Duygu başta olmak üzere iksir desteği verenlere de ayrıca teşekkür etmek lazım bir önceki günde Anka'ya özenip 2 grup kesmek istedik ama naracıya 4 yerine 3 şifa koydugumuz için gücü 0 dan döndü ama olsun en azından gücümüzün farkına vardık.
Bu gecede daha fazla insan olmasına karşın kavgasız gürültüsüz bir gece oldu. Güzeldi.
Emeği geçenlere teşekkürler.
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.
dun gece guzel bır organızasyon sonucunda kadımı kestık pekı nasıl mı? gelen arkadaslarımız bırbırımızı tanıdıgımız sevdıgımız saydıgımız kısılerdı bunun sonucunda ortaya guzel bır etkınlık cıktı ve serı bır sekılde kadım 6 defa kesılmıstır.
hatta bızden oncekı gruba keserken ılk vuran arkadasın canı 1 ıken ölmesı sonucu sırayı bozmadık ve sıra kımde ıse yanı bızde ıdı bıze kestık sonra o arkadaslara kestık
Gerçekten Güzel Etkinlikti.Kadim Bir Ekip İşi Olduğu Gibi Aynı Zamandada Saygı , Disiplin ve Tecrübe Gerektirir.Oraya Gidip Saatlerce Kargaşa Çıkartmak Yerine Biraz Daha Anlayışlı Oyuncular Olsa Eminim Herkesin Görevi Olacaktır...Emeği Geçen Tüm Arz-Lodos Kardeşliğine ve Klansız Gelen Gruba Teşekkürler Ederim....
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..! İyİ FoRuMLaR... Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
Öncelikle h.o.Kadim kesmek çok zor deil.Fakat sıra kavgası olmucak ve işi bilen kişilerin olması kaydı ile.Ölüm oyunu günü bizde gece 3-4 gibi 4 - 5 grup denedik canını 5 e indirdik fakat naracının grubundaki şifacılar ve büyücüler işi bilmeyince kadimin canı 20 ye çıktı:D Tekrardan h.o. darısı başımıza
Rdmx ve Diğer Lodosların Emegi büyük Düzenli bir şekilde iksir dağitildi çıkar düşünülmeden... İksirin baya bir etkisi oldu... Şu maden konusunda pintilik yapanlar satsada kadim'i hergün kesebilsek
İşim çıktıdıgdan dolayı 3/4/5/6 kesimi göremedim ama yerimi dolduran oldu
Dünün Sözü ;
İyi düşünmek iyidir; iyi hareket etmek çok iyidir...