Merhaba, günlerdir örsü sabote ediyorlar. Geçen gün de aynı şekilde, aynı karakterlerle sorun yaşadım. Macro (KS) yapıyorlar. Geçen sefer ait f4 çekip örse gittiğimde onlar ölüydü. "Sen bizi öldürttün, aynısını sana yapacağız" diye Asuman nickli kişi tarafından yazıldılar ‘bu bir tehdittir’
Bugün örste kasarken yine sabote edildim ve oruçluydum. Sinirlendim; oruçluyken bazı kelimeleri seçmek zor oluyor. Ben de karşılık olarak sabote ettim ve yan taraftan slot getirdim. Hemen vurdular. Bunu macro ile yapmış olabilirler.
Ramazan ayındayız, insanların sinirli olduğu bir dönem. Yönetimin bize verdiği sözü yerine getirmesi, adaletli olması gerekiyor. Bu kişilerin ticaret geçmişinin incelenip tüm karakterlerine ban atılmasını talep ediyorum.
Tüm sunucu beni tanır, KaRDeLeNnN olarak kurallara aykırı hiçbir hareketim yoktur. Ancak bunların yaptığı tam anlamıyla zorbalıktır.
Ve beni küfür ettiğim için küfür etmedim altan yazdım videoya çekmişler valla kimse kusura bakmasın hak yiyen de allahta kabul etmez gerçek şudur bunlar gerçek çarını getirmeyip fake hesaplardan sabote ve tahrik ediyorlar milletin hakkıyla oynuyorlar
Ticaret geçmişini inceleyip gereğini yapılmasını istiyorum
Video kaydı
Örs sabote tahrik
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Re: Örs sabote tahrik
Bunun altını çözmek istiyorum kfür ettiğim için onlar öyle sanıyorlar kural ihali yapmışım gibi videodayız diye seni banlatırız gibisinden tehdt algıladım yanlış mıyım?
Hak yiyen onlar kendini savunanlar onlar
Hak yiyen onlar kendini savunanlar onlar
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

şuan Yaklaşık 6 saattir kasıp aynı şekilde 6 saat süren bu durumun ardından nyvo nickli kişi “özür dile, barışalım” şeklinde mesaj iletildi. şartlı barış teklif edilmesi sağlıklı bir oyun ortamı değildir.
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

video kaydı part 2 yeni karakter nick NARSISTIK YANDAN BEN SLOT GETİRİNCE HEMEN VURUYORLAR MACRO!
bu çarların kime ait olduğunu sanırım öğrenmeye başladım
(YÖNETİM) ticaret geçmişini incelerse bulur
iyi oyunlar yönetim adaletli olacağına eminim
VİDEO KAYDI
bu çarların kime ait olduğunu sanırım öğrenmeye başladım
VİDEO KAYDI
- Gangbangg
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Freestyla
- Discord: Realistgangsta
Videodaki sahislari yaklasik 1 ay once mail oalrak atmistim bugun sabah Turkiye saati ile 8 de geri bildirim geldi moderasyon uygulanmistir diye ama hangileri gitti bilmiyorum videoda hepsinin ismi geciyordu ve nickleri yazilmisti
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
- sonsuzadek45
- FareAdam Düşmanı

Bunlar insanı tahrik edip küfür etmesini bekliyorlar ve Destek sistemi çok yavaş ama hafta 2 gün mesai içerisinde 3 saat baksalar yeterli Karaköy bölgesi aktif değil şikayetler çok yoğun değil
- payitahtxintikam
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bu elemanlarla ilgili ben de konu açmıştım, belki üzerinden 1 aydan fazla geçmiştir ama yönetim kulağının üstüne yatmış duymuyor görmüyor demekki hiç bir şeyi. düzen aynen devam ediyor. oyuna girip blöf yapıp 3. parti uygulama kullanam hesapları blokladıklarını söylemekten ileri gidemediler
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam