Ekeriz Biçeriz Toplarız Tek Farkımız Arzın Çocuğu Olmamız...
Saygılarımla Kuklacıdan...
Gülbahar
Aklım Hayal Kurmaktan, Gözlerim Hayal Görmekten, Ruhum İse HAyal Kırıklıgından Yıprandı.
Ellerim Titriyor Hiç Bişey YAzamıyorum Ama Bunu Çok Kolay YAzabilirim: SeNi SeViYoRuM...!!!
alem623 yazdı:llan yalancı envanterde 5999 kp var gözüküo normal rütbe gösteren yerde 1 yıldız yeşil enaz 30 bin kp gerek
mayıstaki konuyu hortlattığına göre kimin geri olduğu belli. ayrıca 13misafirin dediği gibi gözlük alınca şandan düşmüyor akıllı çocuk
gözlük alınca klan parası düşer şandan eksilme olmaz 7/24 arz keserim ister görev yapsın ister madende olsun bana işimi öğretme
ben ne dedim? klan parası düşer şandan eksilme olmaz dedim. önce okumayı öğren.
işte farkımız bu. sen 7/24 kesiyorum "görev yapsa bile" dedin. bir arz yalvarmaz bırakın geçeyim görev var diye. ama bir lodos önce yalvarır. köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı der. sonra da övünür.
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
alem623 yazdı:llan yalancı envanterde 5999 kp var gözüküo normal rütbe gösteren yerde 1 yıldız yeşil enaz 30 bin kp gerek
mayıstaki konuyu hortlattığına göre kimin geri olduğu belli. ayrıca 13misafirin dediği gibi gözlük alınca şandan düşmüyor akıllı çocuk
gözlük alınca klan parası düşer şandan eksilme olmaz 7/24 arz keserim ister görev yapsın ister madende olsun bana işimi öğretme
ben ne dedim? klan parası düşer şandan eksilme olmaz dedim. önce okumayı öğren.
işte farkımız bu. sen 7/24 kesiyorum "görev yapsa bile" dedin. bir arz yalvarmaz bırakın geçeyim görev var diye. ama bir lodos önce yalvarır. köprüyü geçinceye kadar ayıya dayı der. sonra da övünür.
gel beni yalvardır ?? sana 3 atarım ağır sert normal vuruş istersen savaşçı ol istersen şifa fark etmez 49 lwl büyücüye tek atıyorum