VAKİT KAYBI...
VAKİT KAYBI...
İşten geliyorum bir iki el gaffar atayım vakit geçsin kafa dağıtayım arkadaşlarla takılalım diyorum ama 3+ saatim girişi beklemekle geçiyor. Boşa geçen bir ömür. Teşekkürler yönetim.
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
Re: VAKİT KAYBI...
bu oyunun kitlesi de zaten vakti çok değerli , dolu insanlar değil bırak oyalansınlar
Katılıyorum biz 2 saat boşlukta az bi oyun oynayalım diyoruz ondada kapıda 2 saat bekleyip boş çıkıyoruz oyundan
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
- Cankurtarann
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
Knight Online da Oyun oynamak 1200 tl den baslıyor hemde öyle tık diye girmek yok servere tıklayacaksın önünde 250 kişi bekleyeceksin doluluktan.Cankurtarann yazdı: ↑29 Oca 2026 21:47 bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
Orada bir sıra var en azından rastgele şansa bir kişi girmiyor. Burada rastgele hurra artık kim denk getirirseSufizm yazdı: ↑29 Oca 2026 21:58Knight Online da Oyun oynamak 1200 tl den baslıyor hemde öyle tık diye girmek yok servere tıklayacaksın önünde 250 kişi bekleyeceksin doluluktan.Cankurtarann yazdı: ↑29 Oca 2026 21:47 bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
- adimihatirla
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bu haliyle yeni sunucularda bu oyunu oynamak zaten ciddi bir hastalık belirtisi. forum tayfaya selam olsun.
yeni sunucu açıldı 7 gün oynadım sonra sildim
tam bir delilikti en son girdiğimde. herkes meteorda sağ tıklayıp girmeye çalışıyordu
ben bu oyunu çekemem yazıp çıktım en son. gerçekten hastalıklı insan çok fazla maalesef.
yeni sunucu açıldı 7 gün oynadım sonra sildim