Yeni Ekibman Slotu Hakkında Çok az İnavasyon

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kronic
İskele Babası
İskele Babası

Yeni Ekibman Slotu Hakkında Çok az İnavasyon

Mesaj gönderen Kronic »

çantadaki esya penceresinin yanına Gözlüğün üstüne yeni bir kutucuk açsak
Miğfer veya Bandana sapka Bölümü olsa ve buraya Ozel günlerde ve etkinliklerde takabilecegimiz
sınırlı süreli esyalar takabilsek
misal ;
yılbasi icin Huni* gibi (ucretsiz)
önemli bayramlar gunler için sirtimizda turk bagragi gibi (skin, desen olabilir sureli ) (ucretsiz)
Tecrübe mührü Bandana (1995 akce )
klan savasları teşvik edebilmek için sancak desenli pelerin takabilir
(Sınırlı sureli mesela etkinlik kazandı 3 ay sureli lodos sancağı pelerini gibi) (ucretsiz kalan kullanım 89 gün)
veya yonetimin oyunu gelistirebilmek için özel p2w yapmicak sekilde ozel sikil verebilen esya takılabilir misal taş kanat kanatı(zirh) , sırttan zırhı kavaryan absurt olmucak sekilde karakurk pençesi (saldiri vsvsvs) bunlar düşünülebilir veya reklendirilmis veya detaylandirilmis skinler ozellik olarak satılabilir

veya petlere ozel skinler ozel animasyonlar

esya craflama sistemi detaylandirsak buyu hasarı hepsi kaldırırsa mesela
Asa birleştirme olayi gelse
kiyamet asa düşüren direk butun hasarları sahip oluyor
bunun yerine
kiyamet asa 102.000 buyu fiziksel versin
sifir kelvin asa düşürünce( craflama özelliği geldiğini farz edersek )
yeni asa ozellikleri
buyu hasarı fiziksel 102.000
buyu hasarı buz 102.000
veya kritik buyu kritik vs .
gibi mantıkla hem oyuncu statlar kazanabilir
hemde yönetim oyun gelistirebilmek için mali destek kazanabilir
sonuçta win win örnekleride var aslında

Bu craflama silah migfer bandana veya zirh icinde kullanılabilir çok statli çok item var
oyunu biraz Hard oyun olsa insanlar bir sey icin çabalasa 2 hafta olmadi yeni sunucular geleli millet end game odaklandi şimdiden

ozel boss larda eklenebilir random haritada bir konumda ani baskin veya cani arttirilmis bir şekilde çıksa ne bileyim ozel esya maden ( kadim hidra eminonunde ciksa orada bulunan gruba veya random bir gruba =>(can indirme endexli olucak ) kordinatlarinda bulunan 6 kisilik bir gruba akceyle satılan 1 er tane manitan akonrit ve kontrit veya supra iksir x5 verse
Kadim hidra karaya cikti sure 40 dakika gibi ...

demek istediğim hani bunları biliyorsunuzda biraz heycan mı kazandirsak artık oyuna
2007 den beri surekli oynuyorum eminonunde,
bir çok mmorpg rpg web vs oyunlarda bulundum ancak ikv gibi bir oyun yok !=> ama çok eksigi var mmorpg oyunlarında win win olayi olmasi her zaman süreçleri etkiler ve sürecin devami acisindan oyuncunun da artık bir nebze elini cebine atmasi taraftarıyım sonucta gordumuz gibi çok deneyen oldu hala şanslarını deneyenler var bence bu taze master ekibi birazcik ilgiyle birazcik reklam destegi ile oyunu eski prime donemlerine dondurebilicegini dusunuyorum ...

Eminönü KrONiC (onur)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön