederek ve defalarca farklı konu açarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamış değilim. Lütfen İkvdestek adresinden gelecek bildirimi bekleyiniz ve bu süreçte konu ile ilgili forum üzerinden yardım istemeyiniz.
Teşekkürler.
[GM]Erdoğan