multi cilent hk!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

multi cilent hk!

Mesaj gönderen IIMUCKII »

Selamlar,
Multi client konusu hala özellikle maden başlarında ciddi şekilde aşılmış durumda. Bazı noktalarda tek kişinin birden fazla karakterle alanı tamamen kontrol ettiği açıkça görülüyor. Bu durum hem bireysel oyuncuların ilerlemesini engelliyor hem de oyun içi adalet algısını zedeliyor.

bu konuya ek bir çoğunun lonca olduğunu tespit edilmiştir bu art niyetli kişiler ₺ ile alışveriş yapmaktır

önemli dipnot: R kelimesini şıkayet ediniz yönetim bu konuda önlem alır diye düşünüyoruö

Bu konunun özellikle maden bölgeleri özelinde daha dikkatli incelenmesi gerektiğini düşünüyorum
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Re: multi cilent hk!

Mesaj gönderen turkneferi »

IIMUCKII yazdı: 02 Oca 2026 12:30 Selamlar,
Multi client konusu hala özellikle maden başlarında ciddi şekilde aşılmış durumda. Bazı noktalarda tek kişinin birden fazla karakterle alanı tamamen kontrol ettiği açıkça görülüyor. Bu durum hem bireysel oyuncuların ilerlemesini engelliyor hem de oyun içi adalet algısını zedeliyor.

bu konuya ek bir çoğunun lonca olduğunu tespit edilmiştir bu art niyetli kişiler ₺ ile alışveriş yapmaktır

önemli dipnot: R kelimesini şıkayet ediniz yönetim bu konuda önlem alır diye düşünüyoruö

Bu konunun özellikle maden bölgeleri özelinde daha dikkatli incelenmesi gerektiğini düşünüyorum
++ madenlerde afk kalan aynı loncadan kişilerin incelenmesi gerekiyor. Ben de çoğunun aynı kişiye ait olduğunu hareket etmeden sekme değiştirerek madenleri çektiğini düşünüyorum. Özellikle bu TL ile ticaret yapmaya çalışanlara 999 atılırsa oyundan gelecek birkaç bin TL ye muhtaç bunun için her yolu mübah görenleri de uzaklaştırmış oluruz.
Resim
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Şimdi benim arkadaşımın, 4 tane laptopu var işi gereği, önemli madenlere karakterlerini bırakmış durumda, deveng'in yaptığı maden sayaçını kullanarak zamanı geldiğinde oyuna girerek madenini topluyor. Ve bu olay da nedense Multi client oluyor, bunun neresi suç? Adamın imkanı var yapıyor. Şu an çoğu çift char kullananlar 2 ya da 3 pcye sahip insanlar. Merak etmeyin makro yazılımlarla yapılan girişler tespit edilip cezasını alıyor. Yönetim her şeyin farkında.
Kullanıcı avatarı
IIMUCKII
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen IIMUCKII »

ejedrogl yazdı: 02 Oca 2026 14:12 Şimdi benim arkadaşımın, 4 tane laptopu var işi gereği, önemli madenlere karakterlerini bırakmış durumda, deveng'in yaptığı maden sayaçını kullanarak zamanı geldiğinde oyuna girerek madenini topluyor. Ve bu olay da nedense Multi client oluyor, bunun neresi suç? Adamın imkanı var yapıyor. Şu an çoğu çift char kullananlar 2 ya da 3 pcye sahip insanlar. Merak etmeyin makro yazılımlarla yapılan girişler tespit edilip cezasını alıyor. Yönetim her şeyin farkında.
Yanlış anlaşılma varsa netleştireyim: Ben 2–3 bilgisayara sahip olan insanlardan bahsetmedim, neden zorunuza gitti? ifaden biraz 3 parti program multi cilent savunur gibi bunu özellikle belirtmek isterim. Bahsettiğim konu, bazı loncalarda çoklu hesap açıldığının konuşmalarla dile getirilmiş olması. Yani duyduğumu ve gözlemlenen durumu aktardım.

Bu nedenle konunun bu şekilde sertleşmesini veya “atar giderli” bir noktaya gelmesini de anlamıyorum. Bir başlık açıldığında neden bu kadar rahatsızlık duyulduğunu açıkçası ben de çözemedim. Burada amaç suçlama yapmak değil, oyundaki mevcut bir duruma dikkat çekmek.

Eğer yanlış bir ifade olduysa düzeltilir; ancak konuyu kişiselleştirmenin ya da sertleşmenin kimseye faydası yok. Tartışmayı bu çerçevede, sakin ve yapıcı şekilde yürütmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
Tarafsız bir oyuncu | Oyunu oynar, fikrini söyler. Yapıcı eleştirir. Kimseyle bağlantısı olmayan “az insan çok huzur”

Oyunun. hatalarını eleştiririm, tavrım yönetime veya oyunculara değildir.

Bab-ı Âli’den selamlar. 🫡
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen ejedrogl »

Ben de şöyle aydınlatayım seni, farkındaysan yazını alıntı yaparak mesaj atmadım. Konuyla alakalı olarak yazdım. Çünkü loncadışımın özeline ve bölgeye sürekli sizin lonca makrocu, 3. part yazılım kullanarak fazla char açıyorsunuz bilmem ne yazarak rahatsız ediyorlar. Hiçbir şekilde 3. part uygulamalarını kullanmıyoruz sadece fazla bilgisayarlarımız olduğu için değerlendiriyoruz hepsi bu. Ama bunu kimse anlamıyor zaten aldırış etmiyoruz. Kaç kere şikayet etmişlerdir ama ceza almadık. Sonra da yönetim sizin arkanızda, yönetim uyuyor gibi dedikodular çıkıyor, hoş değil, adamlara da ayıp. Yani dostum sana bir şey demedim ben konuyla ilgili rahatsızlığımı belirttim, senin başlığında denk geldi, direkt buraya yazdım. Tamamen tesadüf.
Kullanıcı avatarı
BLITZKRIEG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BLITZKRIEG »

Selamlar,

Konu her zaman multiclient ile alakalı değil arkadaşlar. Bir kişinin evinde bazen onlarca pc olabilir. Sadece benim evimde dahi 5 pc var. Üstelik IKV'nin sistemi gereksinimleri çok düşük olduğu için celeron işlemcili, monitör mandalı kırık ama hatıra diye halen elimde tuttuğum bilgisayarımda dahi açılabiliyor. Bunları değerlendirmek işten bile değil açıkçası. Elbette vaktim olmadığı için her madene karakter bırakamıyorum ancak isteyen biri bırakabilir ve bunda bir beis yok.
It is always darkest before the dawn.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön