Silah yükseltme problemi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fatalcoup
İskele Babası
İskele Babası

Silah yükseltme problemi

Mesaj gönderen Fatalcoup »

Dün (2 Mart) elde etmiş olduğum Kıyamet Asa'yı hemen 5 dakika sonra dükkandan hak satın alarak yükselttim. Sabah bakımdan sonra ilk işim oyuna girip kontrol etmek oldu. Zaten oyuna girer girmez diğer oyuncular bölge sohbetinden silahlarının yükselmediğini bildiriyordu. Yönetim bunun farkında mı?

Biliyorsunuz ki asanın yükselmiş ve yükselmemiş hali arasında çok fazla fark var. İKV oyuncu kitlesinde de birisine selam verdiğinde selamından önce hasarını soruyor daha sonra selamını alıyor. Bu vaziyette GB girme şansımız da "belki" azalacaktır.Yönetim bunu bir hotfix ile çözecek mi? Yoksa yarın sabah güncelleme ile silahlarımız yükseldiğinde "bakın bu problemi çözdük" mü diyecek. Merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
UcanPANDIK
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Samy

Re: Silah yükseltme problemi

Mesaj gönderen UcanPANDIK »

Ben de aynı sorunu yaşıyorum.
3 Mart tarihinde elde ettiğim Transformatör Asa’yı, hak satın alarak hemen yükselttim. Sabah bakım sonrası oyuna girdiğimde yükseltmenin yansımadığını gördüm.

Bu durum bireysel bir hata değil gibi görünüyor; bölge sohbetinde birçok oyuncu aynı problemi dile getiriyor. Dolayısıyla sistemsel bir geri alma ya da bakım kaynaklı bir senaryo söz konusu olabilir.

Yükseltilmiş ve yükseltilmemiş hali arasındaki güç farkı ciddi seviyede. Özellikle İKV ortamında hasar değerlerinin ne kadar belirleyici olduğu herkesin malumu. Bu durum doğrudan GB performansını ve rekabet dengesini etkileyebilir.

Bu sebeple yönetimin konu hakkında bilgilendirme yapmasını rica ediyoruz.
Sorun için kısa sürede bir hotfix mi planlanıyor, yoksa yarınki güncellemede mi düzeltilecek?

Oyuncuların mağduriyet yaşamaması adına net bir açıklama yapılması önemli olacaktır.
KASVA
Kullanıcı avatarı
Fatalcoup
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Fatalcoup »

2.gün güncellemesinden sonra yine silahım yükseltilmemiş durumda. Bakınız sizlerden çok büyük şeyler istemiyoruz. Oyuna yeni bir özellik yeni bir mekanik getirmenizi değil oyunda sıradan bir içeriğin çalışır hale getirilmesini istiyoruz.
Kullanıcı avatarı
Furkaaaaann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Furkaaaaann »

Aynı sorun bende de mevcut 2 gündür silah yükseltilmesi yapılmamış.
Kullanıcı avatarı
ilgazburak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ilgazburak »

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bin bir emekle uğraşıp ürettiğimiz asalarımızı parlattık fakat kullanamıyoruz.
Üstelik ücretini ödeyerek satın aldığımız bir hizmetten yararlanamıyoruz. Yönetimin bu önemli konuyu derhal işleme almasını talep ediyorum. Ücretli satılan bir hizmetin ücretini ödeyerek kullanamama durumu tüketici hakların ihlaline giriyor. Bu haklarımı saklı tutmak kaydıyla bu sorunumuzun ivedilikle düzelmesini talep ediyorum. Aksi halde haklarımı sonuna kadar kullanacağımı ve bunun ile uğraşmaktan geri kalmayacağımı bildiririm.
Saygılarımla.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön