Merhaba oyun giriş sayfasındaki şifremi unuttum kayıt ol gibi butonlar aktif değil .
Ayrıca 2 hafta olmasına rağmen telefon numarası ıle aktifleştirdiğim hotmail hesabına hala giremiyorum oyun giriş sayfası tepkı vermedıgı için şifre yanlış bile girsen sadece doğrulama kodu değişiyor tepki vermıyor.
Hotmail hesabından dükkana girerken sorun yok alışveriş yaptırıyor telefonla doğruladıktan sonra ama oyuna neden giriş yapmıyor bi ilgilenin artık
ikvadmin Giriş sayfasındakı şifremi unuttum vs butonları aktif değil
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
Re: ikvadmin Giriş sayfasındakı şifremi unuttum vs butonları aktif değil
Şu an butonlar aktif şekilde çalışıyor. Ancak oyun giriş sayfası Internet Explorer altyapısı ile çalıştığı için ve bu tarayıcı artık güncelleme almadığı için verimli çalışmayabilir.
Internet Explorer çerezlerini ve geçmişini temizlemeyi deneyebilir mısınız?
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Hala aynı değişen birşey yok microsoft edge yüklü birde chrome baska tarayıcı yoksonsuzadek45 yazdı: ↑06 Nis 2026 17:43 Şu an butonlar aktif şekilde çalışıyor. Ancak oyun giriş sayfası Internet Explorer altyapısı ile çalıştığı için ve bu tarayıcı artık güncelleme almadığı için verimli çalışmayabilir.
zaten böyle bir sorun olmadı normalde bu butonlar yenı giriş sayfası geldiğinden beri böyleydi bir hotmail hesabını açtım lakin geçenlerde diğerini aktif ettim ama dukkana gırıyor oyuna girmiyor değişik bir durumendles26 yazdı: ↑07 Nis 2026 20:09Hala aynı değişen birşey yok microsoft edge yüklü birde chrome baska tarayıcı yoksonsuzadek45 yazdı: ↑06 Nis 2026 17:43 Şu an butonlar aktif şekilde çalışıyor. Ancak oyun giriş sayfası Internet Explorer altyapısı ile çalıştığı için ve bu tarayıcı artık güncelleme almadığı için verimli çalışmayabilir.
- sonsuzadek45
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Melekler
başka pcden dener mısın? oyuna girmeyi
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”
Bab-ı Âli’den selamlar.
Bab-ı Âli’den selamlar.
Oyuna girebiliyorum sadece bu yeni aktif ettiğim hesaba giremiyorum hiçbir hata vermıyor direk güvenlık kodunu yenılıyor sankı şifre yanlıs yazmısım gibi ama aynı şifre ile dükkana girebiliyorum
Hatanın sebebinide artık destek ekibinden beklemek hayal oluyor sorunu kendim çözdüm sonunda.Oyun internet explorer üzerınden hala işlem yaptığı için explorer de javascripti etkinleştirdikten sonra sorun çözüldü