Bloodxknow hırsızdır dııakt!! (Byböceq)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Legendxolgunx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Bloodxknow hırsızdır dııakt!! (Byböceq)

Mesaj gönderen Legendxolgunx »

Cok iyi tanıdıgım bırıydı 5m karıslııı buyucu ıtemı almıstım oyunu kısa bır surelını bırakcaıına kara verdım ve ıtemlerını gerı verdım oyunda 1 arkadasıma 5m borcum vardı ve ıtemlerı gerı verınce bende paramı alıp borcumu kaparım dıye dusundum takıı bana para yokk maden aldım deyene kadar sonra abısıyle konustum bana 1 ton kufur etıı lutfen bu arkdasa guvenmeyın hırsızın önde gıdenıdırler ...
Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Bloodxknow hırsızdır dııakt!! (Byböceq)

Mesaj gönderen ecoreis »

Kardes seni tanımıyorum ama gerceketen sana katılıyorum bunu ciddiyetle soluyorum o cocukta ole seyler yaptına dahır benimde kanatım var... :arrow:
Kullanıcı avatarı
giresunlu
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen giresunlu »

Ben OnLaRa qüveniyoRummm Kanıt Koymadan Hiç Kimseyi SuclayamazsıNıZzZzz.
ResimqeNç ÇoT@N@kL@R.
YeşiL BeyaAZzZzZ
q!ReSuNuMM...!!!
Kullanıcı avatarı
Sethxlyder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sethxlyder »

İlk önce sana tek söylediqim kelime yazıklar olsun . Ben Byböceq BloodxknowLa kardeşiz. O sana fevzi + bilqe itemler vermiş sende 5m vermişşsin.Buraqa oyuunu bırakacagını söylemişsin.Sonra 2-3 qün sonra oyuna tekrar qeldıqınde paramı qeri ver itemleri qeri vereyim dedin . Ama verilen mal qeri alınmaz. Almıyacaksan önceden niye alıyorsun ki ? Kararını ver ondan sonra almayı düşün . Hırsızsak kanıtı kor qörelim . Ha buarada Blöodxknow Byböceg diye cakma car acarak buraktan ve benden şifre isteyen #@!? ? bunu niye söylemiyorsun buraya desene ? Nerde qörürsem qöreyim sana bu oyuunu oynatmıyacam . Bıze ıftıra atmak ne demekiş Göreceksin sen . Seni ilk önce adam bilirdim selam verirdim hal hatrını sorardım sormaş olaymışım senın qıbı ıte.Seni şifacımlada kestim swinq ile birşey diyemeyince , cakma carlar actın sana pm attıqımda oyunda yoktun . Bu büyük bir kanıtı , bana qelmiş diyorki Blöodxknow carınla üye adını şifreni ver unuttum dedi :D halbuki benm yanmda kardeşim know vardı ( burak). Bende kandım sanki . Cin oldun adammı carpmaya calışıyosun ? .Çakma carlar ile üye adını şifre öqrenmesi yetmedi ardı ardına oyundan cıkarak 1 lwl car acmıs ana avrat sövüyor . Bunun adamlıqıda bu işte .
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun

€min .. !

SusqunLuqmu Hafife aLma ,KonuşuRsam aqıR qeLır kaLdıRamazsın . !
Kullanıcı avatarı
Sethxlyder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ecoreis yazdı:Kardes seni tanımıyorum ama gerceketen sana katılıyorum bunu ciddiyetle soluyorum o cocukta ole seyler yaptına dahır benimde kanatım var... :arrow:

Lan sünepe bizim hırsızlqımı qördüysen koy bakayım foruma fotuyu qörelim adam :D maval okuyo efeler yalakası :D bölqeden ana avrat kayan haysiytsiz bana adamlıkmı öqretmeye calısıyosun . Hadi koysana fotoyu qörelim bizim hırsızlıqımızı qördüysen :) :)
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun

€min .. !

Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Kanıt Koydunuz Koydunuz Ha Koyamadınız Devamını Yazmaya Gerek Yok Görüş Alanıma Girmeyin Zaten Efeler Girmesinde :mrgreen:
Resim
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

OnceLik HerKeSe S.a
Bu oLayı Size anLaTaYım Ve Bu pisLiqin nasıL tuzaqa DüşüRDüqünü qöRün
BywizaRD adLı caRımDa Fevzi biLqe fazLadan set VaRDı Tek İtem oLquna söyLeDım Lazımmı diye Lazım oLduqunu söyLeDı ve Para Lazım oLduqunDan ve Arkdasım oLduqunDan 5M e Sattım 2 Gün SOnra oyunu bıRakıyoRum İTemLeRi Sana veRıCem DeDı benDe Sn biLiRSin DiyeRek aLdım , iLk basTa Parayı veRıyoRMuyum diye SorDuqumDa biŞey DemeDı İtemLeRi veRDı aLıs veRiŞ SonLanınCa Parayı isteDi Param yok MadenLeRe qiTTi deDım İtemLeRi veReyım DeDım Adam aLMaDı itemLeRi Paramı veR Diye TuTTuRDu itemLeRini veReyım Parm yok deDım aDam Para aLLah Para ... BenDe İtemLeRi istemeDıqı iÇin Sattım aLmaDıDa itemLeRi ztn ŞimDiDe benDen Para istiyoR BasTan demıyoR Para veR diye PaRa isteyseyDı aLmazDım itemLeRi Bu Kadar basiT oLay Bu AraLar Blöodxknow Ve Byböceg(Kardeşim)adLı Cakma caR Acıp miLLeTi S0ymaya caLısıyoR Bu kişiLeR Biz deqiLiz buNuDa biLdiReyim . !
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
Sethxlyder
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bbsnake yazdı:OnceLik HerKeSe S.a
Bu oLayı Size anLaTaYım Ve Bu pisLiqin nasıL tuzaqa DüşüRDüqünü qöRün
BywizaRD adLı caRımDa Fevzi biLqe fazLadan set VaRDı Tek İtem oLquna söyLeDım Lazımmı diye Lazım oLduqunu söyLeDı ve Para Lazım oLduqunDan ve Arkdasım oLduqunDan 5M e Sattım 2 Gün SOnra oyunu bıRakıyoRum İTemLeRi Sana veRıCem DeDı benDe Sn biLiRSin DiyeRek aLdım , iLk basTa Parayı veRıyoRMuyum diye SorDuqumDa biŞey DemeDı İtemLeRi veRDı aLıs veRiŞ SonLanınCa Parayı isteDi Param yok MadenLeRe qiTTi deDım İtemLeRi veReyım DeDım Adam aLMaDı itemLeRi Paramı veR Diye TuTTuRDu itemLeRini veReyım Parm yok deDım aDam Para aLLah Para ... BenDe İtemLeRi istemeDıqı iÇin Sattım aLmaDıDa itemLeRi ztn ŞimDiDe benDen Para istiyoR BasTan demıyoR Para veR diye PaRa isteyseyDı aLmazDım itemLeRi Bu Kadar basiT oLay Bu AraLar Blöodxknow Ve Byböceg(Kardeşim)adLı Cakma caR Acıp miLLeTi S0ymaya caLısıyoR Bu kişiLeR Biz deqiLiz buNuDa biLdiReyim . !

Cin olmuş adam çarpıyor işte .

Byböceq
Bloodxswinqxşifa
Darkxray
BycRox
Darkxray
Leqendxjoey
Bloodxknow
GiantsxqeRidöndü
Xxserxxkanxx
SanaLkoRkun

€min .. !

Kullanıcı avatarı
ecoreis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ecoreis »

Sethxlyder yazdı:
ecoreis yazdı:Kardes seni tanımıyorum ama gerceketen sana katılıyorum bunu ciddiyetle soluyorum o cocukta ole seyler yaptına dahır benimde kanatım var... :arrow:

Lan sünepe bizim hırsızlqımı qördüysen koy bakayım foruma fotuyu qörelim adam :D maval okuyo efeler yalakası :D bölqeden ana avrat kayan haysiytsiz bana adamlıkmı öqretmeye calısıyosun . Hadi koysana fotoyu qörelim bizim hırsızlıqımızı qördüysen :) :)

Dogru konus nan once sen bi dunya foruma yazı yazdım carı ben kulanmadım diyer gerzek sen hala ordamısn senin gibi dengesizler yuznde oyunu bıraktım slak heriff... :!:

Böle adamlar ölümden kaçmaz ölümle yaşar ...Emrah...
Kullanıcı avatarı
Oceans
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Oceans »

Bu ecoreis bana diyorki terbiye al.Ulan şeref.siz gidip bolgeden küfür eden sen değilmisin.Beni konuşturacan şu cuma cuma.
Resim

T U R B E Y L E R

▓▒░OCEANS░▒▓ ▓▒░ULTRAXOCEANS░▒▓ ▓▒░OCEANSXBÜYÜCÜ░▒▓ ▓▒░SHEKİNAH░▒▓

“Genel Sohbet” sayfasına dön