Merhaba İKVAdmin,
Bildiğiniz üzere, Galata sunucusunda menekşe elmasın tanesi 450-600 ₺ (Türk Lirası) karşılığında satılıyor. Bu demektir ki insanlar gerçek para vererek oyunda ilerlemek istiyorlar. Önerim bu tarz madenleri akçe karşılığı satışa çıkarmanız. Oyuna ciddi bir gelir sağlayacaktır. Böylece illegal bir ticaret ortamının oluşmasının da önüne geçmiş olursunuz.
Taleplerimizi takip ettiğinizi bildiğimiz için, hazır 2 sunucuda dolu durumdayken bu konuyu hızla değerlendireceğinizi umuyorum.
₺ ile Maden Satışı !
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
- Lighthouse
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Brothership Of Nobility
- Discord: recthaltouche
Re: ₺ ile Maden Satışı !
Reis bunu bosver gaffarmatik linklerin patlamış, yeniler misin?
2009 - 2012 Beyazköşk
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
2012 - 2017 Kuklacı
2017 - 2024 Eminönü
2024 Karaköy
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

Arkadaşlar oyun Türk Telekom bünyesinde değil mi? Türk Telekom da Türkiye Varlık Fonu ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ortaklığında değil mi? Oyunun bağlı olduğu yerlere bakınca, illegal ticaret ortamı oluşması sizce normal mi?
Bunun yerine konunun legalize edilmesini öneriyorum. Böylece oyun için harcanacak para direk oyuna gider. Herkes için avantajlı olur.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

Ya onu ÇT ilk çıktığında yapmıştım. Program bende bile yokLighthouse yazdı: ↑28 Ara 2025 23:31
Ama yenisi GPT ile yapılabilir. Bakalım.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Fiyatı nasıl belirleyeceksin peki? Oyunda oluşan P2P serbest piyasadır, fiyatı arz ve talep belirler. Bir kurum fiyatı nasıl belirleyecek? Eco101 dersi lazım herkese.TeknoBYraM yazdı: ↑28 Ara 2025 23:40 Arkadaşlar oyun Türk Telekom bünyesinde değil mi? Türk Telekom da Türkiye Varlık Fonu ve T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı ortaklığında değil mi? Oyunun bağlı olduğu yerlere bakınca, illegal ticaret ortamı oluşması sizce normal mi?
Bunun yerine konunun legalize edilmesini öneriyorum. Böylece oyun için harcanacak para direk oyuna gider. Herkes için avantajlı olur.
Ek olarak tabi ki şahsi hayat görüşüdür karışmam. Fakat senin olayın, insanlar kendi aralarında para kazanacaklarına büyük bir şirket para kazansın diyorsun. Yanlış mı anlıyorum?
Ya yeni sunucu açılınca Gaffarı ucu ucuna kestiğimiz dönemlerde çok ihtiyaç oluyor. Karaköy'de çok aradım bulamadım, şimdi yine aynı dönem geliyor cidden yenilesen aşırı güzel olur.TeknoBYraM yazdı: ↑28 Ara 2025 23:44Ya onu ÇT ilk çıktığında yapmıştım. Program bende bile yokLighthouse yazdı: ↑28 Ara 2025 23:31
Ama yenisi GPT ile yapılabilir. Bakalım.
Merhaba TeknoBYraM,
Oldu, hatta direkt olarak silahları akçe satışıyla dükkana ekliyoruz. Doğrudan alır oynarsınız, çok güzel fikirmiş. Hatta silahı da boşver, bosslara doğrudan tek atma ürünüyle silaha bile ihtiyaç kalmayacak. Yakında beceremeyenler için oto maden toplama ve oto seviye kasma hizmetleri de sizlerle.
Oldu, hatta direkt olarak silahları akçe satışıyla dükkana ekliyoruz. Doğrudan alır oynarsınız, çok güzel fikirmiş. Hatta silahı da boşver, bosslara doğrudan tek atma ürünüyle silaha bile ihtiyaç kalmayacak. Yakında beceremeyenler için oto maden toplama ve oto seviye kasma hizmetleri de sizlerle.
Since 2008
- hattihumayun
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Anka
He ya aynen , sigortalı işi olmayan hataylı urfalı antepli gençler oyunu kendilerine gelir kapısı yapmış tüm gün pc başında maden çekip r satıyorlar oğlum gidin meslek öğrenin bir yere çırak kalfa olarak girin buradan kazancağın 300 lira seni kurtarmaz
- Externorum
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
MMORPG'lerde her zaman real ticaret olacak, bu hiç değişmeyecek; bu değiştinde oyunlar oyuncu kaybetmeye mahkum. Bu yüzden İKV'nin de Rise Online'ın yaptığı gibi, ikinci bir platformanda (RiseOnline/Klasgame) real satışı yürütmesi ve buradaki ticaretlerden komisyon alması gerekir. Akçe ile maden dağıt, iksir dağıt, eşya dağıt diye gider bu iş böyle; bu kadar kolaylık istiyorsanız kopyanın olduğu sunucular aşırı kolay tavsiye ederim.
Sancak | KADIOĞLU | Türk İstihbarat Teşkilatı | TiTxKüRŞaT
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
Erlik (59)
Arçura (59)
Externorum (59)
- Hunxemrehan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Kral itemleri de akçe ile satışa çıkarsınlar hiç uğraşmayalım bölge atmakla falan. Madenlerin hepsi akçe ile satılsın kim uğraşacak maden çekmeyle demi parayı basana hatta god mod versinler istediğine falan tek atabilsin. Bence süper olur. Siz aklınızı peynir ekmekle yemişsiniz.