Benden Bir Hikayee Uzun ama oLsn xD

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
KopuqSeytan
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Benden Bir Hikayee Uzun ama oLsn xD

Mesaj gönderen KopuqSeytan »

Girmişim ikv'nin sitesine oyunu indiriyorum. O sırada ise nasıl bir oyun olduğunu merak ettiğim için galerideki resimlere ve havadislere bakıyorum.Ve beklenen sonuç.İşte maceranın ilk durağı.Fakat heyecanım çok.Oyuna hemen üye oldum.Sancak sunucusuna Kopuqşeytan adlı bir savaşçı açtım.Yüzşekli,Saçşekli ve sakal şeklini ve renklerini ayarladım.Oyuna girdim.Yetenek penceresini gördüm ve açtım.Hepsini keşfedip kullanmak istiyordum ancak seviyem yetersizdi.İşte bu yetenek hırsıyla hemen ilk görevimi aldım.Saolsun Agah Bey oyunu çok iyi anlatıyor.Bana çok iyi davranıyor.Farelerden kertenkelelere,Kertenkelelerden Yılanlara,Yılanlardan Fare adamlara,Fare adamlardan Karacinlere , bombacılara ve ordansa meran şehrinin keşfine.Bunları sırayla okudum görev listesinde.Fakat benim şuan en önemli görevim Eminönüyü keşfetmek.İstediğim ve aradığımda buydu zaten sadece biraz macera . . Neyse seviyem dokuz.Yeni bir görev Kızqın kum.Nedir ne değildir bilmiyorum bile.Bölgeden soruyorum arkadaşlara. Nerdedir, Nasıl biridir güçlümüdür diye.Bir çok mesaj yağıyor özelime.Bu kadar çok kişinin bana yardım etmesi beni çok duygulandırdı.İşte bu dedim yardımlaşma.Çok çağdaş bir oyundu İstanbul Kıyamet Vakti.Kızgın kumu yaptık.Seviyem 17 oldu.Ve yeni bir görev. Göreve geçmeden önce söyleyeyim ; her bir görev farklı bir gizem oluşturuyor İkv üzerinde . . Gezen oyuncular,Maden toplayanlar,Savaşanlar,Göreve gidenler gibi bir çok kişiye rastlıyorum istanbulun sokaklarında.Şimdi göreve gelelim.Arzuhalci ile tanışma.O dane öyle.Adını sadece gerçek hayatta duymuştum.Oyunda böyle bir kişi olacağını tahmin etmemiştim.Arzuhalciyi haritadan buldum.Onun verdiği görevler ise beni çok heyecanlandırdı.Şimdiki görevim ise işlenmiş gümüş . 3 tane nasıl bulacaktım ? Adını duymamıştım fakat gümüşü duymuştum.Nasıl işleteceğimi ve bunun için neler gerekli olduğunu mısır çarşısında gezerken görmüştüm.Demirci rüstem satıyordu reçetesini.Üretimi nasıl yapacağımı arkadaşımdan öğrendim.Reçeteye sağ tıkladım ve birden yok oldu.Önüme yeni bir sayfa çıkdı. Üretim penceresinde onu gördüm. Malzemelerim tamdı ve üretebildim.Geldik 39 seviyeye.Aradan geçen seviyelerde hiç görev yapmamıştım.Sağolsun bir arkadaşım beni kasarak kolayca level almamı sağladı.Görevlerimide bitirmiştim hemde karakürke kadar.Şimdiki görevimi merak ediyordum.Mebrure hanım bana kan pençeyle konuş diyince ben yeraltına girecegim icin sevinçten havalara uçtum.İçeriye girdim.Birde baktım bazıları SOlucan için yardım istiyor , ifliss için şifacı arıyor , Kadim hidranın saat kaçta kesileceğini söylüyordu.Ben ise merana girmek için hemen kasmaya başladım.Görev falan unuttum.Seviyem 44 oldu.Fakat hala giremiyordum.Yapmadığım görevler vardı. Kalan tek görev ise Bronzdu.Onuda Cnquerorxmanyak sayesinde kesmiş olduk.Merana girdiğimde yanımda Domuz'un adamı duruyordu.Onunla konuştum ve Bana Domuzla konuşmam gerekmemi söyledi.Şimdiki görevim meran şehrini keşf etmekdi.Hep farklı yollardan giderek keşfetmeye çalışıyordum. Fakat her esnasında bombalar ile patlıyordum.En sonunda bölgeden yardım isteyerek merana gitmiş oldum.Ve meran muhafızı görevinide yaparak level atlayıp 45 level olmuştum.Ermeydanına girebilirdim.Orada sadece güçlü olanlar ayakta kalıyordu.Ayrıca oraya girmek için bir klan ve 500 klan parası gerekiyordu.Bende vardı.Klanımda lodostu. Oraya girmeden önce gong görevinide yaptım.Ex 98 idi. Ermeydanında level atladım . Akrep görevinden verilen yücelen eldiven ile setimi tamamlamış oldum.Oyundaki farklı farklı eşyalar karakterine ve canavarına göre hızlı kesimi değişiyor.Arkadaşlarımında yardımıyla 48 seviye oldum.Şimdiki görevim iflissti.Önceki seviyelerde yani 46-48 arası full kastım ve birçok item düşürüdm.İfliss için 3 şifacı 2 büyücü ve birde ben savaşçıydım.Ben tek savaşçı olduğum için zor kestik fakat kestik .49 Oldum.Oyunun asıl macerası şimdi başlıyordu. Hidralarla görüşme vaktiydi.Fakat arkadaşımın karakterime girerek Epin satılır demesi ile karakterimin yani hesabımın bloklanması ile sonuçlandı.Şimdi İse Jaxquich olarak sancak sunucusunda bir büyücüyüm ve savaşın tam ortasındayım.
Sen bu savaşın neresindesin ? ?
Sancak Sunucusu
Kopuqşeytan/Jaxquich
==> эѕяђaя ħєйqűѕ <== éTikéTé qéRéKk y0oK - - bizi ésqiLéR tanıR . . .

“Yazım” sayfasına dön