Plus Alımı

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Plus Alımı

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

Ben şuan plus almak istiyorum ama plusumu mynetten istiyorum. illaki ttnet yada sobee de üyelik açıp çar aktarıp plusmu alıcam nasıl bir iştir bu söylermisiniz.Ben ttnetten yada sobeeden plus almak istemiyorsam ne yapacagım Oyun Görevlilerine soruyorum?
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!
Kullanıcı avatarı
henryxx2012
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Plus Alımı

Mesaj gönderen henryxx2012 »

çöpe at kendini xD
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Resim
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

abdullahsezgin yazdı:Ben şuan plus almak istiyorum ama plusumu mynetten istiyorum. illaki ttnet yada sobee de üyelik açıp çar aktarıp plusmu alıcam nasıl bir iştir bu söylermisiniz.Ben ttnetten yada sobeeden plus almak istemiyorsam ne yapacagım Oyun Görevlilerine soruyorum?

Dostum Dırek Ikv/Destek Ile Iletısıme Gec Burdan Bırsey Elde Edemezsın Yanlıs Bılgı Vermıs Olmıyım Ama Mynet Ile Anlasmaları Bıttı Dıye bılıyorm .. Tamamen Kopuyor Gıbı Bısı . Konuya Kılıt .
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Mynet plus devam etmektedir . Dün size bir link vermiştim . Fakat konu forumada açılmış .

Az önce 0212 328 15 15 ( mynet müşteri hizmetleri ) nolu telefonu bizzat aradım. Görevli ; Mynet plus satışlarımız devam etmektedir , arzu eden olursa kredi kartı numarası ile telefonda yardımcı olabileceğini , Havale için ise bankaya başvurmam gerektiğini söyledi .

Nezdinizde tüm oyuncularımızın dikkatine

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

Nocomment yazdı:Merhabalar

Mynet plus devam etmektedir . Dün size bir link vermiştim . Fakat konu forumada açılmış .

Az önce 0212 328 15 15 ( mynet müşteri hizmetleri ) nolu telefonu bizzat aradım. Görevli ; Mynet plus satışlarımız devam etmektedir , arzu eden olursa kredi kartı numarası ile telefonda yardımcı olabileceğini , Havale için ise bankaya başvurmam gerektiğini söyledi .

nocommnet bey siz eminönü ziyaret ettiniz genel sohbetten çiktiniz yok bunu sebepi nedir ;)

Kullanıcı avatarı
abdullahsezgin
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen abdullahsezgin »

Nocomment yazdı:Merhabalar

Bİlgi için teşekkürler.
Eminönü Sunucusundan Gecelerinsavasci

ESKİ BİR EFSANEYİM ARTIK!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön