SUNUCUYA GİRİLMİYOR (GALATA)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ttugrulgazi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Mühendisler Odası

SUNUCUYA GİRİLMİYOR (GALATA)

Mesaj gönderen ttugrulgazi »

SUNUCU DOLU UYARILARINI GEÇTİK, YÜKLEME ANA EKRANDA YARIDA KALIYOR, NE BİR HATA VAR NE BİR UYARI. DİĞER SUNUCULARA GİRİLİYOR, GALATADA PROBLEM YAŞANIYOR. MODEM RESETLEDİM, BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATITIM, GÖRÜNTÜ AYARLARINI SIFIRLADIM, AKLIMA GELECEK HER ŞEYİ YAPTIM, 1 SAATTİR OYUNA GİRİŞ YAPILMIYOR. BİR EL ATIN ALLAH AŞKINA YA, OYUNU OYNAMAKTAN ÇOK GİRMEYE, YARIDA KESİLEN GRUP BÖLGELERİNİ TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYORUZ, YA YAPIN YA DA YAPAMIYORUZ BİZ PES ETTİK DİYİN.
fkokturk55
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Re: SUNUCUYA GİRİLMİYOR (GALATA)

Mesaj gönderen fkokturk55 »

sadece oda degil galata sunucusunu secip acıyoruz ıd şifre ekranı beklerken direk beyaz ekrana atıyor hesabınız kısıtlandı orayı geciyoruz bu sefer zorluklarla ıd sifre giriyoruz yine beyaz ekrana atıyor onuda atlatıyoruz bu seferde arkadaşın dedigi gibi ya yarıda kalıyor uyarı vermıyor yada sunucu dolu kapasite arttırmak cokmu zor yapılmıyormu bi acıklama bekleniyor yüzlerce oyuncu dısarda kalıyor
Kullanıcı avatarı
WELLruz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: SUNUCUYA GİRİLMİYOR (GALATA)

Mesaj gönderen WELLruz »

aslında orada Sunucular Dolu mesajı gösteriyor ama onu bile gösterecek mecali kalmadığı için gösteremiyor :D umarım bu konu kısa süre içerisinde düzeltilir. İnstance arttıralım hocam lütfen biraz..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön