Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.

Mesaj gönderen scorper »

Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
furkanksnc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Kestiğimiz boslardan hiç item düşmemesi hk.

Mesaj gönderen furkanksnc »

scorper yazdı: ↑08 Eki 2026 17:21 Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
Oyunda şu an takı düşmüyor bir senedir falan kapatılmış durumda. Onun dışında düşüyor biraz sürünmen lazım
Kullanıcı avatarı
Galette
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman Nobility

Mesaj gönderen Galette »

2 fanatik üst üste ask altuncu takı aldığımı bilirim şimdi droplar kapalı orası ayrı tamamen şans
Kullanıcı avatarı
Windowss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

APPPPPPPTAL YÖNETİM TAKI DROPLARINI KAPADI XDDDDDDDDDDDD
hikaye bu kadar
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
TheWesTSooNN
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TheWesTSooNN »

İnanılır gibi değil. Şu yönetim SİZ OYUNCULAR BU OYUNU BIRAKSIN OYNAMASIN DİYE DAHA NE YAPSIN ?
Kullanıcı avatarı
akif99
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen akif99 »

Am​ı​na çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama a​mına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı ap​tallar.

Ha bu arada 49 level sunucu getiriyoruz diyip orada levelleri sınırlayamayıp bir de üstüne 55 levelde itemlerin hs'lerini düştüğünden mütevellit millete zorla akçe ile level sınırlaması satın aldıran yönetim senin ben tekrardan a​mına koyayım.

Not: Forumu yapan aptal o​ç kimse yapacağın forumu s​i​keyim yıllardır sorunluydu bir de üstüne koyduğun sansür şeysi ya​rramın kafası gibi 1-2dk internette araştırdım direkt sansürünü kaldırdım am​k bundan sonra sansürsüz küfür edeceğim. Bakın Y​ARRAK
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen scorper »

furkanksnc yazdı: ↑08 Eki 2026 19:47
scorper yazdı: ↑08 Eki 2026 17:21 Arkadaşlar eminönünde ara ara fanatik vb karaköydeki bosları kesiyorum karaköy çıkalı 8 9 yıl oldu bu 9 yıl içinde toplasan 2 3 kere sarı takı alabilmişimdir ? Bu normalmi ? bu neye göre düşüyor saçma gelmeye başladı oyun atmıyor bir şey şu droplardan düşen şeyleri arttırın artık senelerce hiçmi atmaz ya
Oyunda şu an takı düşmüyor bir senedir falan kapatılmış durumda. Onun dışında düşüyor biraz sürünmen lazım
Ben anlamıyorum niye kapandı ki bu sistem hayır açık olsada zaten senelerdir bir şey attığı yok orası ayrıda ben zamanında çok öneride bulundum beni dinleyen olmadı ikv yöneticilerinden ikv yönetimiyle nasıl konuşabilirim ?
Kullanıcı avatarı
Windowss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Lonca: Judas Swing

Mesaj gönderen Windowss »

akif99 yazdı: ↑09 Eki 2026 08:20 Am​ı​na çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama a​mına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı ap​tallar.

Ha bu arada 49 level sunucu getiriyoruz diyip orada levelleri sınırlayamayıp bir de üstüne 55 levelde itemlerin hs'lerini düştüğünden mütevellit millete zorla akçe ile level sınırlaması satın aldıran yönetim senin ben tekrardan a​mına koyayım.

Not: Forumu yapan aptal o​ç kimse yapacağın forumu s​i​keyim yıllardır sorunluydu bir de üstüne koyduğun sansür şeysi ya​rramın kafası gibi 1-2dk internette araştırdım direkt sansürünü kaldırdım am​k bundan sonra sansürsüz küfür edeceğim. Bakın Y​ARRAK
bana da öğret kingo. şimdiye kadar forumda gördüğüm en haklı en doğru isyan altına imzamı çaktım. İKV YÖNETİMİNİN AN4SINI G0TUNDEN S1KEYIM
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
Kullanıcı avatarı
scorper
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen scorper »

Windowss yazdı: ↑09 Eki 2026 15:57
akif99 yazdı: ↑09 Eki 2026 08:20 Am​ı​na çaktığımın gelen yönetimi 49 level sunucu getireceği zaman sadece orada levelleri sınırlayamadığı için exp kazandırmayan takıları getirdi. Ama a​mına çaktığımın aptalları dropları ayarlayamadıkları için slotlardan bu takılar düşüyordu. Çözüm olarak da bütün oyunda takı droplarını kapattı ap​tallar.

bana da öğret kingo. şimdiye kadar forumda gördüğüm en haklı en doğru isyan altına imzamı çaktım. İKV YÖNETİMİNİN AN4SINI G0TUNDEN S1KEYIM

Küfür bize yakışmaz. Ben küfür etmiyorum yönetime fakat anlayamadığım neden oyunla ilgilenilmiyor. Sohbet bölümü cidden mafolmuş iki kelam yazılmıyor. İtem desen hiç düşmüyor Ben eminönüne geri döndüm oyunu sevdiğimden
furkanksnc
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen furkanksnc »

scorper yazdı: ↑09 Eki 2026 16:41
Windowss yazdı: ↑09 Eki 2026 15:57

Küfür bize yakışmaz. Ben küfür etmiyorum yönetime fakat anlayamadığım neden oyunla ilgilenilmiyor. Sohbet bölümü cidden mafolmuş iki kelam yazılmıyor. İtem desen hiç düşmüyor Ben eminönüne geri döndüm oyunu sevdiğimden
Orti denen orpsoğlu bir işe kalkıştı oyunu s1kt1 attı orpsevladı takıları bozdu çözüm olarak takı düşmesini kapattı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön