Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.
- scorper
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.
Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
-
furkanksnc
- Acemi Savaşçı

Re: Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.
Oyunda şu an takı düşmüyor bir senedir falan kapatılmış durumda. Onun dışında düşüyor biraz sürünmen lazımscorper yazdı: ↑08 Eki 2026 17:21 Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
- Galette
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman Nobility
2 fanatik üst üste ask altuncu takı aldığımı bilirim şimdi droplar kapalı orası ayrı tamamen şans
APPPPPPPTAL YÖNETİM TAKI DROPLARINI KAPADI XDDDDDDDDDDDD
hikaye bu kadar
hikaye bu kadar
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- TheWesTSooNN
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
İnanılır gibi değil. Şu yönetim SİZ OYUNCULAR BU OYUNU BIRAKSIN OYNAMASIN DİYE DAHA NE YAPSIN ?
Amına çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama amına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı aptallar.
Ha bu arada 49 level sunucu getiriyoruz diyip orada levelleri sınırlayamayıp bir de üstüne 55 levelde itemlerin hs'lerini düştüğünden mütevellit millete zorla akçe ile level sınırlaması satın aldıran yönetim senin ben tekrardan amına koyayım.
Not: Forumu yapan aptal oç kimse yapacağın forumu sikeyim yıllardır sorunluydu bir de üstüne koyduğun sansür şeysi yarramın kafası gibi 1-2dk internette araştırdım direkt sansürünü kaldırdım amk bundan sonra sansürsüz küfür edeceğim. Bakın YARRAK
Ha bu arada 49 level sunucu getiriyoruz diyip orada levelleri sınırlayamayıp bir de üstüne 55 levelde itemlerin hs'lerini düştüğünden mütevellit millete zorla akçe ile level sınırlaması satın aldıran yönetim senin ben tekrardan amına koyayım.
Not: Forumu yapan aptal oç kimse yapacağın forumu sikeyim yıllardır sorunluydu bir de üstüne koyduğun sansür şeysi yarramın kafası gibi 1-2dk internette araştırdım direkt sansürünü kaldırdım amk bundan sonra sansürsüz küfür edeceğim. Bakın YARRAK
- scorper
- Antrepo Bekçisi

Ben anlamıyorum niye kapandı ki bu sistem hayır açık olsada zaten senelerdir bir şey attığı yok orası ayrıda ben zamanında çok öneride bulundum beni dinleyen olmadı ikv yöneticilerinden ikv yönetimiyle nasıl konuşabilirim ?furkanksnc yazdı: ↑08 Eki 2026 19:47Oyunda şu an takı düşmüyor bir senedir falan kapatılmış durumda. Onun dışında düşüyor biraz sürünmen lazımscorper yazdı: ↑08 Eki 2026 17:21 Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
bana da öğret kingo. şimdiye kadar forumda gördüğüm en haklı en doğru isyan altına imzamı çaktım. İKV YÖNETİMİNİN AN4SINI G0TUNDEN S1KEYIMakif99 yazdı: ↑09 Eki 2026 08:20 Amına çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama amına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı aptallar.
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- scorper
- Antrepo Bekçisi

Windowss yazdı: ↑09 Eki 2026 15:57bana da öğret kingo. şimdiye kadar forumda gördüğüm en haklı en doğru isyan altına imzamı çaktım. İKV YÖNETİMİNİN AN4SINI G0TUNDEN S1KEYIMakif99 yazdı: ↑09 Eki 2026 08:20 Amına çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama amına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı aptallar.
Küfür bize yakışmaz. Ben küfür etmiyorum yönetime fakat anlayamadığım neden oyunla ilgilenilmiyor. Sohbet bölümü cidden mafolmuş iki kelam yazılmıyor. İtem desen hiç düşmüyor Ben eminönüne geri döndüm oyunu sevdiğimden
-
furkanksnc
- Acemi Savaşçı

Orti denen orpsoğlu bir işe kalkıştı oyunu s1kt1 attı orpsevladı takıları bozdu çözüm olarak takı düşmesini kapattıscorper yazdı: ↑09 Eki 2026 16:41Windowss yazdı: ↑09 Eki 2026 15:57bana da öğret kingo. şimdiye kadar forumda gördüğüm en haklı en doğru isyan altına imzamı çaktım. İKV YÖNETİMİNİN AN4SINI G0TUNDEN S1KEYIMakif99 yazdı: ↑09 Eki 2026 08:20 Amına çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama amına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı aptallar.
Küfür bize yakışmaz. Ben küfür etmiyorum yönetime fakat anlayamadığım neden oyunla ilgilenilmiyor. Sohbet bölümü cidden mafolmuş iki kelam yazılmıyor. İtem desen hiç düşmüyor Ben eminönüne geri döndüm oyunu sevdiğimden