BU KONUYO MEMO YU KARALAMAK ICIN ACMADIM KENDISI SUNUCUNUN EN GUVENILIR KISISIDIR .. !KUSURA BAKMA MEMO.. ! BUNU KONUYU ACMAK ZORUNDAYDIM CUNKU SENIN AGZINDAN ACIKLAMAM IYI OLUCAK SANIRIM ! SUNUCUN ADI ARKADAS OLARAK BILDIGINIZ HIRSIZLAR AZ SONRA OGRENECEKSINIZ ...!
VE BUNADA YALAAN DICEKSINIZ
MEMO DA FOTOLAR VAR ! ISTERSE BUTUN SUNUCUNUN HIRSIZLARININ FOTOSU VAR
Carlarım Cnquerorxsheytan ! Goldfather Goldenxberk Caurageousxlider Kuralsızz cok eskılerden !...
burda konusuyoruz karı kız muhabbeti :)
ve simdi ise asıl meselelere dogru ilerliyoruz ...
burda yarar (ÖMERİN) MADEN PRGRAMI KURDUGUNU İSPALADIGINI SÖLÜYOR MEMOS :d
omerın hırsız oldugunu acıkca belırtmıs durumdayız memo nun agzından sunucu ogrendı artık .!!!
bıldıgınız uzere ferro nun caldıgını ve TUĞRALAR NIN CALDIGINI IDDA EDIYOR AKSINE FOTODA VARMIS ... :arrow: bu cocuk 10 numara dır memo kutluyorum bole hırsızları barındırmamk lazım acıkladıgın gıbı
rowlardan 3 5 kısı onları solemedı xD
resımlerden yola cıkarak hırsızlar tek tek sapkadan cıkar gıbı cıkartıyoruz bıldıgınız uzere alp murat erkan serrosu 3 lu hırsız burdan acık ve memo nun agzından solenıyor... foto da var ... !
SUNUCUNUN HIRSIZLARI ISTE DEHSET OTESI FOTOLAR :ddddd
BABA MESLEGİNİ SÜRDÜRÜYORUZ .. !!! :arrow: :arrow: :mrgreen:
Ben burda herhangi bir hırsızlık göremiyorum.Sanalkorkun diyorki ben Yarar'ı hiç sevmiyorum.O maden prog. kuruyor.Forumdada ispatladım gordunmu knk diyor.Sende EED diyorsun olanların hepsi bu :S
Oceans yazdı:Ben burda herhangi bir hırsızlık göremiyorum.Sanalkorkun diyorki ben Yarar'ı hiç sevmiyorum.O maden prog. kuruyor.Forumdada ispatladım gordunmu knk diyor.Sende EED diyorsun olanların hepsi bu :S
arkadasım 2 dk da okuyup fırlatma az ordakı konusmaları oku öle yoksa bos bos yorum yazma lan :arrow:
hadi canım yandan yandan senin asıl çarı vermek iççin 3-5 şey attım çarının isminide verdin Lordxberat mışsın mucxxD hırsız oldugunu bildiğim adamın loncaya girmem demi muhahahaxD çok salaksın lan xD verdiğim isimlerede bakarsann hepsi sunucunun en ii leri xDD ayrıca bu fotoda gözüktüğü gibi çar ismini versin diyee sölüyorum xD ve de kendside yazmış bu fotoda sen söle ben öle çarıma geçcem diye inceleyebilirsinz ii forumlar xD
Oceans yazdı:İşin gücün yok millete iftira at #@!?.
bana mı bu sözn ? açıklama yukarda ii oku oke ? amaç hırsızın çarı bulmak oke ? yazdıgım isimlerle aramın ne kadar ii olduhunu gerçek şahıslara sorabilirsin
Sana yazmamıştım ama olsun.Gerçek şahış Yarar yani Ömer.Ben ondan böyle birşey beklemem.Düpe düz yalan 2 3 kişinin yalanıyla altına alamazsınız kimseyi.
Son resimde dikkatimi birşey çekti.Sanalkorkun diyorki.Devamı çarı verdikten sonra.Sen demekki çar verecem diyerek kandırıyorsun veya sözleri söyletiyorsun?