Sohbet Kanalları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fatalcoup
İskele Babası
İskele Babası

Sohbet Kanalları

Mesaj gönderen Fatalcoup »

Merhaba.
Sohbet kanalları hakkında bir sorunum ve bir fikrim var. Şu anda oyunda olduğum için sorunumu IKV Destek üzerinden bildiremiyorum ve buradan yazıyorum çünkü siteye girdiğim zaman oyundan düşüyorum.
Muhtemelen benden daha önceden bunu dile getirenler olmuştur lakin tekrar canlandırıp şuan biraz da olsa aktif çalışan yönetime hatırlatmak istedim. Fazla uzatmadan söylemek gerekirse;
Bölge, Lonca, Klan, Fısıltı, Grup vs. sohbet kanallarını yalnızca tek bir kanal üzerinde görmek oyunda QoL için hiç mantıklı değil. Bilgisayar başından kalktığımızda veya bir pencere değiştirdiğimizde 5 dakika önce gelen fısıltıları, lonca içi gelen mesajları bulmak veya fark etmek mümkün değil.
Ticaret, Bölge, Klan, Lonca vs. olarak sohbet kanallarının ayrılması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bir ticaret kanalı açılması kesinlikle şart. Ben bölge kanalından grup bölgesine oyuncu ararken birisinin ayakkabıdan asaya varana kadar eşya yansıtmasını görmek zorunda değilim. Umarım sizler de bu fikrime katılıyorsunuzdur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön