Çt,sığınak ve migrat grup bölgelerinin anlık kapasite sayısının artması ve giriş kolaylığı için hiç bir adım atılmayacak mı?
Çt önünde en az 50 kişi içeriden birilerinin çıkması için bekliyor ve girebilmek için dakikalarca sağ tık gir yapıyor. Yeni yönetim yenilikçi ve güvenilir önlemler alırken bunun hakkında hiç bir şey yapmıyor. Özellik hafta sonu olduğunda oyuncu patlaması yaşanıyor. Artık eskisi gibi tüm gün zamanı olan insanlar değiliz. Hafta sonu 3-5 saatimizi ayırdığımız oyunda çt girebilmek için saatlerimiz çöp oluyor. Lütfen dikkate alınsın
Grup Bölgelerinin Sayısı Hk.
- diltemiz
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Re: Grup Bölgelerinin Sayısı Hk.
Serzenişinde haklı olabilirsin ve bir noktaya kadar hak veriyorum ama şunuda unutmamalısın mevcut oyunun altyapısı güncel durumda aşırı yüklenme durumunda stabil çalışmama durumuna geçiyor (anlık donmalar-lag girmeleri vb.) ve ayrıca defalarca gördük bunu sunucu kopmalarıyla.onuruq1 yazdı: ↑20 Oca 2026 18:34 Çt,sığınak ve migrat grup bölgelerinin anlık kapasite sayısının artması ve giriş kolaylığı için hiç bir adım atılmayacak mı?
Çt önünde en az 50 kişi içeriden birilerinin çıkması için bekliyor ve girebilmek için dakikalarca sağ tık gir yapıyor. Yeni yönetim yenilikçi ve güvenilir önlemler alırken bunun hakkında hiç bir şey yapmıyor. Özellik hafta sonu olduğunda oyuncu patlaması yaşanıyor. Artık eskisi gibi tüm gün zamanı olan insanlar değiliz. Hafta sonu 3-5 saatimizi ayırdığımız oyunda çt girebilmek için saatlerimiz çöp oluyor. Lütfen dikkate alınsın
Mevcut olan sunucularda bile pluslu hesabınız bile olsa belirli zamanlarda oyuna girmeye çalıştığınızda sunucu dolu diyor özellikle Galata sunucusunda son zamanlarda sıkça karşılaşılır bir durum oldu aktifliğin fazlaca olmasından dolayı.
Demek istediğim nokta şu grup bölgelerindek mevcut olan sayıyı arttırmak çözümden ziyade bi noktada sıkıntı getirir. Çünkü kaldırmayacak.
Şöyle bir çözüm olabilir mevcut güncel yönetim IKV geçmiş tarihine bakıldığında gerçekten oyunla ilgileniyor ne kadarlık bir ekip büyüklüğünden bahsediyoruz bilmiyorum ama gerçekten bir uğraşları var.
Zamanla her şey çok daha güzel olacaktır eminim, gerekli düzenlemelerin yapılabilmesi adına sadece biraz sabretmemiz gerekiyor ki bir sistemli bir çalışma yapılabilsin.

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒