VAKİT KAYBI...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aydgms
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

VAKİT KAYBI...

Mesaj gönderen aydgms »

İşten geliyorum bir iki el gaffar atayım vakit geçsin kafa dağıtayım arkadaşlarla takılalım diyorum ama 3+ saatim girişi beklemekle geçiyor. Boşa geçen bir ömür. Teşekkürler yönetim.
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Re: VAKİT KAYBI...

Mesaj gönderen hattihumayun »

bu oyunun kitlesi de zaten vakti çok değerli , dolu insanlar değil bırak oyalansınlar :grin:
Kullanıcı avatarı
Swordsman
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Swordsman »

Katılıyorum biz 2 saat boşlukta az bi oyun oynayalım diyoruz ondada kapıda 2 saat bekleyip boş çıkıyoruz oyundan
Hiç Birsey Eskisi gibi Olmayacak!
Kullanıcı avatarı
Cankurtarann
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cankurtarann »

bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Sufizm »

Cankurtarann yazdı: 29 Oca 2026 21:47 bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
Knight Online da Oyun oynamak 1200 tl den baslıyor hemde öyle tık diye girmek yok servere tıklayacaksın önünde 250 kişi bekleyeceksin doluluktan.
Kullanıcı avatarı
akif99
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen akif99 »

Sufizm yazdı: 29 Oca 2026 21:58
Cankurtarann yazdı: 29 Oca 2026 21:47 bir kere hata 500 lira vererek oyunu üç ay oynama hakkı kazanmada başlıyor. plus yoksa oyunu oynayamazsın, yeni sunuculardan faydalanamazsın. mevcut sunucuların da hem oyuncu hem de kapalı grup bölge kapasiteleri az. oyunda herkes asa parlatır, yönetimde kış ikbali diye pasaporta indirimi sunuyor. ben şu an için konuşuyorum bekarım. evli abilerimde hata. ailenizin rızkını burada harcamayın : )).
Knight Online da Oyun oynamak 1200 tl den baslıyor hemde öyle tık diye girmek yok servere tıklayacaksın önünde 250 kişi bekleyeceksin doluluktan.
Orada bir sıra var en azından rastgele şansa bir kişi girmiyor. Burada rastgele hurra artık kim denk getirirse ':) Şu an oyun oynanamaz halde 1-2 gün denedim gerek yok düzeltilirse oynanır boş vaktimi sağ tıkla gir yapmakla heba edemem ben. Heba edene de bol şanslar dilerim.
Kullanıcı avatarı
adimihatirla
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen adimihatirla »

bu haliyle yeni sunucularda bu oyunu oynamak zaten ciddi bir hastalık belirtisi. forum tayfaya selam olsun.
yeni sunucu açıldı 7 gün oynadım sonra sildim :') tam bir delilikti en son girdiğimde. herkes meteorda sağ tıklayıp girmeye çalışıyordu :) ben bu oyunu çekemem yazıp çıktım en son. gerçekten hastalıklı insan çok fazla maalesef.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön