Sayın İkv Oyuncuları;
Büyücümün İsmi ''Piçsembenkoyarım'' olduğundan Sunucudan Süresiz Uzaklaştırılmışım. Halbuki Büyücümün İsmi Pisçemberkoyarım 1 Seneye Yakın Bi Süredir pLus Sahibiyim Herkez Tarafından BeğeniLen Bu NicKim Süresiz UzakLaşMama Neden oLdu. Tekrar Söylüyorum ''Piçsembenkoyarım'' Değil Benim İsmim '' Pisçemberkoyarım''
Değerli Sobee Ekibine Emeğimle Oynadıkları ve Oyunda Adaleti Hatasız ŞekiLde sağLadıkLarı İçin Çok Teşekkür Ederim !!
ALLAH tan Korkunuz Olsun
Bu Nası Bi Adalet Sistemi !!
- Captainpsycho
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu Nası Bi Adalet Sistemi !!
Ömer Kürşat Sel 
Re: Bu Nası Bi Adalet Sistemi !!
Burada Kendine Muhattap Bulamazsın Muhattabın Aşağıdaki Linkteki Yer.
Kod: Tümünü seç
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Eğer durum bundan ibaretse senin adına üzüldüm ve haksız bir karar olduğunu düşünüyorum en azından bunun için bir uyarı ile ismini değiştirmene yardımcı olmaları gerekiyordu diye düşünüyorum.
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Sobee
Merhaba,
Bir çok kez forum üzerinden tekrar edildi. Forum üzerinden yapılan itiraz ve bildirimler dikkate alınmamaktadır. Lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden ceza itiraz formunu kullanınız.
Bir çok kez forum üzerinden tekrar edildi. Forum üzerinden yapılan itiraz ve bildirimler dikkate alınmamaktadır. Lütfen www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden ceza itiraz formunu kullanınız.
- Captainpsycho
- İskele Babası
Ya Bırak Kardeş Ya Kimse Yardımcı Olmuyo Adam Bölgeden Ana Bacı Sövüyo Biz İsmimiz Yüzünden Blok Yiyoz Saçma oLanda İsmimin Piçsembenkoyarım oLarak Görülmesi !!
Ömer Kürşat Sel 
- Captainpsycho
- İskele Babası
Orti yazdı:Merhaba,
Değerli Orti Allaha İnancın varsa Söyle Bana Bu SaçmaLığı Nasıl AçıkLıyacakLar ? İsmimi Nasıl YanLıs GörürLer char 1.5 Senedir var Yeni mi Görüolar !!
Ömer Kürşat Sel 
Lütfen ikvdestek ile bağlantıya geçiniz. İsminizden dolayı ceza almanız söz konusu değildirOrti yazdı:Merhaba,