NE OLUR Kİ BİZ DE OYNASAK?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
defacex
İskele Babası
İskele Babası

NE OLUR Kİ BİZ DE OYNASAK?

Mesaj gönderen defacex »

Arkadaşlar selamlar. Daha önce solo oyuncular için PVP önerisi başlıklı bir konu açarak da meramımı belirtmiştim.

Oyuna "end game" yani full çarlarla başladığımız, sadece savaş odaklı bir sunucu açılmasıydı önerim. Örneğin başlangıçta bir fare kesiyorsunuz ve level 59 oluyor. Bayraktaki işportacıdan oyun sonu Karaköy itemlerini alabiliyorsunuz.

Parlatmalar, takılar, iksirler, gözlükler akçe ile konulabilir. Bu hem oyuna gelir olarak geri döner, hem de yorgun argın işten dönen, yaşını başını almış bizler için her gün bir iki saat keyif olur.

Genelde arkadaşların oyunun senaryosu, bir mmorpg olması falan gibi eleştirileri oluyor bu talebe. Kesinlikle samimi olarak böyle düşünen arkadaşlarım vardır ama ağırlıklı olarak gelen yorum "Eminönü zaten PVP gibi, orada başla" oldu.

Arkadaşlar Eminönü'nde çar açmak inanılmaz zor. Hatta şu an Karaköy'de bile zor. Mapler bomboş, görev yapmak işkence.

Ben bunu açıkça oyun dışı ticaret olarak algılıyorum. Yani "birisine ver parayı, hazır bir çar al" ve onunla oyna. Binlerce İKV tutkunu neden buna bağımlı kalsın?

Emin olun böyle bir server binleri geri getirir. Binlerce eski oyuncu, benim kendi arkadaşlarım dahil geri döner.

Hele de biraz süslenirse neler olur neler.

Geçen bir yayında GM'nin "solo oyuncular bizim kıymetlimiz" gibi bir mesajını gördüm. Solo oyuncular bu tarz bir düzenleme hariç ne yazık ki kıymet göremez bu saatten sonra.

"Kardeşim ne bekliyorsun MMORPG'den" yorumları geliyor. Siz de haklısınız ama biraz kaybolan yıllarıma geri dönmek istiyorum.

Benim de hakkım yok mu... Kime ne zararı var böyle bir PVP sunucunun :)

Konu dışı bir öneri; bence Eminönü, Galata, Babı Ali ve Karaköy dışında kalan Meran gibi sunucuları da Eminönü'ne taşımak gerek. Ama asıl derdim yukarıda bahsettiklerim.

Bu camiayı seviyorum, sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: NE OLUR Kİ BİZ DE OYNASAK?

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu yıl olmasa da iki sene sonra böyle bir atılım tekrar tüm oyunu canlandırabilir.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
defacex
İskele Babası
İskele Babası

Re: NE OLUR Kİ BİZ DE OYNASAK?

Mesaj gönderen defacex »

Hele şükür derdimizi anlayan oldu. Sağolasın adaş :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön