Konfüçyüs veya ikvm cevaplarsa mutlu olurum...
Ben şifacımı kasıyorum henüz daha küçük seviye (41) ama gelecek için düşünüyorum...
Klan şifacısı yapacağım şifacımı ve de meranda item kasmak için şu yetenekler nasıl:
15 İyileştirme/Bilgisi/Ruh/Ck/15 Çağrı
10Çember/ Element Direnç
1 Asit/Kaldırma/1 Medi
Sorum Var
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sorum Var
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Re: Sorum Var
Yanlış oldu:S.
15 Ruh/Ck/İyileştirme/Bilgi/Element Direnç
10 Çağrı
5 Kaldırma
1 Asit/Büyü Bozma
6 Çember
nasıl?
15 Ruh/Ck/İyileştirme/Bilgi/Element Direnç
10 Çağrı
5 Kaldırma
1 Asit/Büyü Bozma
6 Çember
nasıl?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
bn ikvm kardeşim hesabım bazı şahsiyetler yüzünden banlanmışdır açılana kadar bu hesabda kalacağım şu konuyu takib et
viewtopic.php?f=17&t=17988
yetenek güsel olabilir ama 10 element sana kudret kaybına neden olacakdır çağrı yeteneğini her yerde kullanamazsın onun yerine daha faydalı bir yeteneğede verebilirsin örneğin meditasyonu 15 yaparsan eğer hem kudretin dolar hemde büyü kritiğin artar savaşcılara daha çok yararın dokunur tazı nın vereceği hasarı savaşcı 2 3 vuruşda verir sen savaşcıya 5 vuruş kazandır
10 ile 5 arasında fazla bi iyileştirme vermez çemberde ha yinede yararı vardır ama bi 5 puan daha elementin yararı olduğu kadar olacağını sanmıyorum sen yinede o konuyu takib et kendin bile çözeceksin
ne kadar çok fikir o kadar çok tecrübe demekdir. AKILDAN ÜSTÜN TECRÜBEDİR.
yetenek güsel olabilir ama 10 element sana kudret kaybına neden olacakdır çağrı yeteneğini her yerde kullanamazsın onun yerine daha faydalı bir yeteneğede verebilirsin örneğin meditasyonu 15 yaparsan eğer hem kudretin dolar hemde büyü kritiğin artar savaşcılara daha çok yararın dokunur tazı nın vereceği hasarı savaşcı 2 3 vuruşda verir sen savaşcıya 5 vuruş kazandır
Drowxdadawa
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Eğer 49 olduğunu düşünürsen ve muhafızlarda kasıcaksan sana şöyle bir öneride bulunıyım.
Şifa ve Bilgisi =15
Ruh kalkanı=15
Meditasyon=15
Can Kurtaran=15
Asit=1
Geriye kalan 15 puanı element dirençte kullanabilirsin eğer Buz büyücüsü kesiceksen dirençleri buza yatırırsın bu da itemsiz 240+300=540 yapar .
Şifa ve Bilgisi =15
Ruh kalkanı=15
Meditasyon=15
Can Kurtaran=15
Asit=1
Geriye kalan 15 puanı element dirençte kullanabilirsin eğer Buz büyücüsü kesiceksen dirençleri buza yatırırsın bu da itemsiz 240+300=540 yapar .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Doğru ilki daha iyiymiş ben tam puan hesaplaması yapmamıştım.Drowxcorellon yazdı:bn ikvm kardeşim hesabım bazı şahsiyetler yüzünden banlanmışdır açılana kadar bu hesabda kalacağım şu konuyu takib et
yetenek güsel olabilir ama 10 element sana kudret kaybına neden olacakdır çağrı yeteneğini her yerde kullanamazsın onun yerine daha faydalı bir yeteneğede verebilirsin örneğin meditasyonu 15 yaparsan eğer hem kudretin dolar hemde büyü kritiğin artar savaşcılara daha çok yararın dokunur tazı nın vereceği hasarı savaşcı 2 3 vuruşda verir sen savaşcıya 5 vuruş kazandır10 ile 5 arasında fazla bi iyileştirme vermez çemberde ha yinede yararı vardır ama bi 5 puan daha elementin yararı olduğu kadar olacağını sanmıyorum sen yinede o konuyu takib et kendin bile çözeceksin
Ben çağrı yeteneğini çok seviyorum
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kesinlikle çağrıya puan vermek istiyorum.1EngiN1 yazdı:Eğer 49 olduğunu düşünürsen ve muhafızlarda kasıcaksan sana şöyle bir öneride bulunıyım.
Şifa ve Bilgisi =15
Ruh kalkanı=15
Meditasyon=15
Can Kurtaran=15
Asit=1
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Flood oldu ama o zaman şöyle yapıyorum:
15 İyileştirme/Bilgisi/Ruh/Ck/ Element Direnç
10 Çember/Çağrı
1 Asit/Kaldırma/1 Medi
15 İyileştirme/Bilgisi/Ruh/Ck/ Element Direnç
10 Çember/Çağrı
1 Asit/Kaldırma/1 Medi
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
tecrübe her şeyden üstündür yap ve dene denemeden anlatsakda anlamazsın içinde bi ukde kalacak merak edeceksin şimdi yapmazsan ilerde mutlaka yapacaksın kafaya koymuşsun dene ve gör kardeş daha iyi olur snn için
Drowxdadawa
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Peki madem öyle diyorsun 49 yapıp denerim...Drowxcorellon yazdı:tecrübe her şeyden üstündür yap ve dene denemeden anlatsakda anlamazsın içinde bi ukde kalacak merak edeceksin şimdi yapmazsan ilerde mutlaka yapacaksın kafaya koymuşsun dene ve gör kardeş daha iyi olur snn için
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм