İLGİLENİN ARTIK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

İLGİLENİN ARTIK

Mesaj gönderen Kronic »

Klan parası Kazanımı 54 e Indırıldıgı gıbı bılıyorsunuz kı kp kasımları arşa cıktı Sahte kp kasımları serbestmı degılmı Hocam ?
Oto Gir Çık yapıyor suanda Yok dıyenı Bana yollayın hele bi !

SAhte Naylon Gupegunduz Insanların Icınde yapılıyor Çekınme de Yok hayırdır ?

Gercekten Sız Inanadınız mı 54 e İnsın de Klan savaşı yapak yaaa Dıyenlere ?

Hanı o kadar Vıdeolar cekıldı Yayıncılarımız savaşıyoruz diyordu Şu bu Tesvık Edılıyor PVeI varda Tamamladık Benı Kım tutacak oyunda bu saatten sonra PVP kımle yapıcam Sİstem ÖYLE bozuk Herkes Emınonunde SAvaşmaya Gitti ?

Amacta kalmadı ÇT olayı da Bıttı Oyuncular tek tek yıne gıdıyor tamam Ekleyemıyoruz da Elımızdekılerı tutmak ne kadar zor !

54 E Indı BABA Illegal Gruplar Sayfalar cosuyor Masallah Herkes Rutbe kasılır felan Reisi Carta Nasıl olucak BU iş ?
Hani Abi Elle Tutulur Bır Maıl Atmıyorsunuz AYDA 1 Defa CERES LİSTESİ YAYINLAYIN Seffaf Olsak Enazından Netıce Alabılıyormuyuz Dıye Bakabılsek Ben Acık Söleyeyım Muhalıf Bır Insan degılım Ama her Ikv Oyuncusu gıbıde Tatar Ramazan kesilir olduk

Kp (naylon ) yasaksa Gonderılen vıdeolara neden ıstınaden Islem yapılmıyor ?
Marasal mı olmasını beklıyorsunuz ınsanların ?

veya Gereklı Mudahale ıcın Neyı Beklenıyor ? (adam kendısıne pıyasa uretsın Gözlugu en az 150 den okutsun Ondan sonra mı? Bu sayede Tılsım Yapsın Karakter Yapsın (uretım) Maden Klan parası alınmıs karakterı Sonra bu adam napıcak pekı Sız oyuncular sölesın ?!
Yapsın Kolay yol BABa durduran yokkı Sonra Napıcaksınız Alan adamı mı Bloklucaz ? )

Kp(Naylon) Serbestse Bizde Yapalım kapasıte bayagı var Bende Şaşırtırımda sızı ?

Sahte klan parası ( NAYLON Planstık ) kaldıgı yerden devam ettıgı gıbı Hıc bır Mudahale Yapılmıyor sebebı nedır ?

3 ay degıl 3 gun degıl 3 saat degıl 3 dakıkanın onemı var bu klan konusunda

Veya Yapıyorsanız Maılımıze neden donus saglanmıyor 3 AY once gonderdıgım Vıdeoların Gerı donuslerı neden yapılmıyo Adam Kolayı bulmus İş adamı Olmuş Çakıs Atıyor Hanı emek sunucusu hanı oyuncunun teri Ben Kımınle savaşıcam reıs ?

Oyunculardan Daha Ne kadar Fedakar Sabırlı olunması Beklenıyor mesela

Hani Abi Elle Tutulur Bır Maıl Atmıyorsunuz Anladık AYDA 1 Defa CERES LİSTESİ YAYINLAYIM !
Kp kasım
Hıle 3 partı program VS

Seffaf Olalım Enazından Netıce Alabılıyormuyuz Dıye Bakabılsek Ayda Bir Yayınlayın yahu Ne kadar zor olabılırkı ?

Sonra Laf cıkıyor GM ıle Ilgılı Bız Ikılemde Kalmaktan Sıkıldık Ve son Yazıyı SAmımı Bulmuyorum Acık söleyim
İster Banla İster Cevap ver İster Konuyu Sil Ancak Bır oyuncu Gözunden bakın Tutulur bi konu kalmadı ...

KRonic
kankam222
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: İLGİLENİN ARTIK

Mesaj gönderen kankam222 »

Kanka oto gir çık yapıp kasanı banlasınlar lafım yok ama diğer konularda baya boş yapmışsın. Adam 54 e çar kasmış karizmasını satın alıyor veya çarı kesiyor. bunun nesi illegal onu anlamadım. Bende görüyorum sık sık izliyorumda arada adam kastığı emek verdiği çarı kesip klan parası kazanıyor. bunun neresi anormal ?
Kronic
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Kronic »

Hadi bilmiyormuş gibi yaptın bende seni aydinlatayim biraz daha boş yapayım

Gerçek pvp yapılmadan yapay bir şekilde klan parası kazanıyorlar bu sayede ödüllere ulaşılabiliyor oyun ekonomisi özellikle pvp ile elde edilen itemlerde kolay erişim sağlanıp sunucunun çok kısa sürede değeri düşüyor haksız kazanç sağlayıp piyasayı manipüle edebiliyor

Hani boş yapmisimya aslında okusaydin yazıyor bunlar zaten rakibin yoksa anlaşmalı da olsa feed e girer bütün oyunlarda zaten yasaktır ikv de zaten yasak

Pvp ortamını bozar
PVP degersizlesir
Rütbe degersizlesir
Klana girmenin anlamı kalmaz
Multi abuse yapılarak haksız kazanç avantaj sağlar

Hani realist olucaksak tamda bu ortam oluşur gerçek bireylerle değil fake hesaplarla uğraşır durur oyuncular 👍

Sana göre haksız kazanç okey se böle düşünüyorsun ya

Multi client te açık kalsın

Makroda serbest olsun

Kime ne zararı var 👍
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

son 20 gündür foruma sorunlar/şikayetler ve çözüm önerileri hakkında epey konu açıldı yazıldı çizildi hepsini detaylıca okudum ölçtüm biçtim ve ortak bir kanıya vardım ; oyun durma noktasına gelmiş durumda artık daha ileri gitmiyor yönetimin erişime kapalı olan bölgeleri aktif etmesi gerekiyor eminönü sahillerindeki sandalları suya indirmenin zamanı geldi karşıya geçmemiz lazım
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ilgazburak »

Haklısınız.. Piyasada dönen haksız kp kazanımlarıyla elde edilmiş ve ticareti dönen gözlüklerde cabası.. acilen onlarında piyasadan toplatılması gerekiyor..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön