₺ ile Maden Satışı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

₺ ile Maden Satışı !

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Merhaba İKVAdmin,

Bildiğiniz üzere, Galata sunucusunda menekşe elmasın tanesi 450-600 ₺ (Türk Lirası) karşılığında satılıyor. Bu demektir ki insanlar gerçek para vererek oyunda ilerlemek istiyorlar. Önerim bu tarz madenleri akçe karşılığı satışa çıkarmanız. Oyuna ciddi bir gelir sağlayacaktır. Böylece illegal bir ticaret ortamının oluşmasının da önüne geçmiş olursunuz.

Taleplerimizi takip ettiğinizi bildiğimiz için, hazır 2 sunucuda dolu durumdayken bu konuyu hızla değerlendireceğinizi umuyorum.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Lighthouse
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Brothership Of Nobility
Discord: recthaltouche

Re: ₺ ile Maden Satışı !

Mesaj gönderen Lighthouse »

Reis bunu bosver gaffarmatik linklerin patlamış, yeniler misin?

2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Danisman yazdı: 28 Ara 2025 23:30 Katılmıyorum, arz taleptir bu. İtem satmakla aynı şey. Bunun önüne geçemezsiniz ki, serbest piyasaya müdahale edilmemeli. Elbette bunu savunmuyorum ama işin doğası bu. Birkaç haftaya normale döner.
Arkadaşlar oyun Türk Telekom bünyesinde değil mi? Türk Telekom da Türkiye Varlık Fonu ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ortaklığında değil mi? Oyunun bağlı olduğu yerlere bakınca, illegal ticaret ortamı oluşması sizce normal mi?
Bunun yerine konunun legalize edilmesini öneriyorum. Böylece oyun için harcanacak para direk oyuna gider. Herkes için avantajlı olur.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Lighthouse yazdı: 28 Ara 2025 23:31

Ya onu ÇT ilk çıktığında yapmıştım. Program bende bile yok :D
Ama yenisi GPT ile yapılabilir. Bakalım.

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

TeknoBYraM yazdı: 28 Ara 2025 23:40 Arkadaşlar oyun Türk Telekom bünyesinde değil mi? Türk Telekom da Türkiye Varlık Fonu ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ortaklığında değil mi? Oyunun bağlı olduğu yerlere bakınca, illegal ticaret ortamı oluşması sizce normal mi?
Bunun yerine konunun legalize edilmesini öneriyorum. Böylece oyun için harcanacak para direk oyuna gider. Herkes için avantajlı olur.
Fiyatı nasıl belirleyeceksin peki? Oyunda oluşan P2P serbest piyasadır, fiyatı arz ve talep belirler. Bir kurum fiyatı nasıl belirleyecek? Eco101 dersi lazım herkese.

Ek olarak tabi ki şahsi hayat görüşüdür karışmam. Fakat senin olayın, insanlar kendi aralarında para kazanacaklarına büyük bir şirket para kazansın diyorsun. Yanlış mı anlıyorum?
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

TeknoBYraM yazdı: 28 Ara 2025 23:44
Lighthouse yazdı: 28 Ara 2025 23:31

Ya onu ÇT ilk çıktığında yapmıştım. Program bende bile yok :D
Ama yenisi GPT ile yapılabilir. Bakalım.
Ya yeni sunucu açılınca Gaffarı ucu ucuna kestiğimiz dönemlerde çok ihtiyaç oluyor. Karaköy'de çok aradım bulamadım, şimdi yine aynı dönem geliyor cidden yenilesen aşırı güzel olur.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Dofians
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Dofians »

Merhaba TeknoBYraM,

Oldu, hatta direkt olarak silahları akçe satışıyla dükkana ekliyoruz. Doğrudan alır oynarsınız, çok güzel fikirmiş. Hatta silahı da boşver, bosslara doğrudan tek atma ürünüyle silaha bile ihtiyaç kalmayacak. Yakında beceremeyenler için oto maden toplama ve oto seviye kasma hizmetleri de sizlerle.
Since 2008
Kullanıcı avatarı
hattihumayun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen hattihumayun »

He ya aynen , sigortalı işi olmayan hataylı urfalı antepli gençler oyunu kendilerine gelir kapısı yapmış tüm gün pc başında maden çekip r satıyorlar oğlum gidin meslek öğrenin bir yere çırak kalfa olarak girin buradan kazancağın 300 lira seni kurtarmaz :grin:
Kullanıcı avatarı
Externorum
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen Externorum »

MMORPG'lerde her zaman real ticaret olacak, bu hiç değişmeyecek; bu değiştinde oyunlar oyuncu kaybetmeye mahkum. Bu yüzden İKV'nin de Rise Online'ın yaptığı gibi, ikinci bir platformanda (RiseOnline/Klasgame) real satışı yürütmesi ve buradaki ticaretlerden komisyon alması gerekir. Akçe ile maden dağıt, iksir dağıt, eşya dağıt diye gider bu iş böyle; bu kadar kolaylık istiyorsanız kopyanın olduğu sunucular aşırı kolay tavsiye ederim.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Kullanıcı avatarı
Hunxemrehan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hunxemrehan »

Kral itemleri de akçe ile satışa çıkarsınlar hiç uğraşmayalım bölge atmakla falan. Madenlerin hepsi akçe ile satılsın kim uğraşacak maden çekmeyle demi parayı basana hatta god mod versinler istediğine falan tek atabilsin. Bence süper olur. Siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.
ResimResimResimResim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön