İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KANLI KEDER

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
SonicxYagmurlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KANLI KEDER

Mesaj gönderen SonicxYagmurlu »

Tarih 14 Aralık 1999... Arz ve Lodos kardeşliğinin bozulduğu tarih... Balyoz Nazım'ın ani ölümü büyük bir kaosa neden oldu.İsmet, can yoldaşı Balyoz Nazım'ın ölümünden Arzları sorumlu tutuyordu...İsmet Lodos Kalesi'ne çekilerek Balyoz Nazım'ın intikamını Arzlardan almak üzere tüm lodosları kaleye topladı. Lodoslar Balyoz Nazım'ın intikamını almak için tüm arz sancaklarını ele geçirerek öfkelerini belirttiler.Bu sırada Handan büyük bir endişeye kapıldı.Bunun üzerine;arzların ileri gelen savaşçılarını kaleye toplayarak;Lodoslara karşılık vermek amacı ile Lodosların en zayıf oldukları Krater bölgesindeki sancaklarına saldırdılar.Bu durum ortamın daha da kızışmasına neden oldu.Arz kalesinin meteorda olması Arzlar tarafından büyük bir avantaja neden oldu.2000'li tarihlerde Lodosların Bir Çoğu Arzlara katılarak İsmati hayal kırıklığına uğrattı.2001 yılındaYağmurlu adındaki savaşçının İsmete katılarak ona destek vermesi Lodosların tekrar ayaklanmasına neden oldu
Yagmurlu nun düşmanları olan Sırrage,Kingping,Sıradışı Arzlara katılması üzerine büyük bir savaş çıktı bu savaş istanbulun kaderini değiştirecekti yıllar süren savaşta Lodoslar Arzlara büyük kayıplar verdirmiş İlk defa lodoslar meteor bölgesinde arzlar üzerinde ilk zaferlerini kazanmıştır.
2002 yılında ismetin emri üzerine Arz kalesine baskın düzenlenip Handanın öldürülmesi Yağmurluya emredilmiş Yağmurlu görevi kabul ederek Kaleden uzaklaşıp Arz kalesini nasıl alacağını düşünüyordu ama fakat yeterli sayıda şifacıları olmadığından bu imkansız gibiydi Şarapçı Yağmurlunun yanına yaklasarak ona savaşta şarap kullanmasını önerip ona birçok kasa şarap verip bunun karşılığından 15m keten istedi yağmurlu teklifi kabul ederek Mısır çarşısına giderek terziden 15m keten alıp şarapcıya verip şarapları alıp kalede dağıttı ve arz kaleye nasıl gireceni öğrenmek için Kitabeye giderek Arz kalesine yapcağı baskının planlarını alarak ismetin yanına gıderek planları aldını belirtti fakat küçük bir ayrıntıyı atlamıştı ;Arzlar meteorda çok kalabalıktı çok sayıda büyücüleri ve muhafızları vardı. Yagmurlu hemen Agah beyin yanına gıderek ona danışmış.
--{AGAH BEY};150 kişilik bir ordu kur.50 kişiyi eminönünde bırak 100 kişiyide gizlice meteora götür.
o 50 kişilik ordu eminönünde arz sancağını alsınlar ve arzları eminönüne çek.Sende 100kişilik orduyla kısa bir süreliğine arz kalesini rahatca alacağınızı umuyorum.Hadi yolun açık olsun!
--{Yağmurlu};Teşekürler emmi yardım için şimdi sen Cami avlusuna git burası birazdan çok karısacak.
Yağmurlu büyük bir ordu kurarak kaleye gidip planı anlattı ve küçük kardeşleri Sonicx ve Makvesizde Yağmurluya destek vermek istemiş Fakat yaşları gereği eminönünde Klaıp felaketten meydana gelen yaratıkları yok etmelerini isteyen yağmurlu herkesle vedalaşarak Meteora doğru harekete geçerler yolda karsılastıkları her Arzı yok ederek ilerlediler vahşilerin arz kalesi yolunda olması çok canlarını sıkmış ve çok oyalandılar ve sonunda arz kaleye ulaştılar.Kale ele geçirilip handan kesilirken Yağmurlu şehit düşer ve Handanda ölür fakat Lodoslar Handanın ölümü sevinci yerine büyük bir yas tutmaktaydı böylesine cesur ve mert savaşçı lodoslar açısından çok üzücü bir olaydı.Arzlar Yağmurlunun öldüğü tarih Kurtuluşlarını ilan edip hersene eğlenceler ve kutlmalar düzenliyorlar.

devamı haftaya
Hikayelerinizi yollayın kitap yapalım
Sonra karakterlerimiz blok yesin :(
Kullanıcı avatarı
Macroban
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: İSTANBUL KIYAMET VAKTİ KANLI KEDER

Mesaj gönderen Macroban »

herşey iyi güzelde agah bey lodos arz savaşında barıştan yana ve 2 klan arasındaki savaşta tarafsız :) hikaye biraz düzenli olsaydı daha güzel olabilirdi
Babam iki tür insan bulunduğunu söylerdi. İşi yapanlar ve yapılan işten kendine kredi çıkartanlar. O, benden birinci grupta yer almam için çalışmamı istedi. Zira bu grupta
diğerinden daha az rekabet vardı .. Gandhi
Kullanıcı avatarı
Barmen
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Barmen »

Macroban yazdı:herşey iyi güzelde agah bey lodos arz savaşında barıştan yana ve 2 klan arasındaki savaşta tarafsız :) hikaye biraz düzenli olsaydı daha güzel olabilirdi
"Biz Dost Şarabı İçenLerdeniz "

İstanbulu Esrar Sarmış , Yar beni Bırakıp Karanlıklara Bulaşmış ,

Kerpiçtenden Duvar , Sosyeteden Adam OLmaz " [/b]
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

:) bence guzel
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

parçadaki çatı uyuşmazlıkları olsun miş li ve di li geçmiş zamanların sürekli karıştırılıp yazılması olsun okuyucunun gözünde hikayenin 1-0 yenik olmasına neden oluyor.
bunun haricinde agah neden lodos :) diğer arkadaşların dediği gibi tarafsız olması lazmdı.
birde oyundaki arkadaşlarının isimleri parçada (kusura bakma ama) çocuksu bir hava estiriyor.
Şarapçı bilmem ne dedi gitti 15m falan fıstık...
Eleştirici olarak notum 10 üzerinden 3
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
SonicxYagmurlu
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SonicxYagmurlu »

Bide siz yazın bakalım derste yazdım bir hikaye XD
aklıma esti yazdım.
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen ElitConan »

SonicxYagmurlu yazdı:Bide siz yazın bakalım derste yazdım bir hikaye XD
aklıma esti yazdım.
ben zaten amatör olarak hikaye yazıyorum :D amatör diyince seninkinden kötü anlama sakın.
teşvikinle beraber yakın zamanda kurgusuyla olay örgüsüyle dört dörtlük olmasada dört üçlük bi hikaye yayınlıycam.
hadi hayırlısı...
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

guzel hıkaye
handanın ölümü