MAC ile IKV oynamak (yardım)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
bluetechhhh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

MAC ile IKV oynamak (yardım)

Mesaj gönderen bluetechhhh »

Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
Yeni sunucuların açılması ile birlikte oyuna tekrardan dönmek çok istiyorum fakat işim gereği m çipli mac kullanıyorum. dolayısıyla oyunun mac de bir desteği olmadığı için oynayamıyorum. whisky ya da crossover gibi yazılımlarla açmayı denedim(bilmeyenler için windows tabanlı mac desteği olmayan oyunları açmaya yarar cs2 örneğin). Fakat login ekranında sürekli döngü oluyor. e posta şifreyi yanlış da doğru da girsem sadece sayfa yenileniyor. ne yanlış diye uyarıyor ne de giriş yapıyor. bunun için bir çözümü olan bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tekrardan iyi forumlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Gizit Suikastçisi
Gizit Suikastçisi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: MAC ile IKV oynamak (yardım)

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Wine var emülatör bu işin asıl çözümü o
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
bluetechhhh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

TOLGARDA yazdı: 20 Nis 2026 01:57 Wine var emülatör bu işin asıl çözümü o
Wine'dan kastın whisky ya da crossover uygulamaları değil mi?
CyberBuzz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CyberBuzz »

bluetechhhh yazdı: 20 Nis 2026 00:59 Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
Yeni sunucuların açılması ile birlikte oyuna tekrardan dönmek çok istiyorum fakat işim gereği m çipli mac kullanıyorum. dolayısıyla oyunun mac de bir desteği olmadığı için oynayamıyorum. whisky ya da crossover gibi yazılımlarla açmayı denedim(bilmeyenler için windows tabanlı mac desteği olmayan oyunları açmaya yarar cs2 örneğin). Fakat login ekranında sürekli döngü oluyor. e posta şifreyi yanlış da doğru da girsem sadece sayfa yenileniyor. ne yanlış diye uyarıyor ne de giriş yapıyor. bunun için bir çözümü olan bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Tekrardan iyi forumlar dilerim.
Merhaba, ben de senin gibi Whisky ve Crossover ile denedim ve dediğin gibi login ekranında kalıyor. Ben VMWare Fusion ile sanal makine oluşturup oradan yükleyip açabildim. Onun alternatifi olarak da Parallels var. Parallels yıllık ücreti var, VMWare Fusion ücretsiz. Yani bu ikisi haricinde başka bir alternatif olduğunu zannetmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Ramires
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ramires »

araştırıp paralels harici open source bir şey denemiştim (adı şuan aklıma gelmedi) fakat oyunu başlatamamıştım. Aktif olarak çözüm bulan bir arkadaş varsa güzel bir guide işimizi görebilir...
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Şahsen aynı sorundan muzdaribim, sanal makine ile VirtualBox ve UTM denedim hiç iç açıcı performans sergilemedi. En düşük ayarlarda bile alabildiğim maksimum FPS 15'i geçmedi. Umarım bir yolu vardır: )
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
Sosyolog

JillValentine
Kullanıcı avatarı
THEXPOWER
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: TEŞKİLAT

Mesaj gönderen THEXPOWER »

Vmware fusion dene 120 fps sabit alıyordum m1 çipli pcımde parallels daha iyi ama parallels'ın crackını zor bulmustum en ıyısı parallels ama vmware fusion ucretsiz bi bak
bluetechhhh
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sonne yazdı: 20 Nis 2026 07:43 Şahsen aynı sorundan muzdaribim, sanal makine ile VirtualBox ve UTM denedim hiç iç açıcı performans sergilemedi. En düşük ayarlarda bile alabildiğim maksimum FPS 15'i geçmedi. Umarım bir yolu vardır: )
VMWare Fusion ile sorunumu çözdüm. Bilgisayarımın 48GB ram'i olduğu için 16GB'ını VMWARE Fusion'a ayırdım. 8 çekirdek verdim işlemciden. 200 fps üstü alıyorum. Bilgin olsun. Bilgisayarın bu denli iyi olmak ya da bu denli donanım ayırmak zorunda değilsin. 8 GB ram ve 2-4 çekirdek de 60 fps civarlarında oynaman için gayet gaayet yeterli olacaktır. Nasıl yapacağını bilmiyorsan bu mesajımı olduğu gibi yapay zekaya atabilirsin. O seni doğru yönlendirecektir. :relaxed:
Kullanıcı avatarı
Heavy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Heavy »

merhaba,

az önce benzer konu açtım. başlığınızı görmemişim. forumu kirlettiğim için üzgünüm. github'da derleyici - port üzerinden projeler olabilir belki. vakit ayırabilirsem bi bakıcam. bişiler denersem direkt brew, curl path'i atarım. hızlıca çözeriz.
buraya felsefikli,ucuz edebiyat,translate'den çevrilmiş ingilizce söz..
http://www.youtube.com/watch?v=aSmGGhEWMUM

ikinci yeni'ye atlara ve 45'liklere ..

aylak adam
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

bluetechhhh yazdı: 22 Nis 2026 17:29
Sonne yazdı: 20 Nis 2026 07:43 Şahsen aynı sorundan muzdaribim, sanal makine ile VirtualBox ve UTM denedim hiç iç açıcı performans sergilemedi. En düşük ayarlarda bile alabildiğim maksimum FPS 15'i geçmedi. Umarım bir yolu vardır: )
VMWare Fusion ile sorunumu çözdüm. Bilgisayarımın 48GB ram'i olduğu için 16GB'ını VMWARE Fusion'a ayırdım. 8 çekirdek verdim işlemciden. 200 fps üstü alıyorum. Bilgin olsun. Bilgisayarın bu denli iyi olmak ya da bu denli donanım ayırmak zorunda değilsin. 8 GB ram ve 2-4 çekirdek de 60 fps civarlarında oynaman için gayet gaayet yeterli olacaktır. Nasıl yapacağını bilmiyorsan bu mesajımı olduğu gibi yapay zekaya atabilirsin. O seni doğru yönlendirecektir. :relaxed:
Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ediyorum dostum en yakın zamanda deneyeceğim. :relieved:
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
Sosyolog

JillValentine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön