BAN Günlükleri Bab-ı ALİ
BAN Günlükleri Bab-ı ALİ
Öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim. Malesef düzeni bozuk oyunu 2007 den beri amansızca oynamaya devam ediyoruz. Öncellikle yöneticilerin eksiklerini gidermesi gerektiğini gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Yakaladıkları herşeye 999 gün veyahut daha fazlası ban atıyorlar. Bu caydırıcılık değil hırsızlıktır. Tonlarla akçe gömüyoruz. Kullanım sözleşmesi kural ihlali diyor. Kardeşim tamamda hangi maddeyi neye dayanarak ihlal etmişiz. Dün 3. Parti yazılım diyordunuz bugün kullanım sözleşmesine döndürmüşsünüz yazıyı. Yönetim gerçekten uykudan uyanın veyahut beceremediğiniz işi yapmayın. Daha oyunda karakter sayfasında loncalarımızın ismi bile gözükmüyor var olanıda bozdunuz.
Re: BAN Günlükleri Bab-ı ALİ
Ban yiyen kişi zaten ne yaptığını bilir desteğe yazarsınız bilinmiyorsa.Lonca gözükmeme sorunu umarım yapilmasi zor değildir zira harita pencereside neredeyse 20 yıl olucak yapmadılar.Bunun gibi ufak sorunlar oyunu kalitesiz gösteriyor.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Verilen cezalar illaki yerindedir, haksiz yere alinan bloklarda illaki cevap geliyor ama sen neden ceza aldigini biliyorsundur eminim.
Zaten 3, parti uygulamalar, oyun ici '' bullying '' ozellikle yapiyorsan zaten bunlarin ceasi 999 ve ayrica yonetim sen sucluysan mailine gec donuyor bunu unutma gec donulecegini veya hic cevap alamiyacagini zaten bir kac forum mesajinda belirtti bunlari bulmani tavsiye ederim, gunumuzde diger oyunlarda 1 ayda milyarlar yatiran kisiler bile gerekli yaptirimlari uyguluyolar onemli olan para vemek degil, diger oyuncularin haklarina girmemek , bu suan gunumuzde trafik kurallarinda karsimiza cikiyor ,arabandan inmeye ceza vs gibi oyle dusun .
Zaten 3, parti uygulamalar, oyun ici '' bullying '' ozellikle yapiyorsan zaten bunlarin ceasi 999 ve ayrica yonetim sen sucluysan mailine gec donuyor bunu unutma gec donulecegini veya hic cevap alamiyacagini zaten bir kac forum mesajinda belirtti bunlari bulmani tavsiye ederim, gunumuzde diger oyunlarda 1 ayda milyarlar yatiran kisiler bile gerekli yaptirimlari uyguluyolar onemli olan para vemek degil, diger oyuncularin haklarina girmemek , bu suan gunumuzde trafik kurallarinda karsimiza cikiyor ,arabandan inmeye ceza vs gibi oyle dusun .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- AGRESIF
- Antrepo Bekçisi

Ban üstüne ban atıla atıla sunucularda oyuncu kalmadı. Banlar, oyunculara oyunu bıraktırmak için değil, caydırıcı olmak için uygulanmalı. Yapılan her hataya 999 gün hatta 9999 gün ban cezası vermek bana mantıklı gelmiyor. Önce uyarı verilmeli, ardından ihlal devam ederse kademeli olarak ban süresi artırılmalı. Tabii bu bahsettiğim suça göre değişir bazı şeyler olur affı olmaz.
AGRESIF yazdı: ↑26 Mar 2026 17:11 Ban üstüne ban atıla atıla sunucularda oyuncu kalmadı. Banlar, oyunculara oyunu bıraktırmak için değil, caydırıcı olmak için uygulanmalı. Yapılan her hataya 999 gün hatta 9999 gün ban cezası vermek bana mantıklı gelmiyor. Önce uyarı verilmeli, ardından ihlal devam ederse kademeli olarak ban süresi artırılmalı. Tabii bu bahsettiğim suça göre değişir bazı şeyler olur affı olmaz.
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
ikv oyuncusu adam olmaz 999 çakın geçin hepsimli bağımlı olmuş oyundaki en yeni oyuncu 15 yıllık zaten nasıl olsa yeni hesap açıp baştan kasacak buda oyuna gelir demek
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

hattihumayun yazdı: ↑26 Mar 2026 21:01 ikv oyuncusu adam olmaz 999 çakın geçin hepsimli bağımlı olmuş oyundaki en yeni oyuncu 15 yıllık zaten nasıl olsa yeni hesap açıp baştan kasacak buda oyuna gelir demek![]()
Kesinlikle katiliyorum
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- antonyabonderas
- İri Fare Avcısı

forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
Umarım bu nickinden de ceza alırsın.
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

antonyabonderas yazdı: ↑28 Mar 2026 07:23 forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
Okuduğunu anlamayan ikv oyuncusu ? Ceza yiyien ben degilim kardeşim
Kardeş herkes hata yapabilir ama sen çok kesin konuşuyorsun başına yanlışlıkla diyelim ki geldi ve çözülemedi. Ne kadar kötü değil mi? İnsan yahu bunlar biraz başka perspektiften bak yoksa kimseyle anlaşamazsın.Gangbangg yazdı: ↑28 Mar 2026 18:04antonyabonderas yazdı: ↑28 Mar 2026 07:23 forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
Okuduğunu anlamayan ikv oyuncusu ? Ceza yiyien ben degilim kardeşimiyi oku forumu öylece cevapla
ayrıca nickname 2008 den beri aynı
2012 den bu yana forum hesabım aynı nick. Zaten gereksiz birşey olsa bundan öbceki yönetimde şimdi ki yönetimde moderasyon uygulardı , bir kaç anlamı mevcut .