BAN Günlükleri Bab-ı ALİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
sertsedat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: GECE KARTALLARI

BAN Günlükleri Bab-ı ALİ

Mesaj gönderen sertsedat »

Öncelikle herkese iyi oyunlar dilerim. Malesef düzeni bozuk oyunu 2007 den beri amansızca oynamaya devam ediyoruz. Öncellikle yöneticilerin eksiklerini gidermesi gerektiğini gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum. Yakaladıkları herşeye 999 gün veyahut daha fazlası ban atıyorlar. Bu caydırıcılık değil hırsızlıktır. Tonlarla akçe gömüyoruz. Kullanım sözleşmesi kural ihlali diyor. Kardeşim tamamda hangi maddeyi neye dayanarak ihlal etmişiz. Dün 3. Parti yazılım diyordunuz bugün kullanım sözleşmesine döndürmüşsünüz yazıyı. Yönetim gerçekten uykudan uyanın veyahut beceremediğiniz işi yapmayın. Daha oyunda karakter sayfasında loncalarımızın ismi bile gözükmüyor var olanıda bozdunuz.
omeqla
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: BAN Günlükleri Bab-ı ALİ

Mesaj gönderen omeqla »

Ban yiyen kişi zaten ne yaptığını bilir desteğe yazarsınız bilinmiyorsa.Lonca gözükmeme sorunu umarım yapilmasi zor değildir zira harita pencereside neredeyse 20 yıl olucak yapmadılar.Bunun gibi ufak sorunlar oyunu kalitesiz gösteriyor.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Freestyla
Discord: Realistgangsta

Mesaj gönderen Gangbangg »

Verilen cezalar illaki yerindedir, haksiz yere alinan bloklarda illaki cevap geliyor ama sen neden ceza aldigini biliyorsundur eminim.

Zaten 3, parti uygulamalar, oyun ici '' bullying '' ozellikle yapiyorsan zaten bunlarin ceasi 999 ve ayrica yonetim sen sucluysan mailine gec donuyor bunu unutma gec donulecegini veya hic cevap alamiyacagini zaten bir kac forum mesajinda belirtti bunlari bulmani tavsiye ederim, gunumuzde diger oyunlarda 1 ayda milyarlar yatiran kisiler bile gerekli yaptirimlari uyguluyolar onemli olan para vemek degil, diger oyuncularin haklarina girmemek , bu suan gunumuzde trafik kurallarinda karsimiza cikiyor ,arabandan inmeye ceza vs gibi oyle dusun .
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
AGRESIF
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen AGRESIF »

Ban üstüne ban atıla atıla sunucularda oyuncu kalmadı. Banlar, oyunculara oyunu bıraktırmak için değil, caydırıcı olmak için uygulanmalı. Yapılan her hataya 999 gün hatta 9999 gün ban cezası vermek bana mantıklı gelmiyor. Önce uyarı verilmeli, ardından ihlal devam ederse kademeli olarak ban süresi artırılmalı. Tabii bu bahsettiğim suça göre değişir bazı şeyler olur affı olmaz.
sertsedat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: GECE KARTALLARI

Mesaj gönderen sertsedat »

AGRESIF yazdı: 26 Mar 2026 17:11 Ban üstüne ban atıla atıla sunucularda oyuncu kalmadı. Banlar, oyunculara oyunu bıraktırmak için değil, caydırıcı olmak için uygulanmalı. Yapılan her hataya 999 gün hatta 9999 gün ban cezası vermek bana mantıklı gelmiyor. Önce uyarı verilmeli, ardından ihlal devam ederse kademeli olarak ban süresi artırılmalı. Tabii bu bahsettiğim suça göre değişir bazı şeyler olur affı olmaz.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

ikv oyuncusu adam olmaz 999 çakın geçin hepsimli bağımlı olmuş oyundaki en yeni oyuncu 15 yıllık zaten nasıl olsa yeni hesap açıp baştan kasacak buda oyuna gelir demek :')
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hattihumayun yazdı: 26 Mar 2026 21:01 ikv oyuncusu adam olmaz 999 çakın geçin hepsimli bağımlı olmuş oyundaki en yeni oyuncu 15 yıllık zaten nasıl olsa yeni hesap açıp baştan kasacak buda oyuna gelir demek :')

Kesinlikle katiliyorum :) Oyundaki yari oyuncu HRT , ne bekliyorsun ? Konusulmaz , Duzgun bir muhabbeti yoktur , bunlari topluma ve oyuna kazandiramazsin yoklugu bence daha yararlidir.
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Kullanıcı avatarı
antonyabonderas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen antonyabonderas »

forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.
Umarım bu nickinden de ceza alırsın.
Kullanıcı avatarı
Gangbangg
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

antonyabonderas yazdı: 28 Mar 2026 07:23 forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.

Okuduğunu anlamayan ikv oyuncusu ? Ceza yiyien ben degilim kardeşim :) iyi oku forumu öylece cevapla :) ayrıca nickname 2008 den beri aynı :) 2012 den bu yana forum hesabım aynı nick. Zaten gereksiz birşey olsa bundan öbceki yönetimde şimdi ki yönetimde moderasyon uygulardı , bir kaç anlamı mevcut .
Empyrium
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Empyrium »

Gangbangg yazdı: 28 Mar 2026 18:04
antonyabonderas yazdı: 28 Mar 2026 07:23 forumdaki kullanıcı adı bile "gangbang" olan bir oyuncunun aldığı cezanın "haksız" yere olduğuna zerre kadar inanmıyorum.

Okuduğunu anlamayan ikv oyuncusu ? Ceza yiyien ben degilim kardeşim :) iyi oku forumu öylece cevapla :) ayrıca nickname 2008 den beri aynı :) 2012 den bu yana forum hesabım aynı nick. Zaten gereksiz birşey olsa bundan öbceki yönetimde şimdi ki yönetimde moderasyon uygulardı , bir kaç anlamı mevcut .
Kardeş herkes hata yapabilir ama sen çok kesin konuşuyorsun başına yanlışlıkla diyelim ki geldi ve çözülemedi. Ne kadar kötü değil mi? İnsan yahu bunlar biraz başka perspektiften bak yoksa kimseyle anlaşamazsın.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön